Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Commander George wrote:
Στείλε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και εξέφρασε εκεί την απορία σου.panosdark wrote: Γεια σε όλους & Χρόνια πολλά ! εχω λαβει email σας ότι εχω κερδισει εδω και 12 μέρες περίπου! ,σας εστειλα απαντηση για το με πιο τροπο θα ηθελα να το παραλαβω το δώρο αλλα δεν μου εχετε απαντησει ακομα, να περιμένω απάντηση ή να ξαναστειλω email ? για να μου πείτε για την διεύθυνση παραλαβής
Γενικά για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό στείλτε εκεί e-mail.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dr.Painkiller wrote: Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποιο email.
Commander George wrote:
Στείλε ένα e-mail στο games [ατ] gameworld.gr αναφέροντας το θέμα που σε απασχολεί.Dr.Painkiller wrote: Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποιο email.
Τίποτα! Γενικά, για να προλάβω και άλλες μελλοντικές ερωτήσεις, οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό και το δώρο που κερδίσατε, στείλτε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr μιας και εδώ, μέσω φόρουμ, δεν γίνονται τέτοιες συζητήσεις για τους διαγωνισμούς.Dr.Painkiller wrote: Done! Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τίποτα! Γενικά, για να προλάβω και άλλες μελλοντικές ερωτήσεις, οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό και το δώρο που κερδίσατε, στείλτε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr μιας και εδώ, μέσω φόρουμ, δεν γίνονται τέτοιες συζητήσεις για τους διαγωνισμούς.[/quote]Commander George wrote: Done! Ευχαριστώ για την απάντηση.