Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty vs Crysis

Poll: Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλύτερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Call of Duty Series
12 60%
Crysis Series
8 40%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
04 Oct 2010 16:58 - 04 Oct 2010 17:04 #80443 by Νίκος Καραχάλιος
E ρε alcatraz 2 χαρακτηρες παιρνεις στο cod που το κανουν για να μην φαινεται συνεχομενο....Που κολλαει το αν βρισκεσαι απο την μια στιγμη στην αλλη σε αλλο μερος..Ετσι οπως το λες φαινεται λες και εχεις τον ιδιο χαρακτηρα και ταξιδευεις συνεχεια..Ισα ισα γαματο ειναι ετσι..Απλα σου δειχνει 2 διαφορετικα μετωπα εναντιον του κοινου εχθρου..Τιποτε αλλο..Απο την μια οι Αγγλοι και απο την αλλη Αμερικανοι..
Last edit: 04 Oct 2010 17:04 by Νίκος Καραχάλιος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2010 16:58 #80444 by Νικολής Ασημάκης
Το πόσο καλό είναι ένα σενάριο δεν έχει άμεση σχέση με τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί ένα παιχνίδι να είναι 20 ώρες και σαν σενάριο να έχει μόνο "επίθεση εξωγήινων, σφάχτε τους όλους" και ένα παιχνίδι 9 ωρών και να έχει την πιο γαμάτη σεναριάρα. Επιπλέον, έχοντας παίξει μόνο το CoD 2, πρέπει να πω πως έχει πολύ καλό σενάριο. Η αλλαγή χαρακτήρων ήταν πολύ έξυπνη κίνηση, καθώς θα ήταν άτοπο να παίζεις σε παιχνίδι Δευτέρου Παγκοσμίου πχ, ένα ρώσο στην Αφρική, και με την αλλαγή χαρακτήρων έβλεπες όλα τα μέτωπα και πως εξελίχθηκαν. Χωρίς να έχω παίξει το Crysis και απ'όσα έχω διαβάσει και ακούσει από φίλους που το έκαψαν, δεν έχει σενάριο. Ντάξει, μια σφαγή σε γαμηστερά γραφικά ήταν το παιχνίδι. Και στο promotion δεν λέγανε και τίποτα άλλο. Ούτε για το γαμάτο σενάριο λέγανε, ούτε για τις τρομερές πρωτοτυπίες. Μόνο για τα γραφικά μιλούσαν.

More
04 Oct 2010 17:40 #80447 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty vs Crysis
Η γνωστή σε όλους μας κόντρα ανάμεσα στα 2 κορυφαία First-Person Shooter για το ποιο είναι το καλύτερο δεν σταμάτησε και ούτε πρόκειται. Εδώ θα λύνουμε τις διαφωνίες που έχουμε.

Εγώ ψηφίζω το Crysis γιατί για μένα είναι το κορυφαίο FPS που έχω παίξει.

Τώρα σειρά σας. Σας ακούω.

More
04 Oct 2010 17:49 #80449 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Call of Duty vs Crysis
Call of duty.Ετσι απλα. :armata cigar:

More
04 Oct 2010 17:54 #80452 by rafor
Replied by rafor on topic Call of Duty vs Crysis
Συμφωνω με τον Lalo,γιατι κατι με χαλαει στο Crysis.Το θεμα ειναι σχετικα πρωτοτυπο, αλλα τα γραφικα κανουν το παιχνιδι να ξεχωριζει...Τωρα απο εκει και περα το CoD ειναι πιο κοντα στα δικα μου στανταρ! :icon bow: :armata-bravo: :armata team: :armata double gun:

More
23 Jan 2011 10:38 #88475 by Βασίλης Δρέττας
καλυτερο για μενα αναμεσα σε αυτα τα δυο ειναι το crysis. το cod για μενα ειναι πολυ χαμηλα
γιατι εκτος απο το εκπληκτικο multi του δεν εχει τιποτα αλλο + οτι εχει καταντισει βαρετο να βλεπουμε καθε χρονο το ιδιο παιχνιδι

More
23 Jan 2011 11:47 #88477 by Νίκος Καραχάλιος

bond wrote: καλυτερο για μενα αναμεσα σε αυτα τα δυο ειναι το crysis. το cod για μενα ειναι πολυ χαμηλα
γιατι εκτος απο το εκπληκτικο multi του δεν εχει τιποτα αλλο + οτι εχει καταντισει βαρετο να βλεπουμε καθε χρονο το ιδιο παιχνιδι

Κανεις μεγαλο λαθος γιατι τα campaign του Call of Duty ειναι απλα τα καλυτερα σε σχεση με καθε αλλο FPS..Και το Crysis αν δεν ειχε τα γραφικα θα ηταν ενα απλο και μετριο fps..Το 2 κατι λεει αλλα δεν μου αρεσει το style και πολυ..Και εγω τα εχω βαρεθει βεβαια τα CoD αλλα τα campaigns του ειναι απιστευτα καθε χρονο..

More
23 Jan 2011 19:31 #88519 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως γενικότερα δεν είμαι στο κλίμα του CoD. Καλά, ούτε για το Crysis κόβομαι, αλλά νομίζω πως είναι κάπως πιο διασκεδαστικό.

More
23 Jan 2011 19:41 #88523 by zodiakos
Replied by zodiakos on topic Call of Duty vs Crysis
Η σειρα το Crysis ήταν ωραίο παιχνίδι δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά σε σχέση με τη σειρά του Call of Duty δεν πιάνει μία.

More
23 Jan 2011 20:38 #88537 by Βασίλης Δρέττας

Reith wrote:

bond wrote: καλυτερο για μενα αναμεσα σε αυτα τα δυο ειναι το crysis. το cod για μενα ειναι πολυ χαμηλα

Κανεις μεγαλο λαθος γιατι τα campaign του Call of Duty ειναι απλα τα καλυτερα σε σχεση με καθε αλλο FPS..Και το Crysis αν δεν ειχε τα γραφικα θα ηταν ενα απλο και μετριο fps..Το 2 κατι λεει αλλα δεν μου αρεσει το style και πολυ..Και εγω τα εχω βαρεθει βεβαια τα CoD αλλα τα campaigns του ειναι απιστευτα καθε χρονο..

οτι το crysis δεν λεει και αυτο πολλα απο campaing συμφωνω. τωρα οτι το η σειρα cod εχει καλα campaings διαφωνω πληρως γιατι σε σχεση με αλλα παιχνιδια δεν μπορει να συγκρηθει