- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Call of Duty Series |
|
12 | 60% |
Crysis Series |
|
8 | 40% |
Total number of voters: 0 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Δεν καταλαβαινω τι δν αρεσε...Μια χαρα ηταν εστεκε το story και ηταν πολυ πρωτοτθπα τα σκηνικα κλπ...Το single ειναι για μενα κορυφη..Το μονο κακο ειναι οτι ειναι μικρο..Τιποτε αλλο..bond wrote:
δηλαδει εσυ πιστευεις οτι εχει μια χαρα story .γιατι εγω και φανς που εχω ρωτησει μου λενε οτι το single δεν αξιζει καθολου και να το αρχισω κατευθιαν το multi.Reith wrote:
bond wrote: steath μπορει να ενοει οπως το metro 2033 . αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι το cod θεωρητε το καλυτερο fps και παιρνει βαθμολογιες 9 και 9 μιση αφου δεν εχει σχεδον καθολου single
Τι λετε ρε?Το cod ηταν απο τα λιγα FPS που ειχε μια χαρα storyline..Εμενα μου αρεσε πολυ..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ThunderHawk wrote: Λοιπόν καταρχήν όλοι οι τίτλοι Call of Duty είχαν από τα καλύτερα story mode που έχουμε δει ποτέ σε FPS παιχνίδια,το Call of Duty 4: Modern Warfare και το Call of Duty: Modern Warfare 2 για παράδειγμα είχαν υπερβολικά καλό story mode. Το Call of Duty 4: Modern Warfare το είχα τερματίσει 36 φορές ενώ το Modern Warfare 2 το έχω τερματίσει 13 φορές. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω posts για το ότι δεν είχαν πολύ καλά story mode τα Call of Duty.
Alcatraz wrote: Θα συμφωνήσω με τον ThunderHawk. Ολα τα cod είναι πολύ καλά και με πολύ καλό story. Το μόνο κακό είναι πως τελειώνουν γρήγορα. Δεν θα το έλεγα όμως και το καλύτερο. Απλά είναι διάσημο. Δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με το Crysis. Αν αρχίσει και το Crysis να βγαίνει κάθε χρόνο τότε θα γίνει πιο διάσημο.