Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed IV: Black Flag

More
02 May 2022 18:57 - 02 May 2022 18:58 #263908 by Απόστολος Μητσακούλης
Last edit: 02 May 2022 18:58 by Απόστολος Μητσακούλης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2022 21:32 #263968 by Απόστολος Μητσακούλης
Στο 64% έφτασα συνολικά και πήρα το πρώτο μου warship στο fleet.

More
06 May 2022 23:18 #263992 by Απόστολος Μητσακούλης
Κατάφερα και νίκησα όλα τα φρούρια. Τώρα μένουν τα quests για να ξεκλειδώσω τα υπόλοιπα upgrades. 

More
09 May 2022 19:45 #264075 by Απόστολος Μητσακούλης
Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα το έχω τερματήσει. Story Quests έχω κυρίος.

More
14 May 2022 21:50 #264226 by Απόστολος Μητσακούλης
Το τελείωσα. Έκανα και τα επιπλέον στην πορεία. Πολύ ωραίο παιχνίδι με πειρατες και τα σχετικά. Δύσκολο βέβαια στις μάχες τις στεριάς.

More
15 May 2022 20:40 #264234 by Blood Prince
Εγώ θα το ξεκινήσω τον Ιούνιο στην εποχή του !

Βέβαια θα εργάζομαι μέχρι 3 ή 3:30 το μεσημέρι και μέχρι να φάω μεσημεριανό και να πάω σπίτι θα πλησιάζει 5 αλλά δύο με τρείς ώρες ημερησίως θα μπορώ να αφιερώσω και κυρίως παρασκευή - σάββατο κυριακή.

Μιλάμε για καραϊβική και πειρατές οπότε ότι πρέπει για καλοκαίρι. Είναι η περίοδος που θα δω πειρατές της καραϊβικής και ίσως ξεκινήσω την τηλεοπτική σειρά Black Sails.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 May 2022 21:35 #264239 by Απόστολος Μητσακούλης

Βέβαια θα εργάζομαι μέχρι 3 ή 3:30 το μεσημέρι και μέχρι να φάω μεσημεριανό και να πάω σπίτι θα πλησιάζει 5 αλλά δύο με τρείς ώρες ημερησίως θα μπορώ να αφιερώσω και κυρίως παρασκευή - σάββατο κυριακή.

Μιλάμε για καραϊβική και πειρατές οπότε ότι πρέπει για καλοκαίρι. Είναι η περίοδος που θα δω πειρατές της καραϊβικής και ίσως ξεκινήσω την τηλεοπτική σειρά Black Sails.

Είναι μικρό σε διάρκεια. Το πολύ σε δυό εβδομάδες θα το έχεις τελειώσει κάνοντας τα πάντα. Αυτό ίσως είναι και απο τα λίγα αρνητικά που έχω να πώ για αυτό το παιχνίδι.

More
30 May 2022 19:14 #264580 by Blood Prince

Είναι μικρό σε διάρκεια. Το πολύ σε δυό εβδομάδες θα το έχεις τελειώσει κάνοντας τα πάντα. Αυτό ίσως είναι και απο τα λίγα αρνητικά που έχω να πώ για αυτό το παιχνίδι.

Μακάρι να είναι μικρό....δεν θέλω να είναι σαν το AC Odyssey ούτε θα καθίσω να κάνω όλες τις αποστολές...αν κάτι με δυσκολεύει το παρατάω, άλλωστε έχει multiplayer trophies οπότε δεν πάω για πλατίνα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 May 2022 19:24 - 30 May 2022 19:38 #264581 by Blood Prince
Σήμερα ξεκίνησα το Black Flag.

Πρώτες εντυπώσεις αν και είναι νωρίς ακόμα....

Τα γραφικά με απογοήτευσαν για παιχνίδι που φτιάχτηκε για PS4. Μου θύμισαν Unreal Engine 3 . Ίσως φταίει πως προέρχομαι από το AC Valhalla. Πάντως τα χριστούγεννα με το Ezio Collection δεν είχα θέμα.

Ο χειρισμός ικανοποιητικός για την ώρα αν και μου κακοφάνηκε που το eagle vision εμφανιζόταν πιέζοντας τον μοχλό L. Βέβαια έχω παίξει το Liberation και το Ezio Collection οπότε ξέρω από αυτά.

Η ξηρά για πειρατικό παιχνίδι μου φάνηκε πολύ μεγάλη...και η θάλασσα αρκετά στενή, δεν είχε ανοιχτή θάλασσα που προτιμώ, αν και αργότερα θεωρώ πως θα έχει.....μου άρεσε αρκετά ωστόσο η περιήγηση στην Abstergo αν και έχει ένα κατεβατό να διαβάσω, σιγά μην τα διαβάσω όλα. Απλά βολτάρω στο μέρος.

Για την πλοήγηση στην θάλασσα αγόρασα το παιχνίδι, όχι για την ξηρά.

Επίσης δεν μου άρεσε η δραστηριότητα, που θύμιζε τα Flying Papers του Valhalla...ήδη παράτησα ένα...θα ασχοληθώ με όσα μπορώ αλλά δεν θα καθίσω να σκάσω....

Τελοσπάντων θα παίξω χαλαρά κάνοντας ότι μπορώ και ότι με ευχαριστεί.....δεν πάω για 100 % απαραίτητα και ελπίζω να περάσω καλά...αν παρόλα αυτά δεν μου αρέσει...δεν ξόδεψα και τεράστιο ποσό..συμβαίνουν αυτά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 May 2022 19:38 by Blood Prince.

More
30 May 2022 20:46 #264596 by Blood Prince
Ευτυχώς είδα πως έχει μόνο 3 μεγάλες πόλεις γιατί είχα πελαγώσει με αυτή την Χαβάνα....καλά με flying papers (music chants όπως ονομάζονται) δεν θα ασχοληθώ καθόλου απλά ίσως βρω κάνα δύο αν είναι εύκολο για την μουσική.

Το Ezio Collection είναι το αγαπημένο...το μόνο + στο Black Flag είναι η πλοήγηση στην θάλασσα και οι ναυμαχίες.

[IMG

Peter Baylish