- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλώς ήρθες!PresidentChaos wrote: Καλησπέρα σε όλη την τρελοπαρέα!
Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 28, απο Αθήνα και έιμαι νέο μέλος. Έχω τελειώσει γραφιστική αλλά δεν με κέρδισε όσο περίμενα, ίσως φταίει και το ότι πλέον είμαστε όλοι γραφίστες εν μέρει. Επίσης με πολλά προγράμματα εικόνας βίντεο 3D. Έχω ασχοληθέι με αρθρογραφίες όλων των ειδών σε διάφορα site, ακόμα και με games. Το γραφιστικό κομμάτι δεν με γέμιζε σαν ανθρωπο και είχα βαρεθεί να ακούω τις βλακείες του κάθε άσχετου 60χρονου για το πως θα του σχεδιάσω την κάρτα του! Παρά μονο το να παιζω games δεν βαρέθηκα. Έτσι τα άφησα και πλέον είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος. Doooingggg! Κουφό ε? That's Life My Dude. Τουλάχιστον το απολαμβάνω. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε Forum αλλά το GAMEWORLD μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν site και επίσης αυτό που κάνετε στο youtube το απολαμβάνω πολύ. Μου θυμίζετε παλιά καλά χρόνια.
Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 7 ετών όταν ο πατέρας μου πήρε ενα Atari....μέγα λάθος για αυτόν. Στα 11 μου ζητούσα PSX. Αντί αυτού μου πήρε ενα PC. Pentium 200 MMX, 16MB RAM kai 2,1 GB DDD (1,9 GB Πραγματικό ) No 3D card. Aλλα είχε Floppy Disk. Gamepad και Tomb Raider 2 για να το τεσταρουμε! Τότε ήταν φοβερό, τώρα δεν ξέρω εάν ζώ στον ίδο πλανήτη όπως τότε. Μετά καταφερα να παρω PSX, PS2 και PS3 ενώ παίζει να έχω αλλάξει και 5-6 PCια απο τότε.
Ένα απο τα αγπημένα μου GAMES που άλλαξε τον κόσμο ήταν το GTA3. Λατρεύω όλη την σειρά όπως και όλα τα AC. Παρόλο που έχουν καταντήσει λίγο βαρετά. Έχω παίξει άπειρα games, τα περισσότερα σε PC. Βασικά στον ελεύθερό μου χρόνο μόνο παίζω τώρα που το σκέφτομαι. Επίσης ευελπιστώ το νέο Mass Effect που θα μας ετοιμάσει η ΕΑ, να μπορέσω να το αποκαλέσω αξιόλογο GAME. Ευελπιστώ.....ελπίζω...μόνο αυτό μας έχει απομέινει πλέον.
Αυτα τα ολίγα....σας εύχομαι να στε παντα γεροί και δυνατοί και χαμογελαστοί. Θα τα λεμέ καμια φορά me comments. CYA GUYS!!!