Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty vs Crysis

Poll: Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλύτερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Call of Duty Series
12 60%
Crysis Series
8 40%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
23 Jan 2011 21:14 #88539 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty vs Crysis

zodiakos wrote: Η σειρα το Crysis ήταν ωραίο παιχνίδι δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά σε σχέση με τη σειρά του Call of Duty δεν πιάνει μία.

Καλά, εντάξει ότι πεις! Το ότι στο multi του πρώτου Crysis γίνετε χαμός είναι τυχαίο!?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2011 21:21 #88540 by rafor
Replied by rafor on topic Call of Duty vs Crysis
Ρε Alcatraz, την γνωμη του λεει, πρεπει να ταυτιζεται απολυτως με την δικη σου...???Για αυτο ισως να μην πιανει μια , ε και?

More
23 Jan 2011 21:34 #88541 by Νίκος Καραχάλιος
Φανταζομαι Alcatraz με τετοια σταση δεν παιζεις αλλα fps να φανταστω τυπου Battlefield Bad Company 2 για παραδειγμα...ΜΟΝΟ Crysis..

More
23 Jan 2011 21:57 #88543 by Ιβάν

Reith wrote: Φανταζομαι Alcatraz με τετοια σταση δεν παιζεις αλλα fps να φανταστω τυπου Battlefield Bad Company 2 για παραδειγμα...ΜΟΝΟ Crysis..

Μεγάλο λάθος κάνεις! Παίζω πολλά fps, για αυτό και εχω αυτή τη γνώμη. Δυστυχώς την σειρά Battlefield δεν την εχω παίξει, ακόμα.

More
24 Jan 2011 12:57 #88576 by Andr
Replied by Andr on topic Call of Duty vs Crysis
το COD μπορει να εχει ωραιο campaign αλλα το σεναριο εχει καταντησει κουραστικο.ειτε δευτερος παγκοσμιος ειτε κακοι ρωσοι που πρεπει να τους σταματησουμε.ετσι νομιζω το crysis ειναι καλυτερο

More
24 Jan 2011 13:04 #88578 by Ιβάν

kammeno souvlaki wrote: το COD μπορει να εχει ωραιο campaign αλλα το σεναριο εχει καταντησει κουραστικο.ειτε δευτερος παγκοσμιος ειτε κακοι ρωσοι που πρεπει να τους σταματησουμε.ετσι νομιζω το crysis ειναι καλυτερο

Πες τα ρε χρησόστομε! Το ακουτε; Και πρεσθέτο, ναι το CoD έχει πιο πολλές σειρές ΑΛΛΑ όλες έχουν το ίδιο θέμα! Δεν είναι το ένα συνέχεια του άλλου, όπως στο Crysis (όποιος το έχει τερματίσει ξέρει τι εννοώ). Και οι περισσότεροι το πέρνουν το CoD μόνο για το multi, και μην μου πείτε όχι.

More
24 Jan 2011 14:00 #88587 by Νίκος Καραχάλιος

Alcatraz wrote:

kammeno souvlaki wrote: το COD μπορει να εχει ωραιο campaign αλλα το σεναριο εχει καταντησει κουραστικο.ειτε δευτερος παγκοσμιος ειτε κακοι ρωσοι που πρεπει να τους σταματησουμε.ετσι νομιζω το crysis ειναι καλυτερο

Πες τα ρε χρησόστομε! Το ακουτε; Και πρεσθέτο, ναι το CoD έχει πιο πολλές σειρές ΑΛΛΑ όλες έχουν το ίδιο θέμα! Δεν είναι το ένα συνέχεια του άλλου, όπως στο Crysis (όποιος το έχει τερματίσει ξέρει τι εννοώ). Και οι περισσότεροι το πέρνουν το CoD μόνο για το multi, και μην μου πείτε όχι.

Κανεις λαθος...Τα CoD εχουν τα καλυτερα campaign σε fps και παραξενευομαι πραγματικα με αυτα που λετε...Που ειδατε το CoD να κατανταει κουραστικο?Μα τι λετε?Το multi ναι κατανταει κουραστικο γιατι τωρα πια εχει πολυ λιγα πραγματα να δωσει..Και εγω το πρωτο πραγμα που κανω οταν παιρνω ενα CoD στα χερια μου ειναι να τερματησω τα φοβερα campaign που εχει..Δηλαδη ρε Alcatraz για να λες εσυ τωρα το Crysis καλυτερο game πριν καν βγει το δει φαντασου οταν βγει το 2 τι εχει να γινει...Θα το εχεις ως καλυτερο game ολωςν των εποχων...Το 2 που εχω δει καποια πραγματα ειναι παρα πολυ ωραιο και περιμενω να το δοκιμασω..

More
06 Apr 2011 18:25 #91722 by Γιάννης Παναγιωτίδης
εντάξει, καλά και τα 2 αλλά ψήφισα CoD series γιατί μου άρεσαν πιο πολύ τα πρωτα παιχνίδια. Γενικά απο Call of Duty μου άρεσαν τα πρώτα 3 και το world at war. Τα τελευταία δεν μου αρέσουν καθόλου. Καλό και το crysis πάντως.