- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Call of Duty Series |
|
12 | 60% |
Crysis Series |
|
8 | 40% |
Total number of voters: 0 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Αυτο λεω και εγω ρε Lalo αλλα δν ακουνεLalo007 wrote: Alcatraz το ξαναλεω ξεκολλα με το crysis.Ειπα πριν να το πω ηπια,αλλα πραγματικα εχει απο τα χειροτερα και πιο χιλιοπαιγμενα σεναριο....Επιθεση εξωγιηνων....Αν μου ελεγε και οτι κατα τυχη ηταν απο τον Αρη τοτε δεν θα ειχα καν σεναριο.Παραδεξου το το παιχνιδι βασιζεται στα γραφικα,και στην ιδεα της nanosuit.Τα εχω παιξει και τα 3 για αυτο σου λεω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μα ρε μαν το crysis τι φανταστικο ειχε δηλαδη?Δεν το καταλαβαινω πραγματικα..Τα CoD ειχαν ωραια story και ειδικα τα MW..Δλδ στο τελος του 4 δν ενιωσες τιποτα απο εκει που ψοφανε ολοι και μενεις και σκοτωνεις τον αλλον με το πιστολακι..Η στο MW2 με τον ghost που τον τρωει ο shepherd...Σου λεω μονο αυτα τα 2..Μονο!Πες μου τι φασεις τετοιες ειχε το crysis...Εκτος απο το θερισμο εξωγηινων...Alcatraz wrote: Ποια 3 ρε Lalo? Πλάκα μου κάνεις? Άσε μας τώρα. Θα μου πειτε οτι το crysis δεν έχει καλό story. Άντε γιατί τα έχω πάρει άγρια. Και επιδή το έχουμε συναντήσει πολλές φορές αυτό τι συμαίνει, ότι δεν είναι καλό? Ενώ το CoD που έχει 6 σειρές και έχουν το ίδιο σενάριο είναι καλό? Θα δεις ότι θα δικαιωθώ μόλις βγει το Crysis 2. Και μετά θα τα ξαναπούμε. Συζήτα και με ξένους για να ακούσεις τι θα σου πουν για το Crysis.
Όσο για το CoD έχει και αυτό πολύ καλά σενάρια. Απλά κάθε χρόνο είναι τα ίδια και τα ίδια. Φέτος θα είναι ποιο ενδιαφέρον εφόσον θα έχει και κάτι διαφορετικό.
Εκεί που πεθένουν οι φίλοι σου. Πρώτα ο ένας ματά τον άλλον και πάει λέγοντας. Αν δεν το κάψεις το Crysis τότε δεν πρόκειτε να καταλάβεις τίποτα. Πιστεψέ με. Συζήτα και με ξένους και θα δεις τι θα σου πουν για αυτό το game. Το CoD πως έγινε δημοφιλές? Επιδή όλοι πλεον ξέρουν πως κάθε χρόνο θα υπάρχει ένα FPS στάνταρ. Δεν έχει όμως τα πράγματα που έχει το Crysis. Πες μου τώρα εσύ Reith τι το διαφορετικό έχουν τα CoD, Β' Παγκόσμιως και MW, τίποτα άλλο. Δεν έχω κάτι με το CoD. Ίσα ίσα που είναι από τα αγαπημένα μου FPS, αλλά όταν το θέμα πάει στο Crysis τότε νεβριάζω που μου λένε βλακίες.Reith wrote: Πες μου τι φασεις τετοιες ειχε το crysis...Εκτος απο το θερισμο εξωγηινων...
Συμφωνώ. Αν όμως έβγενε και το Crysis κάθε χρόνο και γινόταν το στάνταρ FPS τότε δεν θα υπήρχε περίπτωση το CoD να συνέχιζε να είναι το καλύτερο. Επίσης το CoD υπερτερεί του Crysis στο multiplayer και το παραδέχωμαι, αλλά σε single με την καμία.Reith wrote: Ναι οκ δν σου λεω δν ειπα οτι εχει τρελο story το CoD απλα εχει καλυτερο..Ε ρε και το CoD ομως για να γινει τοσο γνωστο δν ειναι τυχαιο..Το κορυφαιο fps ειναι χωρις πλακα..Δεν μπορεις να μου λες δλδ οτι επειδη βγαινει καθε χρονο γινεται γνωστο..Ειναι καλο και πουλαει τοσο..Και κυριως το multi...Τι να σου πω απο εκει και περα...
Πως δεν έχει? Για να έχει διάρκεια πρέπει να στέκει το σενάριο. Όχι από την μια στιγμή να βρίσκεσε στην άλλη. Σου φένεται λογικό την μια να ελισαι Ευρώπη και την άλλη Αμερική? Και να αναλαμβάνεις 50 χαρακτήρες? Αυτό είναι ρεαλισμός? Στέκει κατι τέτοιο?bond wrote: Alcatraz φυσικα και εχω παιξει το crysis αλλιως δεν θα εκφραζα καμια αποψη . συμφωνω μαζι σου οτι ειναι παιχνιδαρα αλλα σεναριο δεν εχει . η διαρκεια ομως δεν εχει σχεση με το σεναριο
Alcatraz wrote:
Πως δεν έχει? Για να έχει διάρκεια πρέπει να στέκει το σενάριο. Όχι από την μια στιγμή να βρίσκεσε στην άλλη. Σου φένεται λογικό την μια να ελισαι Ευρώπη και την άλλη Αμερική? Και να αναλαμβάνεις 50 χαρακτήρες? Αυτό είναι ρεαλισμός? Στέκει κατι τέτοιο?bond wrote: Alcatraz φυσικα και εχω παιξει το crysis αλλιως δεν θα εκφραζα καμια αποψη . συμφωνω μαζι σου οτι ειναι παιχνιδαρα αλλα σεναριο δεν εχει . η διαρκεια ομως δεν εχει σχεση με το σεναριο