- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σου έχουμε επαναλάβει όλοι τα ίδια πράγματα αρκετές φορές:ermacos wrote: Δεν μου δίνετε εμένα ως παρατηρητής, θεατής από κάτω να σχολιάσω αυτό το οποίο δημεύτηκε?
Μια χαρά γράφεις, σοβαρά. Να σχολιάζεις συχνότερα.Έχω και πρόβλημα γραφής με αποτέλεσμα αποφεύγω.
Είσαι off-topic, το θέμα μας εδώ είναι το Game of the Year. Ότι αφορά την εκπομπή τα είπε η Χριστιάνα στο άρθρο της . Έχει πει λοιπόν κατ' επανάληψη ότι λόγω του συμφωνητικού που υπέγραψε δεν μπορούσε να αποχωρήσει γιατί θα αποτελούσε "προσβολή προς την παρουσιάστρια και την εκπομπή". Επίσης την άφησαν να μιλήσει 2 λεπτά πριν και 2 λεπτά μετά το τηλεφώνημα. Αμέσως μετά την διέκοψαν γιατί δεν ήθελε να κάνει τα "χατήρια" της παρουσιάστριας συνεπώς δεν πρόλαβε να πει και τίποτα! Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις και την ίδια .Εαν ήμουν εγώ στην εκπομπή θα έπαιρνα το βήμα, θα σταματούσα το παραμύθι που προσπάθησε η "μυθική" σειρήνα αυτή να πλέξει (Ανιτα), θα εξέφραζα τον πραγματικό λόγο που με κάλεσαν εκεί και θα έφευγα. Θα άφηνα και το " ταξίαρχο" και την Ανιτα ξεκρέμαστους. Πιστεύω δεν υπήρξε καλός χειρισμός, βγήκε λάθος μήνυμα.