Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Στείλε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και εξέφρασε εκεί την απορία σου.Doctor_E wrote: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το δώρο! Μένω εκτός Αττικής και θα ήθελα να σας ρωτήσω από ποιο σημείο γίνεται η παραλαβή του δώρου (Chaos on Deponia), έτσι ώστε αν μένει κοντά κάποιος γνωστός μου να τον ειδοποιήσω να το παραλάβει, αλλιώς να επιλέξω την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ.
Ευχαριστώ και πάλι. Καλή χρονιά.
panosdark wrote: Γεια σε όλους & Χρόνια πολλά ! εχω λαβει email σας ότι εχω κερδισει εδω και 12 μέρες περίπου! ,σας εστειλα απαντηση για το με πιο τροπο θα ηθελα να το παραλαβω το δώρο αλλα δεν μου εχετε απαντησει ακομα, να περιμένω απάντηση ή να ξαναστειλω email ? για να μου πείτε για την διεύθυνση παραλαβής
Για δεοντολογικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν δίνουμε στοιχεία για άλλους νικητές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, τα δώρα που δεν δόθηκαν θα ξανακληρωθούν έτσι ώστε κανείς να μην πάρει δύο δώρα, στερώντας τα από άλλα άτομα.KonstantineSt wrote: Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ,θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος νικητης απο πατρα ?
Ακομα σχετικα με το 2ο - angry birds που δε δηλωθηκε τι γινεται θα μπορουσα να το ζητησω ?
Commander George wrote:
Για δεοντολογικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν δίνουμε στοιχεία για άλλους νικητές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, τα δώρα που δεν δόθηκαν θα ξανακληρωθούν έτσι ώστε κανείς να μην πάρει δύο δώρα, στερώντας τα από άλλα άτομα.KonstantineSt wrote: Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ,θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος νικητης απο πατρα ?
Ακομα σχετικα με το 2ο - angry birds που δε δηλωθηκε τι γινεται θα μπορουσα να το ζητησω ?