Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εκπλήσσομαι για αυτά που λες προς το τέλος για την συγκεκριμένη ιδεολογία τους και μάλιστα είδα στο Facebook προφίλ ενός moderator τους links που παρέπεμπαν σε τέτοια άρθρα, αλλά κάνω επεξεργασία το post σου για να μην έχουμε νομικά θέματα. Δεν το έχω ψάξει το θέμα όμως για την συγκεκριμένη κοινωνία ανθρώπων για να σου πω και δεν με αφορά. Αν ισχύει που δεν το γνωρίζω, σε κάτι τέτοια θα πρέπει να είναι ουδέτεροι. Μου κάνει επίσης εντύπωση που οι περισσότεροι διαχειριστές του site αυτού δεν γράφουν το πλήρες όνομά τους στο Facebook, αν και...δικαίωμά τους είναι στην τελική χωρίς να σημαίνει κάτι απαραίτητα.Tanno wrote: Δεν ήταν απαραίτητο να του πεις να σβήσει το συγκεκριμένο σχόλιο. Αντιθέτως, ο άλλος που το έγραψε εκτίθεται και μόνος του (μία βρισία που θα ξεστόμιζε θα ήταν απόδειξη της ζωώδη νοημοσύνης του και όλοι θα έβλεπαν πόσο ζώο είναι και θα τον απέφευγαν). Εγώ ήμουν συντάκτης κι αποχώρησα από αυτό κι έσβησα (δείτε και μόνοι σας) ΟΛΑ τα reviews που έγραψα εκεί. Ως μέλος έχεις τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι τα άρθρα σου (όχι όμως άλλων μελών). Εγώ αποχώρησα για ευνόητους λόγους και αυτό αφορά προς το πρόσωπο των διαχειριστών του εν λόγω site. Ηθικά, δεν ήθελα να μείνουν τα reviews μου σε site που το ελέγχουν κάποιου που έχουν (edit) συγκεκριμένη ιδεολογία.
Δεν έχει καμία σημασία αν θα ανοίξει το θέμα moderator ή απλός αναγνώστης. Όπως είπα "είναι το μόνο game site όπου συζητήθηκε το θέμα γιατί όλα τα υπόλοιπα τήρησαν τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας". Γι' αυτό υπάρχουν και οι moderators. Αν μπει ενας αναγνωστης στο Gameworld και βρίσει κάποιον ανώνυμα κι από Proxy server το site φέρει ευθύνη κι εδώ θα γίνει η μήνυση αν κάποιος θίγεται.ermacos wrote: από την άλλη όμως, δεν άνοιξε το θέμα, κάποιος moderator τους αρα δεν μπορούμε να λέμε, ότι είναι "το μοναδικό σιτε που κάνει συζήτηση για το θέμα αυτό"... Ένα μέλος το άνοιξε, για την εκπομπή. Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να ανοίξω και εγώ κάπου ένα θέμα. Άρα δεν είναι το φόρουμ, η ιστοσελίδα το πρόβλημα, αλλά το τι ειπώθηκε από μερικά άτομα.
Οχι, ξαναλεω, ειναι το μοναδικο game forum πιθανον και το μοναδικό forum. Δεν αναφέρομαι σε ειδήσεις που γράφτηκαν σε blogs και στα σχόλιά τους. Αναφέρθηκα σε κανονικό forum.το έψαξα στο γουγλε να δω εαν το μοναδικό φόρουμ που έχει θέμα την Χριστιάνα με την Πανια, είναι εκείνο... Τελικός είναι γεμάτο το google...για ψάξτε. Αλλα εντάξει είναι όπως το πάρει ο καθένας. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία... Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνετε κανείς, η Πανια ειναι τρελεγκο από default, η Χριστιανα δεν έπρεπε να πάει. Ολα είναι μια εμπειρία και να μην αγχώνετε η Χριστιάνα...