- Thank you received: 7
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Frank16 wrote: ευχαριστω για τις πληροφοριες !
8 εξαμηνα ειναι αρα 4 χρονια, ναι κι εγω ηθελα να φυγω απο αθηνα αλλα στοχευα για επιστημη υπολογιστων στο Ηρακλειο.
κι εγω δεν ημουν του 19-20, εκαιγα το manager και περαν απ τα Μαθηνατικα Κατ. αφηνα το ''ΑΟΔΕ'' (@ vanbasten: προσεχε το ειναι π**στικο μαθημα) αφηνα που λες το ΑΟΔΕ για αργοτερα ... αργοτερα ... αργοτερα ... (2 βδομαδες πριν τις πανελλαδικες περιπου)
επισης ολη η παρεα μου μπηκε αθηνα (λογω 3τεκνιας) και θα παρουν διαρκειας στην Παναθνα ... μαλλον θα ανεβοκατεβαίνω καθε ΣΚ
τελος σκεφτομαι και την αποψη να ξαναδώσω ... πριν κανα μηνα το εψηνα ... τωρα λεω να το αποφυγω ...
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, ευπροσδεκτη
Frank16 wrote: Λογω αυτου του τοπικ που βρηκα τυχαια (αυριο θα πηγαινα να κλείσω σπιτι) θα ξαναδώσω πανελλαδικες ! Παιρνω κουραγιο απ τον Κουτσουμπα (το ειχαμε συζητησει μια φορα στον σταθμο) ... αλλα περαν τουτου, θα μεινω για να μπω εκει που πραγματικα θελω, για να κανω συμπαρασταση και στον κακομοίρη τον VanBasten7 :icon study: να παρω και διαρκειας της παναθας (φετος βρηκα κι εγω ? :armata very angry: ) να μπορω να παιρνω και τηλεφωνο στους users (γιατι απο τριπολη θα ηταν υπεραστικο ) για να εχω ετοιμο φαγητο, και ... και ... και ... πολλα αλλα :cool: