Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
16 Nov 2010 14:07 #84246 by Aνέστης Αδαμίδης

Hercules wrote: ρε Reaper μεχρι να παρεις το πτυχιο στην αλλη σχολη μπορει να περασουν 5-6 χρονια..πλακα μας κανεις?
Δηλαδη προτεινεις να κανει 4 χρονια το λιγοτερα σε μια σχολη που ισως δεν αρεσει...και μετα άλλα 4 χρονια σε αλλη σχολη? 8 Χρονια στα πανεπιστήμια δλδ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...30 χρόνων δλδ να φύγει απο τα πανεπιστήμια?? Και μεταπτυχιακο? Κυριολεκτικα δεν ειναι καθολου καλη ιδεα....

Ασε που το 2ο πτυχιο δεν σε βοηθα σε τιποτα!

Γι' αυτό τις λένε θυσίες. Εξάλλου δεν θα σου πει κανείς τίποτα όσων χρονών και να σαι. Αρκεί μετά να ασχοληθείς με αυτό που θέλεις. Όσο για μεταπτυχιακό....αυτό για μένα είναι ψιλά γράμματα. Το να πας για δουλειά και να κοκορεύεσαι τα πτυχία και τα χαρτιά που έχεις για μένα δεν αξίζει. Ούτε οι εργοδότες το λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψιν τους γιατί εσύ με τα πολλά πτυχία και χαρτιά ζητάς και πολλά λεφτά κι αυτή τη στιγμή από λεφτά....άσε μην μπούμε σε αυτό το θέμα. Οπότε ναι, αν θέλεις την άποψή μου κάνε 8 χρόνια σπουδές για να είσαι μετά εσύ ευχαριστημένος.

Αν πάλι πεις ότι θα κάτσεις να ασχοληθείς με αυτό στο οποίο αν και δεν ενδιαφέρεσαι έχεις περάσει, τότε τι να σου πω. Επιλογή σου είναι και αυτή. Εγώ πάντως έχω σκοπό να το κάνω αυτό γιατί με τα τουριστικά κοντεύω να τρελαθώ. Άμα δεις και τι μαθήματα κάνω μέχρι τώρα θα καταλάβεις πιστεύω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2010 18:46 #84256 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά λέει πως αντί να κάνεις μια σχολή που δεν σου αρέσει για να δώσεις μετά εξετάσεις για μια που σου αρέσει, καλύτερα να ξαναδώσεις πανελλήνιες γιατί είναι μια χρονιά αντί να βγάλεις τη σχολή που είναι γύρω στα τέσσερα. Γλυτώνεις τρία χρόνια.

More
17 Nov 2010 14:34 #84301 by Aνέστης Αδαμίδης
Μιλάω εκ πείρας.

More
17 Nov 2010 14:51 #84304 by Ιβάν

eliminator wrote: Έγω λέω πως το καλύτερο από όλα είναι το ΕΠΑΛ. 3 χρόνια χαλαρά ούτε διάβασμα ούτε τίποτα(σε περνάνε πάντα) κα9ι μόλις τελειώνεις παίρνεις απολυτήριο ΙΣΟΤΙΜΟ με αυτού του γενικού λυκείου και ΠΤΥΧΙΟ στην ειδικότητα που είχες διαλέξει.
Οι άλλοι μέχρι να τελειώσουν το γενικό λύκειο σχολές κλπ κάνουν 3-4 χρόνια αν εσύ αυτά τα 3-4 χρόνια δουλεύεις τότε θα βγάλεις καλά λεφτά, γιατί 3-4 χρόνια μεροκάματο είναι καλά λεφτά όχι μακακίες!

Υ.Γ. Όποιος από του χρόνου πηγαίνει 1η στο ΕΠΑΛ μόλις τελειώσει θα πάρει απολυτήριο μικρότερης αξίας από αυτό του γενικού λυκείου. Ο νόμος του να παίρνεις ισότιμο απολυτήριο ισχύει μέχρι φέτος και του χρόνου θα ισχύει δηλαδή αλλά μόνο για αυτούς που πηγαίνουν 2α ή 3η.

+1! Και εγώ ΕΠΑ.Λ πηγαίνω! Ευτυχώς που δεν θα με πιάσει αυτός ο νόμος!

More
17 Nov 2010 15:11 #84308 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: Μιλάω εκ πείρας.

Και εγώ θα ξαναδώσω φέτος ρε. Γιατί; Γιατί έβαλα μόνο 3 σχολές μηχανογραφικό που με ενδιαφέρουν. Και τώρα που θα ξαναδώσω πάλι τις ίδιες θα βάλω. Δεν πρόκειτε να βάλω μια σχολή μόνο και μόνο για να μπω. Αν το κάνω πάντως και περάσω μόνο σε αυτή δεν πρόκειται να παρακολουθήσω μάθημα σε περίπτωση που δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Χάσιμο χρόνου.

More
21 Nov 2010 00:08 #84582 by Hercules

TheReaper wrote:
Γι' αυτό τις λένε θυσίες. Εξάλλου δεν θα σου πει κανείς τίποτα όσων χρονών και να σαι. Αρκεί μετά να ασχοληθείς με αυτό που θέλεις. Όσο για μεταπτυχιακό....αυτό για μένα είναι ψιλά γράμματα. Το να πας για δουλειά και να κοκορεύεσαι τα πτυχία και τα χαρτιά που έχεις για μένα δεν αξίζει. Ούτε οι εργοδότες το λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψιν τους γιατί εσύ με τα πολλά πτυχία και χαρτιά ζητάς και πολλά λεφτά κι αυτή τη στιγμή από λεφτά....άσε μην μπούμε σε αυτό το θέμα. Οπότε ναι, αν θέλεις την άποψή μου κάνε 8 χρόνια σπουδές για να είσαι μετά εσύ ευχαριστημένος.

Αν πάλι πεις ότι θα κάτσεις να ασχοληθείς με αυτό στο οποίο αν και δεν ενδιαφέρεσαι έχεις περάσει, τότε τι να σου πω. Επιλογή σου είναι και αυτή. Εγώ πάντως έχω σκοπό να το κάνω αυτό γιατί με τα τουριστικά κοντεύω να τρελαθώ. Άμα δεις και τι μαθήματα κάνω μέχρι τώρα θα καταλάβεις πιστεύω.

Συμφωνω...αλλα εχεις κανει ενα λαθος...Το μεταπτυχιακο δεν ειναι ψιλα γραμματα και θα το καταλαβεις, με την κακη την πλευρα μαλλον, οπως καμποσες αλλες εκατονταδες που πιστευαν οτι το μεταπτυχιακο ειναι ψιλα γραμματα και τωρα τρεχουν να το παρουν μπας και βρουν καμια δουλεια, αλλα τελος παντων. Το μεταπτυχιακο παντου χρειαζεται, εργοδοετες που δεν σε παιρνουν γιατι θα τους κοστισει δεν υπαρχουν, εκτος αν μιλαμε για κανα εργοδοτη/εταιρια της πλακας. Επισης εγω θα κανω μεταπτυχιακο στην USA (επλιζω δλδ) και θα μεινω εκει...δεν θα ξαναερθω σε αυτη την μπουρδελχωρα ποτε ξανα. Γιατι εδω ισχυουν οι γνωριμιες και τα μεσα και οχι η πραγματική γνωση.

Και οπως ειπε παραπανω ο νικολις αν θυμαμαι καλα...αν ξαναεδινες θα κερδιζες 3 χρονια...Δεν καταλαβαινω την λογικη σου να κατσεις 4 χρονια (και ποσο μαλλον που δεν σου αρεσει..παει δλδ στα 5-6 χρονια το πτυχιο) αντι να ξαναδωσεις γνωστα πραγματα και να ξεκινησεις με ΕΝΑ χρονο καθυστερηση τη σχολη που θελεις. Λες και εισαι μαζοχιστης δλδ :bduh: ...

Παντως σου ευχομαι να βγαλεις τη σχολη αυτη γρηγορα και να κοιταξεις το μελλον σου γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα. Με γονεις πανεπηστιμιακους ξερω να σου πω οτι το πεταπτυχιακο σωζει κυριολεκτικα ζωες... Τα δυο πτυχια ειναι χαμενος χρονος, χρονος που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει παραγωγικα...

Καλη επιτυχια reaper... και υγεια πανω απο ολα.. :wink:

Ασχετο αλλα τα μαθηματα που εχεις στα τουριστικα μπροστα σε αυτα που κανω εγω δεν πιανουν μια... ](*,) αν θες να σου δειξω κανα δικο μου :D :D :D :D :cool:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
21 Nov 2010 01:04 #84583 by Aνέστης Αδαμίδης
Φίλε όταν είσαι θεωρητική και σε ρίχνουν στα οικονομικά μαθηματικά και τις λογιστικές είναι μεγάλο παλούκι. Όσο για το αν είμαι μαζοχιστής, όχι δεν είμαι. Κι εγώ θέλω να φύγω στο εξωτερικό, αλλά αυτό είναι όνειρο θερινής νυχτός για μένα. Γι' αυτό αν είπα ότι είναι ψιλά γράμματα το μεταπτυχιακό, γιατί πήρα ως δεδομένο το ότι μετά μένεις εδώ και δεν πας έξω.

Να σου πω όμως και την αλήθεια, δεν με πειράζει καθόλου να περάσω κάποια χρόνια πίσω από ένα θρανίο. Πάντα μου άρεσε το σχολείο και έχω συνηθίσει. Εγώ έχω συμμαθήτρια 30 χρονών! 8O Κι εγώ έμεινα όταν μας το είπε, αλλά αντίθετα με αυτήν, υπολογίζω πριν τα 25 να βγάλω τη σχολή τη μία, μετά στρατό και μετά βλέπω για την άλλη σχολή. Το γεγονός ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα είναι άλλο θέμα, γιατί είχα τα μόρια για την αστυνομία και είχα και σειρά προτεραιότητας ως τρίτεκνος. Αλλά δεν πέρασα εκεί. Οπότε λέω, να δώσω και 3η φορά θα γίνω ρεντίκολο και θα χάσω άλλα χρόνια και λεφτά σε φροντιστήρια. Οπότε καλύτερα ένα παλούκι παρά πολλά. Πιστεύω πως εκ δύο κακών αυτό είναι το λιγότερο. Γι' αυτό έκανα αυτή την επιλογή.

More
28 Nov 2010 19:50 #85055 by Hercules
Καλέ μου άνθρωπε γιατί από θεωρητική πήγες σε σχολή που απαιτεί μαθημετικές γνώσεις?? Καλά κι εγώ έχω συμφοιτητές 30 χρόνων αλλά αυτοί τρ΄έχουν να παρουν το πτυχιο και δεν φτανουν...παιδια δουλεια...αστα

Αλλα τοσο χρονια πανω απο τα θρανια...θα εχεις καποιον να σε ταιζει? Ενταξ να δουλευεις αλλα θα αρκουν?

Φροντηστρια ειναι υπερεκτημημενα...
ειμαι 19 ετων και ειμαι στο 3ο ετος...και θελω να βγαλω την σχολη στα 21 και στα 22 χρονια να εχω μεταπτυχιακο... :icon what: ζηταω πολλα?

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
28 Nov 2010 19:58 #85056 by Aνέστης Αδαμίδης
Πήγα σε σχολή με μαθηματικά γιατί μόνο αυτή μπορούσα να βάλω στο μηχανογραφικό. Ποτέ δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Ήθελα αστυνομία ή αεροπορία, αλλά δεν είχα αρκετά μόρια και επειδή είχα σκοπό να ξαναδώσω έβαλα όποια σχολή βρήκα πρώτη. Θεολογία δεν θα πήγαινα, ο κόσμος να χάλαγε. Κι ας έχει όσες γκόμενες θέλουν εκεί. Κι εγώ κανονικά είμαι δεύτερο έτος στη σχολή που είμαι, αλλά επειδή ποτέ δεν πήγα εκεί τώρα κάνω το πρώτο.

Όσο για τα φροντιστήρια, θα πήγαινα απλά γιατί μόνος μου ποτέ δεν θα μπορούσα να βρω ένα σύστημα να διαβάζω.

More
02 Feb 2011 02:50 #89100 by Μάνος Γρυπάρης
Το τραγούδι της εξεταστικής

[youtube:39723nn2]
[/youtube:39723nn2]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)