Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed IV: Black Flag

More
09 Feb 2014 17:01 #140314 by Δημήτρης Κάτσης

delijohn wrote: Guys καλησπέρα..
Έπαιζα σώζοντας τα save τοπικά κι όχι στο cloud του uplay και κράσαρε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να το φορτώσω ξανά και να δω το κλασσικό damaged save game. Το παιχνίδι το είχα φτάσει στο 40%, μετά από μια εβδομάδα παιχνιδιού.. μπορεί κάποιος να μου δώσει τα save του γιατί ενώ είναι τόσο ωραίο παιχνίδι, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ :evil:

Εγώ είμαι στο 27% αν θες να συνεχίσεις από εκεί... Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου παίζουν τα save μου (if you now what i mean)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2014 17:59 #140321 by Sotiris Greece
Δεν έχω παίξει καμία από την σειρά Assassin's Creed αλλά κάποια στιγμή θα το αρχίσω.

More
13 Feb 2014 15:15 #140471 by Κώστας Λάβαρης
Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Guild of Rogues DLC για το Assassin's Creed IV: Black Flag. Το DLC είναι από σήμερα διαθέσιμο για PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One. Περιλαμβάνει τρία νέα classes, τα Siren, Stowaway και Shaman, καθώς και νέες κινήσεις και επιλογές για customisation. Ακόμη δύο επιπλέον maps θα είναι διαθέσιμα στις 17 Φεβρουαρίου.

[youtube:2dpaqtcu]
[/youtube:2dpaqtcu]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Feb 2014 18:03 #140612 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Έπος το 4 αλλά κανένα AC δεν θα φτάσει το φοβερό Ac:2.
Ezio for life!! :icon bow:

More
10 Mar 2014 18:08 #141647 by Κώστας Λάβαρης
Η Ubisoft επιβεβαίωσε την ετήσια κυκλοφορία της Game of the year έκδοσης του Assassin's Creed. Συγκεκριμένα το Assassin's Creed 4: Black Flag Jackdaw Edition θα περιέχει το βασικό παιχνίδι μαζί με το Season Pass, δηλαδή και τα Freedom Cry DLC, όπως και τα add-ons: Blackbeard's Wrath, Guild of Rogues, Illustrious Pirates Pack, Death Vessel Pack, Kraken Ship Pack and Crusader και Florentine Pack. Το Assassin's Creed 4: Black Flag Jackdaw Edition θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη μόνο για PC, PS4 και Xbox One.

http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/6/6/1/1/9/2/139446194406.jpg/EG11/resize/300x-1/quality/70/format/jpg

Με αυτή την είδηση, φαίνεται πως η Ubisoft κλείνει σιγά σιγά τον κύκλο του Assassin's Creed 4: Black Flag. Να περιμένουμε κάποια φήμη ή ανακοίνωση για το... Assassin's Creed 5;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
10 Mar 2014 20:38 #141664 by Νίκος Τριανταφύλλης
Σιγουρα πραγματα μην σου πω το εχει ετοιμο ειδη το 5 !

More
10 Mar 2014 22:19 #141671 by Κώστας Λάβαρης

Nicko wrote: Σιγουρα πραγματα μην σου πω το εχει ετοιμο ειδη το 5 !

Είχε πει παλιότερα η Ubi πως έχει ήδη πλάνα για τα επόμενα 3. Δηλαδή το AC 5, 6, 7. :P Τόσο μπροστά η εταιρεία. χαχαχαχα Μην πεταχτεί κανείς και πει ότι κουράζει.. τον έφαγα :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Mar 2014 00:03 #141686 by Νίκος Τριανταφύλλης
Λογικα παει ως εξης το στορυ αυτη την στιγμη. Το 5 το εχουνε τελειωσει απλα για να μην τους κυνηγανε το καθηστερουνε, το 6 κοντεβουν να το τελειωσουν κ το 7 το εχουν καπου στη μεση. :-k :lol:

More
11 Mar 2014 00:08 #141687 by Κώστας Λάβαρης
Πες το ψέματα. Αφού βρίσκουν υλικό, ας το βγάζουν μέχρι και το 20. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More