Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Call of Duty Series |
|
12 | 60% |
Crysis Series |
|
8 | 40% |
Total number of voters: 0 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Καλά, εντάξει ότι πεις! Το ότι στο multi του πρώτου Crysis γίνετε χαμός είναι τυχαίο!?zodiakos wrote: Η σειρα το Crysis ήταν ωραίο παιχνίδι δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά σε σχέση με τη σειρά του Call of Duty δεν πιάνει μία.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μεγάλο λάθος κάνεις! Παίζω πολλά fps, για αυτό και εχω αυτή τη γνώμη. Δυστυχώς την σειρά Battlefield δεν την εχω παίξει, ακόμα.Reith wrote: Φανταζομαι Alcatraz με τετοια σταση δεν παιζεις αλλα fps να φανταστω τυπου Battlefield Bad Company 2 για παραδειγμα...ΜΟΝΟ Crysis..
Πες τα ρε χρησόστομε! Το ακουτε; Και πρεσθέτο, ναι το CoD έχει πιο πολλές σειρές ΑΛΛΑ όλες έχουν το ίδιο θέμα! Δεν είναι το ένα συνέχεια του άλλου, όπως στο Crysis (όποιος το έχει τερματίσει ξέρει τι εννοώ). Και οι περισσότεροι το πέρνουν το CoD μόνο για το multi, και μην μου πείτε όχι.kammeno souvlaki wrote: το COD μπορει να εχει ωραιο campaign αλλα το σεναριο εχει καταντησει κουραστικο.ειτε δευτερος παγκοσμιος ειτε κακοι ρωσοι που πρεπει να τους σταματησουμε.ετσι νομιζω το crysis ειναι καλυτερο
Κανεις λαθος...Τα CoD εχουν τα καλυτερα campaign σε fps και παραξενευομαι πραγματικα με αυτα που λετε...Που ειδατε το CoD να κατανταει κουραστικο?Μα τι λετε?Το multi ναι κατανταει κουραστικο γιατι τωρα πια εχει πολυ λιγα πραγματα να δωσει..Και εγω το πρωτο πραγμα που κανω οταν παιρνω ενα CoD στα χερια μου ειναι να τερματησω τα φοβερα campaign που εχει..Δηλαδη ρε Alcatraz για να λες εσυ τωρα το Crysis καλυτερο game πριν καν βγει το δει φαντασου οταν βγει το 2 τι εχει να γινει...Θα το εχεις ως καλυτερο game ολωςν των εποχων...Το 2 που εχω δει καποια πραγματα ειναι παρα πολυ ωραιο και περιμενω να το δοκιμασω..Alcatraz wrote:
Πες τα ρε χρησόστομε! Το ακουτε; Και πρεσθέτο, ναι το CoD έχει πιο πολλές σειρές ΑΛΛΑ όλες έχουν το ίδιο θέμα! Δεν είναι το ένα συνέχεια του άλλου, όπως στο Crysis (όποιος το έχει τερματίσει ξέρει τι εννοώ). Και οι περισσότεροι το πέρνουν το CoD μόνο για το multi, και μην μου πείτε όχι.kammeno souvlaki wrote: το COD μπορει να εχει ωραιο campaign αλλα το σεναριο εχει καταντησει κουραστικο.ειτε δευτερος παγκοσμιος ειτε κακοι ρωσοι που πρεπει να τους σταματησουμε.ετσι νομιζω το crysis ειναι καλυτερο