Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
30 Mar 2016 15:07 - 31 Mar 2016 02:59 #178972 by A
Replied by A on topic FIFA 16
Επίσης μην μασάς. Κάνε σουτ έξω απο την περιοχή.μερικές άμυνες δύσκολα σπάνε ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 31 Mar 2016 02:59 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2016 10:04 #179006 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Manos wrote: Μετραει κάποια δευτερόλεπτα ο χρόνος, όχι το ίδιο όπως όταν η μπάλα είναι εντός αγωνιστικού χώρου.

Επισης να αναφέρω ένα άλλο θέμα για συζήτηση. Τι σύστημα παίζετε? O gvacha13 μου εστειλε αυτο το email και σκέφτομαι να αλλάξω σύστημα στο Ultimate Team.

"Καλησπέρα Μάνο. Θα σου πω μια γνώμη (φιλικά εννοείται) και αν θέλεις την ακούς και την εφαρμόζεις. Βλέπω ότι το 4-2-3-1 που έχεις τώρα δεν αποδίδει όπως στο ιταλικό. Και εγώ αυτό είχα στην αρχή. Αλλά όσο ανέβαινα κατηγορίες και έβρισκα πιο δυνατούς αντιπάλους έπρεπε να παίξω πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σε αυτό δεν βοηθούσε το 4-2-3-1 που είχα εφαρμόσει μέχρι τότε με ένα 9άρι. Και αυτό το κατάλαβα διότι οι φάσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου έβγαιναν με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξω σύστημα. Εφάρμοσα λοιπόν το 4-1-2-1-2 με LM και RM ή 4-1-2-1-2 (2) με 2 CM, το λεγόμενο και 4-4-2 ρόμβος με 1 αμυντικό χαφ (CDM) και δύο σέντερ φορ και βρήκα την υγειά μου. Έβαζα περισσότερα γκολ και έπαιρνα καλύτερα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα λοιπόν εάν δεν έχεις αντίρρηση να το εφαρμόσεις και πιστεύω θα δεις αρκετές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού σου προς το καλύτερο εννοείται. Βασικά δεν έχεις να χάσεις κάτι θεωρώ, αλλά ότι θες."

Πολύ καλά αυτά που προτείνει ο φίλος gvacha13. 4-4-2 κλασσικό η ρόμβος είναι από τα καλύτερα και πιο σταθερά συστήματα. Εγώ βάζω τους πλάγιους μέσους να γυρίζουν και στην άμυνα. Το 3-5-2 είναι ίσως το καλύτερο αλλά είναι λίγο δύσκολο στο να το παίξεις/συνηθήσεις.
Εγώ 4-4-2 κλασσικό παίζω(όχι με τα αμυντικά χαφ) και έχω βάλει τον έναν κεντρικό μέσο να κάθεται πάντα πίσω στις επιθέσεις και όπως είπα και πιο πάνω τους πλάγιους να γυρίζουν πίσω. Γερμανική ομάδα έχω με όλους τους καλούς(robben, in form lahm Noier κλπ) Θα ανεβάσω μετά φωτο. Έχω μέρες να δω τα live λογο δουλειάς οπότε δεν ξέρω αν είχες αλλάξει το 4-5-1 που έπαιζες αλλά το 4-4-2 είναι μακραν καλύτερο. Στις κατηγορίες 3-2-1 είναι δύσκολα τα πράγματα πάντως, θέλει πολύ προσπάθεια και δεν φταίει πάντα το σύστημα, απλά μερικοί είναι καλύτεροι. Θέλει υπομονή.

More
01 Apr 2016 08:08 #179108 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
Κάθισα και ασχοληθηκα με ut αν και σαν Mode δεν το προτιμω...
Μωρη ΕΑ,δινεις που δινεις τους Legends σε εμας του ΟΝΕ,τι τιμες ειναι αυτες στη μεταγραφικη λιστα?
καλα,για να τους πετυχουμε σε φακελο,δεν το συζητω..Ουτε με ΘΑΥΜΑ..
Ναχαμε να λεγαμε η ΕΑ δηλαδη...

More
03 Apr 2016 20:10 - 03 Apr 2016 20:12 #179301 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 16
Καλησπέρα παιδιά. Μάνο, θα έχουμε αύριο το βράδυ fifa 16 ultimate team live stream?? Έχω αγωνία να δω αν θα πιάσει το σύστημα που σου πρότεινα. :D Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ, το 90% των περιπτώσεων έχω βγει κερδισμένος. Παίδες να πω και κάτι άλλο. Δεν γνωρίζω αν κάποιος από εσάς έχει ξοδέψει χρήματα για να αγοράσει fifa coins, αλλά το θεωρώ μεγάλη απάτη για τον εξής λόγο. Βλέπω πολλούς youtubers του εξωτερικού που βάζουν κάθε λίγο και λιγάκι 2 με 3.000.000 coins στο λογαριασμό τους με σκοπό να φτιάξουν την υπερομάδα που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη division 1. Αν έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν να παίζουν και απλώς ξοδεύουν ασκόπως τα χρήματά τους δήθεν για να νικούν και για να κάνουν πολλά views σε καθημερινή βάση. Η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώνει κάποιος την τσέπη της EA για να φθάσει ψηλά στο ultimate team γιατί στην πορεία φαίνεται ότι μόνο αυτή βγαίνει κερδισμένη και όχι ο πελάτης. Παίζοντας πολλούς αγώνες και μαζεύοντας coins, μπορείς να αγοράσεις ποιοτικούς παίκτες και με πολλή προπόνηση να κατακτήσεις την division 1. Βέβαια και τα 60 ευρώ που δίνουμε κάθε χρόνο όσοι παίζουμε το παιχνίδι, πολλά είναι αν αναλογιστεί κανείς τα πάμπολλα προβλήματα που παρουσιάζονται στην πορεία (διαιτησίες, servers κλπ)..
Last edit: 03 Apr 2016 20:12 by Γιάννης .

More
04 Apr 2016 12:15 #179328 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φίλε gvacha13 λεφτά σε coins μη χαλάς γιατί μπορεί να πέσεις σε scam πολύ εύκολα και επίσης η ΕΑ μπανάρει αβέρτα αν δει ότι αγοράζεις από coins sellers. Τα packs είναι απάτη οπότε μη χαλάτε ούτε coins ούτε κανονικά λεφτά. Στο περσινό φιφα άνοιξα team of the year Ramos αλλά είχε φύγει πενηντάρικο για τα packs. Δεν αξίζει γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις τοπ παίχτη. Από το 13' έχω ανοίξει κατά καιρούς αρκετούς καλούς αλλά σε βάθος χρόνου δεν αξίζει. Καλύτερα τα coins αντί για packs να αγοράζεις παίχτες προσιτούς για να έχεις καλή ομάδα.
Οι youtubers εκτός του ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ(οι περισσότεροι) σπαταλάνε πολλά λεφτά για να ανοίξουν απλά και μόνο κάτι καλό και να το ανεβάσουν.

More
04 Apr 2016 14:56 #179332 by A
Replied by A on topic FIFA 16

Shikabane_Hime7 wrote: Φίλε gvacha13 λεφτά σε coins μη χαλάς γιατί μπορεί να πέσεις σε scam πολύ εύκολα και επίσης η ΕΑ μπανάρει αβέρτα αν δει ότι αγοράζεις από coins sellers. Τα packs είναι απάτη οπότε μη χαλάτε ούτε coins ούτε κανονικά λεφτά. Στο περσινό φιφα άνοιξα team of the year Ramos αλλά είχε φύγει πενηντάρικο για τα packs. Δεν αξίζει γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις τοπ παίχτη. Από το 13' έχω ανοίξει κατά καιρούς αρκετούς καλούς αλλά σε βάθος χρόνου δεν αξίζει. Καλύτερα τα coins αντί για packs να αγοράζεις παίχτες προσιτούς για να έχεις καλή ομάδα.
Οι youtubers εκτός του ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ(οι περισσότεροι) σπαταλάνε πολλά λεφτά για να ανοίξουν απλά και μόνο κάτι καλό και να το ανεβάσουν.

Πολύ σωστά τα είπες. Για να σου κάτσει καλός παίκτης πρέπει η να είσαι πολύ τυχερός η να σκάσεις ένα σωρό coins. Πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις....καλά για ευρωπουλακια δεν το συζητώ. Μην πληρώνεται για τίποτα!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
04 Apr 2016 17:10 #179337 by Πιέρρος Φουστέρης

gvacha13 wrote: Καλησπέρα παιδιά. Μάνο, θα έχουμε αύριο το βράδυ fifa 16 ultimate team live stream?? Έχω αγωνία να δω αν θα πιάσει το σύστημα που σου πρότεινα. :D

Στην αρχική του GameWorld.gr , όπως και στη Facebook page μας , αναφέρουμε πάντα πότε θα κάνουμε livestream και ποιο παιχνίδι θα παίξουμε. Απόψε, το πρόγραμμα έχει Quantum Break , παρεμπιπτόντως.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Apr 2016 08:45 #179486 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Φίλε gvacha13 λεφτά σε coins μη χαλάς γιατί μπορεί να πέσεις σε scam πολύ εύκολα και επίσης η ΕΑ μπανάρει αβέρτα αν δει ότι αγοράζεις από coins sellers. Τα packs είναι απάτη οπότε μη χαλάτε ούτε coins ούτε κανονικά λεφτά. Στο περσινό φιφα άνοιξα team of the year Ramos αλλά είχε φύγει πενηντάρικο για τα packs. Δεν αξίζει γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις τοπ παίχτη. Από το 13' έχω ανοίξει κατά καιρούς αρκετούς καλούς αλλά σε βάθος χρόνου δεν αξίζει. Καλύτερα τα coins αντί για packs να αγοράζεις παίχτες προσιτούς για να έχεις καλή ομάδα.

Πολύ σωστά τα είπες. Για να σου κάτσει καλός παίκτης πρέπει η να είσαι πολύ τυχερός η να σκάσεις ένα σωρό coins. Πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις....καλά για ευρωπουλακια δεν το συζητώ. Μην πληρώνεται για τίποτα!

Ε ναι εγώ την έπαθα και έμαθα. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να παίρνεις boosters οπότε το ξανά γράφω για όσους παίζουν FIFA. Μακριά από boosters! Απλά not worth it...

More
13 Apr 2016 11:39 #179868 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
Γενικως το ut ειναι χαμενος χρονος..
Να μαζευεις coins και πχ ο ενας legend να εχει 300.000..
Μιλαμε για εντελως χαμενος χρονος!

Btw,η ΕΑ ακομα να φτιαξει το bug με το σουτ-δοκαρι-αουτ που το δινει πέναλτι..
ελεος!

More
13 Apr 2016 13:18 #179875 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ PC παίζω, δεν έχει τους legends και οι τιμές γενικά είναι ψιλο-νορμαλ. Όσο περνάει ο καιρός μειώνονται αισθητά. Για αυτό το bug που λες δεν το έχω αντιμετωπίσει στο PC αλλά γενικά έχει ακόμα θέματα η διαιτησία. ΤΟ UT είναι το κερασάκι στη τούρτα και ένας από τους πολλούς λόγους που το FIFA έχει αφήσει πίσω το pes.