Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed IV: Black Flag

More
31 May 2022 16:17 #264605 by Απόστολος Μητσακούλης
Τα flying papers δν είναι δύσκολα εδώ. Το Enzio Collection δυστυχώς δν το έχω για να σου πω. Πάντος έχει έναν βαθμό δυσκολίας ειδικά στη στεριά που πρέπει να κάνεις συνέχεια stelth. Δν είναι μεγάλο παιχνίδι σε έκταση αλλά θα σε βάλει να κάνεις πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Καλή διασκέδαση :) 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2022 02:15 - 02 Jun 2022 02:17 #264645 by Blood Prince

Τα flying papers δν είναι δύσκολα εδώ. Το Enzio Collection δυστυχώς δν το έχω για να σου πω. Πάντος έχει έναν βαθμό δυσκολίας ειδικά στη στεριά που πρέπει να κάνεις συνέχεια stelth. Δν είναι μεγάλο παιχνίδι σε έκταση αλλά θα σε βάλει να κάνεις πολλά πράγματα μέχρι το τέλος. Καλή διασκέδαση :) 

Το Ezio Collection μακράν καλύτερο με ιστορία super...η καλύτερη ιστορία από όλα ever τα Assassin's Creed. Εγώ το έλιωσα και σκοπεύω να το ξαναπαίξω μελλοντικά. Δυστυχώς το έχω απεγκαταστήσει.

Στο Valhalla κάθισα και τα βρήκα όλα τα Flying Papers, στο Black Flag δεν το βλέπω γιατί βαριέμαι , αλλά όντως έχει αρκετά που είναι πανεύκολα. Επίσης είχε και ένα παιχνίδι στα πρότυπα του Orlog στις ταβέρνες αλλά το παράτησα, Στο Valhalla τα έκανα όλα και στο μέλλον ίσως πάρω πλατίνα, στο Black Flag όχι.

Λοιπόν σήμερα ήταν η τρίτη μέρα που έπαιξα και ολοκλήρωσα τα 3 chapters...τα επόμενα είδα σε guide, επειδή ήθελα να έχω μια εικόνα, πως είναι μικρότερα.

Φυσικά και δεν πρόκειται να καθαρίσω όλον τον χάρτη 100 % γιατί βαριέμαι.

Κάνω τις βασικές αποστολές, απολαμβάνω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες και από εξερεύνηση (collectibles κλπ) φυσικά και ψάχνω αλλά αν σε κάποια τα βρω σκούρα, τα παρατάω....ψάχνω χαλαρά και ότι βρω.

Μου αρέσει και η περιήγηση στα γραφεία όταν βγαίνω από το animus, ωραίο το μέρος, όπως και η μουσική στο main menu.

Πέτυχα και τραγούδι σαν των Storm Seekers , από το πλήρωμα κατά την πλοήγηση (δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο, αλλά η μελωδία η ίδια) .

Επίσης μου αρέσει η αλλαγή των καιρικών συνθηκών και τα κύματα στην θάλασσα, όπως και το πως μπορούσα να μπω στο εσωτερικό του πλοίου).

Αλλά όπως είπα , δεν θέλω να κάνω τα πάντα όλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να απολαύσω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες (ο λόγος που το αγόρασα) και να τερματίσω το main story (και να δω τους τίτλους τέλους αν έχει, το Valhalla δεν είχε).

Δευτέρα 30 Μαϊου το ξεκίνησα και θα το έχω τερματίσει στάνταρ νωρίτερα από τις 12 Ιουνίου. (κάτω από δύο εβδομάδες)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Jun 2022 02:17 by Blood Prince.

More
02 Jun 2022 16:13 #264656 by Απόστολος Μητσακούλης

Το Ezio Collection μακράν καλύτερο με ιστορία super...η καλύτερη ιστορία από όλα ever τα Assassin's Creed. Εγώ το έλιωσα και σκοπεύω να το ξαναπαίξω μελλοντικά. Δυστυχώς το έχω απεγκαταστήσει.

Στο Valhalla κάθισα και τα βρήκα όλα τα Flying Papers, στο Black Flag δεν το βλέπω γιατί βαριέμαι , αλλά όντως έχει αρκετά που είναι πανεύκολα. Επίσης είχε και ένα παιχνίδι στα πρότυπα του Orlog στις ταβέρνες αλλά το παράτησα, Στο Valhalla τα έκανα όλα και στο μέλλον ίσως πάρω πλατίνα, στο Black Flag όχι.

Λοιπόν σήμερα ήταν η τρίτη μέρα που έπαιξα και ολοκλήρωσα τα 3 chapters...τα επόμενα είδα σε guide, επειδή ήθελα να έχω μια εικόνα, πως είναι μικρότερα.

Φυσικά και δεν πρόκειται να καθαρίσω όλον τον χάρτη 100 % γιατί βαριέμαι.

Κάνω τις βασικές αποστολές, απολαμβάνω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες και από εξερεύνηση (collectibles κλπ) φυσικά και ψάχνω αλλά αν σε κάποια τα βρω σκούρα, τα παρατάω....ψάχνω χαλαρά και ότι βρω.

Μου αρέσει και η περιήγηση στα γραφεία όταν βγαίνω από το animus, ωραίο το μέρος, όπως και η μουσική στο main menu.

Πέτυχα και τραγούδι σαν των Storm Seekers , από το πλήρωμα κατά την πλοήγηση (δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο, αλλά η μελωδία η ίδια) .

Επίσης μου αρέσει η αλλαγή των καιρικών συνθηκών και τα κύματα στην θάλασσα, όπως και το πως μπορούσα να μπω στο εσωτερικό του πλοίου).

Αλλά όπως είπα , δεν θέλω να κάνω τα πάντα όλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να απολαύσω την πλοήγηση στην θάλασσα και τις ναυμαχίες (ο λόγος που το αγόρασα) και να τερματίσω το main story (και να δω τους τίτλους τέλους αν έχει, το Valhalla δεν είχε).

Δευτέρα 30 Μαϊου το ξεκίνησα και θα το έχω τερματίσει στάνταρ νωρίτερα από τις 12 Ιουνίου. (κάτω από δύο εβδομάδες)

Αν βρώ το Ezio σε δισκάκι θα το τσιμπήσω. Το Orlog μου φάνηκε πακέτο xd. Είναι λίγο δύσκολο να κάνεις platinum στο black flag μιας και θέλει να πάρεις κάποια πράγματα στο online mode το οποίο είναι με plus.

More
08 Jun 2022 16:29 - 08 Jun 2022 16:30 #264789 by Blood Prince
To Black Flag το βαριέμαι και το τρέχω...παίζω αποκλειστικά τα main quests για να το τερματίσω....δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι ναυμαχίες θυμίζουν αρκετά Odyssey αλλά με κανόνια..

Τα μοντέρνα γραφεία έξω από το animus με φτιάχνουν μόνο κατά τα άλλα ακόμα και το Liberation Remastered μου άρεσε καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jun 2022 16:30 by Blood Prince.

More
09 Jun 2022 17:20 #264827 by Απόστολος Μητσακούλης

To Black Flag το βαριέμαι και το τρέχω...παίζω αποκλειστικά τα main quests για να το τερματίσω....δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και οι ναυμαχίες θυμίζουν αρκετά Odyssey αλλά με κανόνια..

Εντάξει, βγήκε όμως πολύ νωρίτερα απο το odyssey. Για την χρονιά του ήταν πολύ μπροστά.

More
10 Jun 2022 14:10 #264860 by Blood Prince

Εντάξει, βγήκε όμως πολύ νωρίτερα απο το odyssey. Για την χρονιά του ήταν πολύ μπροστά.

Σίγουρα, ήταν πολύ μπροστά.

Τώρα πλέον ακόμα και τα γραφικά είναι χειρότερα και από το Ezio Collection .

Χθές δεν έπαιξα καθόλου αλλά σήμερα σκοπεύω να το τερματίσω. Έχω ολοκληρώσει 10 sequences και μένουν άλλα 2.

[IMG

Peter Baylish

More
11 Jun 2022 00:19 #264885 by Blood Prince
Κόλλησα στο sequence 12 , μάλλον επειδή ασχολούμαι μόνο με βασικές αποστολές και το πλοίο είναι underleveled. Θα το δοκιμάσω και αύριο και ότι γίνει.

[IMG

Peter Baylish

More
11 Jun 2022 16:34 #264892 by Blood Prince
Τελικά έβγαλα άκρη χθές γιατί διάβασα σε έναν αγγλικό οδηγό πως μπορώ να το αφήσω το πλοίο να το καταστρέψουν τα άλλα πλοία.

Μου άλλαξε τα φώτα.

Δύο memories έμειναν και το Aveline DLC που είναι πολύ μικρό, Το Aveline παίζει να το απολαύσω παραπάνω.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Jun 2022 18:57 - 14 Jun 2022 18:57 #264999 by Blood Prince
Μου άλλαξε τα φώτα αλλά ευτυχώς τώρα βλέπω τους τίτλους τέλους........

Νιώθω σαν να πήρα πλατίνα πραγματικά...

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το DLC.....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Jun 2022 18:57 by Blood Prince.

More
04 Aug 2022 21:21 #265922 by Nikos Georgopoulos
Η Ubisoft έφτιαξε ουίσκι Assassin's Creed

69 δολάρια για ένα μπουκάλι των 750ml.

Με αφορμή την 15η επέτειο το Assassin’s Creed, η Antheum Studios θα κυκλοφορήσει ένα επετειακό ουίσκι αποκλειστικά για το franchise.

H Antheum Studios θα κυκλοφορήσει το 15th Anniversary Straight Bourbon Whiskey μέσα στον Αύγουστο και μάλιστα σκοπεύει να βγάλει ρούμι εμπνευσμένο από το Black Flag και βότκα εμπνευσμένη από το Valhalla μέσα στον Σεπτέμβριο. Η Antheum Studios έχει αναλάβει το licensing, την εμφιάλωση και την διανομή για διάφορα properties γύρω από ταινίες, τηλεόραση, αθλήματα και video games.

Συνεργάστηκε με το αποστακτήριο Tennesse Legend και προσφέρει παράδοση σε όλο τον κόσμο. Ο Paul Francis, ένας από τους ιδρυτές της Antheum Studios, εργάζεται στον χώρο των collectibles για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντελίστας για ταινίες όπως το Bicentennial Man και την τηλεοπτική σειρά του History Channel, Ancient Aliens. Η εταιρεία του συνεργάστηκε με τα θεματικά πάρκα της Universal και της Disney για την δημιουργία προϊόντων για τα μαγαζιά τους.

Το Assassin’s Creed 15th Anniversary Straight Bourbon Whiskey θα κοστίζει 69 δολάρια για ένα μπουκάλι των 750ml.