Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty vs Crysis

Poll: Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλύτερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Call of Duty Series
12 60%
Crysis Series
8 40%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
03 Oct 2010 21:26 #80388 by Νίκος Καραχάλιος

bond wrote:

Reith wrote:

bond wrote: steath μπορει να ενοει οπως το metro 2033 . αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι το cod θεωρητε το καλυτερο fps και παιρνει βαθμολογιες 9 και 9 μιση αφου δεν εχει σχεδον καθολου single

Τι λετε ρε?Το cod ηταν απο τα λιγα FPS που ειχε μια χαρα storyline..Εμενα μου αρεσε πολυ..

δηλαδει εσυ πιστευεις οτι εχει μια χαρα story .γιατι εγω και φανς που εχω ρωτησει μου λενε οτι το single δεν αξιζει καθολου και να το αρχισω κατευθιαν το multi.

Δεν καταλαβαινω τι δν αρεσε...Μια χαρα ηταν εστεκε το story και ηταν πολυ πρωτοτθπα τα σκηνικα κλπ...Το single ειναι για μενα κορυφη..Το μονο κακο ειναι οτι ειναι μικρο..Τιποτε αλλο..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2010 21:33 #80389 by Στέφανος Τρίγγας
Λοιπόν καταρχήν όλοι οι τίτλοι Call of Duty είχαν από τα καλύτερα story mode που έχουμε δει ποτέ σε FPS παιχνίδια,το Call of Duty 4: Modern Warfare και το Call of Duty: Modern Warfare 2 για παράδειγμα είχαν υπερβολικά καλό story mode. Το Call of Duty 4: Modern Warfare το είχα τερματίσει 36 φορές ενώ το Modern Warfare 2 το έχω τερματίσει 13 φορές. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω posts για το ότι δεν είχαν πολύ καλά story mode τα Call of Duty.

More
03 Oct 2010 22:23 #80396 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Call of Duty vs Crysis

ThunderHawk wrote: Λοιπόν καταρχήν όλοι οι τίτλοι Call of Duty είχαν από τα καλύτερα story mode που έχουμε δει ποτέ σε FPS παιχνίδια,το Call of Duty 4: Modern Warfare και το Call of Duty: Modern Warfare 2 για παράδειγμα είχαν υπερβολικά καλό story mode. Το Call of Duty 4: Modern Warfare το είχα τερματίσει 36 φορές ενώ το Modern Warfare 2 το έχω τερματίσει 13 φορές. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω posts για το ότι δεν είχαν πολύ καλά story mode τα Call of Duty.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι τελικα δεν ειχαν και πολυ καλα story mode τα Call of Duty.

More
03 Oct 2010 22:24 #80397 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty vs Crysis
Θα συμφωνήσω με τον ThunderHawk. Ολα τα cod είναι πολύ καλά και με πολύ καλό story. Το μόνο κακό είναι πως τελειώνουν γρήγορα. Δεν θα το έλεγα όμως και το καλύτερο. Απλά είναι διάσημο. Δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με το Crysis. Αν αρχίσει και το Crysis να βγαίνει κάθε χρόνο τότε θα γίνει πιο διάσημο.

More
03 Oct 2010 22:28 #80399 by Lalo007

Alcatraz wrote: Θα συμφωνήσω με τον ThunderHawk. Ολα τα cod είναι πολύ καλά και με πολύ καλό story. Το μόνο κακό είναι πως τελειώνουν γρήγορα. Δεν θα το έλεγα όμως και το καλύτερο. Απλά είναι διάσημο. Δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με το Crysis. Αν αρχίσει και το Crysis να βγαίνει κάθε χρόνο τότε θα γίνει πιο διάσημο.

Alcatraz ισως πρεπει να ξεκολλησεις λιγο απο το crysis.Σιγα το τρομερο σεναριο...Δεν ξερω τι θα γινει με το 2,παντως το 1 δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας σεναριου.Στα γραφικα στηριχτηκε το παιχνιδι.Και ξερεις κατι?Εγινε λιγος σαματας στην αρχη για τα τρομερα γραφικα κτλ,αλλα τωρα το παιχνιδι ουτε καν συζητιεται. :?

More
03 Oct 2010 22:51 #80401 by Βασίλης Δρέττας
συνφωνω με τον Lalo007 το crysis απο σεναριο δεν ελεγε και πολλα . τωρα για το cod εχω παιξει αρκετα παιχνιδια με ανωτερο σεναριο πχ halo , metro 2033, stalker κ.α . απλα δεν καταλαβαινω που στηρηζεστε και λετε οτι το cod εχει καλο story

More
04 Oct 2010 01:09 #80407 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
To Call of Duty ειναι το κλασικο παιχνιδι του λαου. Χαμος με το online, και τιποτα παραπανω. Το σεναριο ειναι υποτυπώδες κατ'εμέ

More
04 Oct 2010 07:18 #80415 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty vs Crysis
Ρε σεις μην με διαολίζετε τώρα! :evil: Το Crysis έχει το καλύτερο story σαν FPS. Δεν είναι σαν το CoD που κάθισες 2-3 ώρες και τελείωσες. Αν θυμάμαι καλά έχει 12 πιστες το Crysis. Και με το σπαθί του πήρε τα 9.6! Λες και εσύ bond το έχεις παίξει όλα το Crysis. Άντε τώρα γιατί τα πήρα. :icon what:

More
04 Oct 2010 13:59 #80425 by Νίκος Καραχάλιος
Ρε παιδες θα με τρελανετε τελειως εσεις...Το CoD τα MW συγκεκριμενα δν ειχαν story??Τι λετε μωρε?Μια χαρα story ειχε για fps δλδ δν καταλαβαινω τι πρεπει να εχει για να θεωρηθει καλο..Και μεσα σε 6-7 ωρες το τερματιζεις οχι μεσα σε 2-3..Ελεος μην πετατε τετοια..To Crysis Ολους οσους εχω ρωτησει δεν μου λενε ποτε για το story..Εξωγηινοι επιτιθονται στην γη και με την super στολη τους γαμας..Ελα τωρα..Και το CoD ειχε λιγο το ''κλασσικο'' στοιχειο μεσα του δλδ τον πολεμο αναμεσα ρωσους και αμερικανους αλλα ηταν φοβερο και ειχε φοβερες πιστες...Ελεος δλδ..Δεν ειμαι fanboy του CoD γιατι ειχα λιωσει το BFBC2 και τα επαιζα και τα δυο μια χαρα..

More
04 Oct 2010 14:26 #80426 by Lalo007
Alcatraz το ξαναλεω ξεκολλα με το crysis.Ειπα πριν να το πω ηπια,αλλα πραγματικα εχει απο τα χειροτερα και πιο χιλιοπαιγμενα σεναριο....Επιθεση εξωγιηνων....Αν μου ελεγε και οτι κατα τυχη ηταν απο τον Αρη τοτε δεν θα ειχα καν σεναριο.Παραδεξου το το παιχνιδι βασιζεται στα γραφικα,και στην ιδεα της nanosuit.Τα εχω παιξει και τα 3 για αυτο σου λεω.