Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed IV: Black Flag

More
03 Apr 2014 00:15 #142796 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

razor_blade27 wrote:

Η έκδοση που περίμενα. Ο πρώτος λογικά τίτλος που θα πάρω με το PS4 μου μαζί με το Infamous!

Μου άρεσαν πάντα αυτές οι complete εκδόσεις που είχαν όλα τα DLC μέσα. Δεν ήμουν ποτέ φαν του ψηφιακού περιεχομένου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2014 16:06 #143609 by Adon
Καλησπέρα. Να περιμένω το Unity ι να αγοράσω απτό Steam Το Black Flag!

More
23 Apr 2014 16:19 #143610 by eliminator
Το black flag κατα την γνωμη μου ηταν πολυ καλο αλλα δεν ξερω το unity μπορει να ειναι καλυτερο... Αν το βρηκες φθηνα παρτο, αν οχι καλυτερα να περιμενεις...

More
01 May 2014 19:08 #143954 by Sotiris Greece
Αν δεν χορτάσατε την πειρατική ζωή πατήστε κλικ εδώ .

More
02 May 2014 12:32 #143988 by Αντώνης Καλογερής
Το έλιωσα,κάθε μέρα έπαιζα τουλάχιστον για 6 ώρες μέχρι να το τερματίσω.Όπως και τα άλλα πριν απ'αυτό.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
16 May 2014 18:12 #144734 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Για τους καμένους της σειράς, βγήκε και καινούργιο update για το Assassin's Creed: Pirates. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

More
01 May 2022 17:52 #263891 by Απόστολος Μητσακούλης
Στο 48% είμαι πλέον συνολικά και δν έχω τελειώσει το 5ο μέρος ακόμα της ιστορίας. Έχω λίγο ακόμα για να πάρω την Templar Armor. Ένα κλειδή μου έχει μείνει.

More
02 May 2022 02:43 - 02 May 2022 04:26 #263895 by Blood Prince
Η έκδοση που αγόρασα στο PS4 δεν πήγε χαμένη τελικά γιατί πέραν του ότι θα έχω την ευκαιρία να το παίξω πριν αγοράσω άλλο PC, περιλαμβάνει και το Aveline DLC (την Aveline την γνώρισα στο Liberation όπου πήρα πλατίνα) , το οποίο δεν περιέχεται στην PC έκδοση. Δεν είναι μεγάλη προσθήκη αλλά δεν παύει να είναι extra περιεχόμενο.

edit Άκυρο, είδα πως το Aveline DLC είναι και στο PC...anyways...απλά θα το παίξω νωρίτερα γιατί το PC μου δεν το τρέχει και δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο PC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 May 2022 04:26 by Blood Prince.

More
02 May 2022 18:22 #263905 by Απόστολος Μητσακούλης

Η έκδοση που αγόρασα στο PS4 δεν πήγε χαμένη τελικά γιατί πέραν του ότι θα έχω την ευκαιρία να το παίξω πριν αγοράσω άλλο PC, περιλαμβάνει και το Aveline DLC (την Aveline την γνώρισα στο Liberation όπου πήρα πλατίνα) , το οποίο δεν περιέχεται στην PC έκδοση. Δεν είναι μεγάλη προσθήκη αλλά δεν παύει να είναι extra περιεχόμενο.

edit Άκυρο, είδα πως το Aveline DLC είναι και στο PC...anyways...απλά θα το παίξω νωρίτερα γιατί το PC μου δεν το τρέχει και δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο PC.
Το Aveline είναι απλά τρια missions, όχι και κάτι σπουδαίο. Πάντος μου κάνει εντύπωση που δν στο τρέχει στο pc. Την πρώτη φορά το έτρεξα σε Dual core 2 με 4 GB Ram. Απλά είναι περιτό να το εγκαταστήσω πλέον μιας και το έχω στο ps4.

More