Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
21 Jul 2010 20:04 #75478 by Aνέστης Αδαμίδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2010 21:10 #75479 by Γιώργος Δημόπουλος
LOL :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud:

More
21 Jul 2010 21:37 #75481 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Χαχαχαχα πετυχημενο! :lol: Αλλα δεν ειναι Ιάπωνες :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2010 00:09 #75493 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Χαχαχαχα πετυχημενο! :lol: Αλλα δεν ειναι Ιάπωνες :P

Καλά αυτό διορθώνεται αν θέλουν κι άλλοι... Πείτε μου έθνος και το έφτιαξα(όταν δω τα posts με τις αιτήσεις).

More
22 Jul 2010 21:17 #75564 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οι users κρατούν τις υποσχέσεις τους και έτσι, για το υπόλοιπο καλοκαίρι θα μπορείτε να τους ακούτε 2 φορες την βδομάδα. Οπότε, κάθε Παρασκευή απο τις 12 η ώρα το βράδυ μεχρι τις 2 τα ξημερώματα και κάθε Κυριακή 9 με 11 το βράδυ να είστε όλοι συντονισμένοι στον Sentra 103.3 για να τους ακούτε!

Ξεκινώντας από αύριο και για τις περισσότερες από τις εκπομπες θα είμαι και εγω εκεί, αρα καταλαβαίνετε οτι θα γίνει πανικος! :icon clap2:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2010 21:31 #75568 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλω κι εγώ να έρθω!!!! Να πάρω αυτόγραφο από τον ήρωα που λέγεται Μπάμπης Χαραλάμπους ή όπως εμείς τον γνωρίζουμε ως BigBoss.... :mrgreen: Κι αν αρνηθεί θα του επιβληθώ έτσι:

:read: "Υπόγραψε εδώ!"

More
22 Jul 2010 21:37 #75569 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote: Ξεκινώντας από αύριο και για τις περισσότερες από τις εκπομπες θα είμαι και εγω εκεί, αρα καταλαβαίνετε οτι θα γίνει πανικος! :icon clap2:

Μετά από αυτήν τη καταπληκτική ανακοίνωση το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν πρόκειται να χασω άλλη εκπομπή, εφόσον θα έρθει αυτή η διασιμότητα να κάνει εκπομπή εκεί.

More
23 Jul 2010 20:20 #75618 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά παρακαλώ να διαβάσετε το email μου κατά τις 1 πάρα 20 κάπου εκεί γιατί σίγουρα θα με πάρει ο ύπνος πιο μετά <john rem......> αααα και όχι την ώρα που έχει το μίλα μου βρώμικα

More
23 Jul 2010 21:43 #75624 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ε, το κλασικο e mail του John θα παραλειψουμε;;; Dont worry!! :mrgreen: :mrgreen:

More
24 Jul 2010 11:59 #75645 by Βασίλης Δρέττας
ρε γαμωτο με πειρε ο υπνος και σας εχασα :(