Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
18 Jul 2010 22:04 #75309 by Γιάννης Ρέμας

arkypraios wrote: Παιδια μπηκα στο group του facebook και λεει οτι για Ηρακλειο Κρητης πιανει στους 98.7 αλλα μου βγαζει αλλο σταθμο ξερετε που μπορω να πιασω sentrafm στο Ηρακλειο Κρητης;

μπορείς να ακούσεις από εδώ www.sentragoal.gr/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2010 23:27 #75312 by Aνέστης Αδαμίδης
Ωωωωωωωω, που να πάρει! Πάλι έχασα την εκπομπή σήμερα. Το φελέκι μου μέσα! Και ήθελα να πάρω μέρος σε διαγωνισμό γιατί με το Μουντιάλ γέμισε το ράφι με σκόνη.

More
21 Jul 2010 12:54 #75415 by Βασίλης Δρέττας
να κανω μια ερωτηση οι ωρες ειναι αυτες που λετε διπλα ή εχουν αλλαξει γιατι ρωτησα σε καποιο θεμα και δυο παιδια που μου απαντησαν μου ειπαν διαφορετικη ωρα

More
21 Jul 2010 12:59 #75418 by Μπάμπης Χαραλάμπους

bond wrote: να κανω μια ερωτηση οι ωρες ειναι αυτες που λετε διπλα ή εχουν αλλαξει γιατι ρωτησα σε καποιο θεμα και δυο παιδια που μου απαντησαν μου ειπαν διαφορετικη ωρα

Παρασκευή 12 με 2

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Jul 2010 13:06 #75420 by Βασίλης Δρέττας
το πρωι :lol: πλυ αργα δεν ειναι

More
21 Jul 2010 13:34 #75425 by Ιβάν
Μόνο Παρασκευές ρε παίδες;;; Τι είναι αυτά; Θα κάνουμε επανάσταση... θα απαιτήσουμε την εκπομπή Users κάθε μέρα τουλάχιστον από μια ώρα!!! Άντε γεια! Θα συγκεντρωθούμε όλοι έξω από τον σταθμό!

More
21 Jul 2010 13:38 #75428 by Μάνος Γρυπάρης
Νέες Ώρες Users για το καλοκαίρι
Παρασκευή 00:00-02:00
Κυριακή 21:00-23:00

Ο Μπάμπης κοντά μας την Παρασκευή και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη εμφανίσεις. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jul 2010 13:41 #75431 by Ιβάν
Είδατε. Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Και αν απαιτήσουμε και άλλο... τότε θα έχουμε κάθε μέρα! Όλοι στους δρόμους!! Παμέεεε!!!

More
21 Jul 2010 14:10 #75435 by Άγγελος Φασούλης

Manos wrote: Νέες Ώρες Users για το καλοκαίρι

Ο Μπάμπης κοντά μας την Παρασκευή και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη εμφανίσεις. :wink:

'Οπα! Και δυωράκι και ο Μπάμπης εκεί; Θα γίνει χαμός! Αυτή τη φορά είχα σκοπό να πάρω τηλέφωνο για να μιλήσουμε για το DLC του battlefield αλλά ξαφνικά μου ήρθε όρεξη για συζήτηση για το LBP. :P

More
21 Jul 2010 14:27 #75439 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote:

Manos wrote: Νέες Ώρες Users για το καλοκαίρι

'Οπα! Και δυωράκι και ο Μπάμπης εκεί; Θα γίνει χαμός! Αυτή τη φορά είχα σκοπό να πάρω τηλέφωνο για να μιλήσουμε για το DLC του battlefield αλλά ξαφνικά μου ήρθε όρεξη για συζήτηση για το LBP. :P

Γιούπι ](*,)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.