Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
11 Apr 2009 15:25 #52090 by Alex
Παλιοposer!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2009 15:47 #52092 by Νικολής Ασημάκης

mordred wrote: Παλιοposer!

Kill the posers αδερφέ! :P

More
11 Apr 2009 17:13 #52095 by Μάνος Γρυπάρης

aposperittis wrote: Ορίστε λοιπόν και εγώ! Νικολή που είσαι εσύ τρελό αγόρι?

(έτσι να σας πιάσω το μισό topic!)

Ρε παλιόβισμα που υπηρέτησες? Πάω στοίχημα ότι είναι από παραμεθώριο η φωτογραφία (εκτός κι αν είσαι τόσο στρατ*καυλ*ς που τα φοράς ακόμα :armata crazy: )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Apr 2009 21:52 #52108 by Esperos

Manos wrote:

aposperittis wrote: Ορίστε λοιπόν και εγώ! Νικολή που είσαι εσύ τρελό αγόρι?

(έτσι να σας πιάσω το μισό topic!)

Ρε παλιόβισμα που υπηρέτησες? Πάω στοίχημα ότι είναι από παραμεθώριο η φωτογραφία (εκτός κι αν είσαι τόσο στρατ*καυλ*ς που τα φοράς ακόμα :armata crazy: )

Δεν ήμουν φανταρος!!! Πέρυσι την τράβηξα στην Κατερίνη! Απλά έχω ένα χακί πουκάμισο που μου αρέσει πολύ!!!!!

Το έπιασα το υπονοούμενο Νικολή......Η να πω καλύτερα.....ΚΕΦΤΕ!!!!!!

More
11 Apr 2009 22:11 #52114 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis wrote: Το έπιασα το υπονοούμενο Νικολή......Η να πω καλύτερα.....ΚΕΦΤΕ!!!!!!

Είδες; Αφιερωμένο! :mrgreen:

More
16 Jul 2009 23:01 #56507 by Ρωμανός Βογιατζής
Στο free time λιώνω με games , βγαίνω με φίλους Κηφισιά Μαρούσι Mall και Ρέντη για βόλτα cinema cafe μπιλιάρδο..... !!!!!!Επίσης κάνω Body Building :D !!!! Αυτά !!!!!!

More
17 Jul 2009 01:08 #56528 by doxitis
κλασικα πραγματα....ΜΑΝΑΤΖΕΡ....αλλιως η τηλεοραση η καμια βολτα :wink:

More
25 Aug 2009 12:45 #59073 by Frank
Σημερα μπηκα: 359 Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου (Τρίπολη)

οποιος ξερει κατι, ή ειναι εκει, ας μου πει να δω τι παιζει :wink:

More
25 Aug 2009 13:07 #59074 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Για πειτε και οι υπολοιποι τα αποτελεσματα των πανελληνιων... Σε ποια σχολη περασατε?

More
25 Aug 2009 13:13 #59075 by Stathis Yannacopoulos
@Frank

Δεν ξέρω λεπτόμέρειες φίλε μου (εγώ είμαι της Παντείου που λέει το σποτάκι :P ) αλλα είχα ενα γνωστό μου εκεί + οτι πιο παλιά τα είχα με μια Τριπολιτσιότισα και πήγαινα πολύ συχνά. Έμενα στο Μαίναλον δίπλα στα goodys θα τα μάθεις :P Η πόλη είναι σχετικά καλή για εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.. Δεν είναι Αθήνα, Θεσ/κη, Ηράκλειο αλλα ούτε και κάνα χωριό. Όταν πήγαινα μου έκανε εντύπωση οτι είχα πολλά caffe. Ίσως αν μείνεις πολλά χρόνια εκεί να κουραστείς οκ.. αλλα θα το σπας και με λίγο Αθήνα.

Όσον αφορά την σχολή σου. Η σχολή είναι νέα και μέχρι -τουλάχιστον - πριν 2-3 χρόνια είχε προβληματάκια σε οργανωτικά θέματα. Επίσης και έχει λίγα ζόρια στα μαθήματα, δηλαδή το θέλει το διαβασματάκι της. Νομίζω όμως οτι σαν αντικείμενο είναι καλό. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και 5 χρόνια έτσι?

Σίγουρα θα βρείς καμμένους που παίζουν dotta κτλ. Εκεί άλλωστε περνάνε κυρίως αγόρια κομπιουτεράδες καμμένοι ( ξέρεις αυτοί που δεν λιώνανε για 19-20 γιατί παίζανε και κανα παιχνιδάκι). Α.. επίσης η Τρίπολη έχει μακραν τον πιο ανώμαλο καιρό που έχω δει ποτέ μου.. Πιστεύω οτι θα περάσεις καλά, άσε που δεν είναι και παααρα πολύ μακριά απο την Αθήνα. Να ξέρεις οτι εγώ μετάνιωσα τρελά που σπούδασα Αθήνα ή τεσπα στον τόπο κατοικίας.. Αν δεν σπουδάζεις μακριά απο το σπίτι... δεν είσαι φοιτητής και δεν εννοώ να κάνεις κρεπάλες αλλα έστω ενα lanaki με παρέα κτλ.

Καλές σπουδές :)