Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Τα flying papers δν είναι δύσκολα εδώ. Το Enzio Collection δυστυχώς δν το έχω για να σου πω. Πάντος έχει έναν βαθμό δυσκολίας ειδικά στη στεριά που πρέπει να κάνεις συνέχεια stelth. Δν είναι μεγάλο παιχνίδι σε έκταση αλλά θα σε βάλει να κάνεις πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Καλή διασκέδαση
Αν βρώ το Ezio σε δισκάκι θα το τσιμπήσω. Το Orlog μου φάνηκε πακέτο xd. Είναι λίγο δύσκολο να κάνεις platinum στο black flag μιας και θέλει να πάρεις κάποια πράγματα στο online mode το οποίο είναι με plus.
Τα flying papers δν είναι δύσκολα εδώ. Το Enzio Collection δυστυχώς δν το έχω για να σου πω. Πάντος έχει έναν βαθμό δυσκολίας ειδικά στη στεριά που πρέπει να κάνεις συνέχεια stelth. Δν είναι μεγάλο παιχνίδι σε έκταση αλλά θα σε βάλει να κάνεις πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Καλή διασκέδαση
Το Ezio Collection μακράν καλύτερο με ιστορία super...η καλύτερη ιστορία από όλα ever τα Assassin's Creed. Εγώ το έλιωσα και σκοπεύω να το ξαναπαίξω μελλοντικά. Δυστυχώς το έχω απεγκαταστήσει.
Στο Valhalla κάθισα και τα βρήκα όλα τα Flying Papers, στο Black Flag δεν το βλέπω γιατί βαριέμαι , αλλά όντως έχει αρκετά που είναι πανεύκολα. Επίσης είχε και ένα παιχνίδι στα πρότυπα του Orlog στις ταβέρνες αλλά το παράτησα, Στο Valhalla τα έκανα όλα και στο μέλλον ίσως πάρω πλατίνα, στο Black Flag όχι.
Λοιπόν σήμερα ήταν η τρίτη μέρα που έπαιξα και ολοκλήρωσα τα 3 chapters...τα επόμενα είδα σε guide, επειδή ήθελα να έχω μια εικόνα, πως είναι μικρότερα.
Φυσικά και δεν πρόκειται να καθαρίσω όλον τον χάρτη 100 % γιατί βαριέμαι.
Κάνω τις βασικές αποστολές, απολαμβάνω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες και από εξερεύνηση (collectibles κλπ) φυσικά και ψάχνω αλλά αν σε κάποια τα βρω σκούρα, τα παρατάω....ψάχνω χαλαρά και ότι βρω.
Μου αρέσει και η περιήγηση στα γραφεία όταν βγαίνω από το animus, ωραίο το μέρος, όπως και η μουσική στο main menu.
Πέτυχα και τραγούδι σαν των Storm Seekers , από το πλήρωμα κατά την πλοήγηση (δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο, αλλά η μελωδία η ίδια) .
Επίσης μου αρέσει η αλλαγή των καιρικών συνθηκών και τα κύματα στην θάλασσα, όπως και το πως μπορούσα να μπω στο εσωτερικό του πλοίου).
Αλλά όπως είπα , δεν θέλω να κάνω τα πάντα όλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να απολαύσω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες (ο λόγος που το αγόρασα) και να τερματίσω το main story (και να δω τους τίτλους τέλους αν έχει, το Valhalla δεν είχε).
Δευτέρα 30 Μαϊου το ξεκίνησα και θα το έχω τερματίσει στάνταρ νωρίτερα από τις 12 Ιουνίου. (κάτω από δύο εβδομάδες)
Εντάξει, βγήκε όμως πολύ νωρίτερα απο το odyssey. Για την χρονιά του ήταν πολύ μπροστά.To Black Flag το βαριέμαι και το τρέχω...παίζω αποκλειστικά τα main quests για να το τερματίσω....δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι ναυμαχίες θυμίζουν αρκετά Odyssey αλλά με κανόνια..
Εντάξει, βγήκε όμως πολύ νωρίτερα απο το odyssey. Για την χρονιά του ήταν πολύ μπροστά.To Black Flag το βαριέμαι και το τρέχω...παίζω αποκλειστικά τα main quests για να το τερματίσω....δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι ναυμαχίες θυμίζουν αρκετά Odyssey αλλά με κανόνια..