- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Μετραει κάποια δευτερόλεπτα ο χρόνος, όχι το ίδιο όπως όταν η μπάλα είναι εντός αγωνιστικού χώρου.
Επισης να αναφέρω ένα άλλο θέμα για συζήτηση. Τι σύστημα παίζετε? O gvacha13 μου εστειλε αυτο το email και σκέφτομαι να αλλάξω σύστημα στο Ultimate Team.
"Καλησπέρα Μάνο. Θα σου πω μια γνώμη (φιλικά εννοείται) και αν θέλεις την ακούς και την εφαρμόζεις. Βλέπω ότι το 4-2-3-1 που έχεις τώρα δεν αποδίδει όπως στο ιταλικό. Και εγώ αυτό είχα στην αρχή. Αλλά όσο ανέβαινα κατηγορίες και έβρισκα πιο δυνατούς αντιπάλους έπρεπε να παίξω πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σε αυτό δεν βοηθούσε το 4-2-3-1 που είχα εφαρμόσει μέχρι τότε με ένα 9άρι. Και αυτό το κατάλαβα διότι οι φάσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου έβγαιναν με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξω σύστημα. Εφάρμοσα λοιπόν το 4-1-2-1-2 με LM και RM ή 4-1-2-1-2 (2) με 2 CM, το λεγόμενο και 4-4-2 ρόμβος με 1 αμυντικό χαφ (CDM) και δύο σέντερ φορ και βρήκα την υγειά μου. Έβαζα περισσότερα γκολ και έπαιρνα καλύτερα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα λοιπόν εάν δεν έχεις αντίρρηση να το εφαρμόσεις και πιστεύω θα δεις αρκετές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού σου προς το καλύτερο εννοείται. Βασικά δεν έχεις να χάσεις κάτι θεωρώ, αλλά ότι θες."
Shikabane_Hime7 wrote: Φίλε gvacha13 λεφτά σε coins μη χαλάς γιατί μπορεί να πέσεις σε scam πολύ εύκολα και επίσης η ΕΑ μπανάρει αβέρτα αν δει ότι αγοράζεις από coins sellers. Τα packs είναι απάτη οπότε μη χαλάτε ούτε coins ούτε κανονικά λεφτά. Στο περσινό φιφα άνοιξα team of the year Ramos αλλά είχε φύγει πενηντάρικο για τα packs. Δεν αξίζει γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις τοπ παίχτη. Από το 13' έχω ανοίξει κατά καιρούς αρκετούς καλούς αλλά σε βάθος χρόνου δεν αξίζει. Καλύτερα τα coins αντί για packs να αγοράζεις παίχτες προσιτούς για να έχεις καλή ομάδα.
Οι youtubers εκτός του ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ(οι περισσότεροι) σπαταλάνε πολλά λεφτά για να ανοίξουν απλά και μόνο κάτι καλό και να το ανεβάσουν.
gvacha13 wrote: Καλησπέρα παιδιά. Μάνο, θα έχουμε αύριο το βράδυ fifa 16 ultimate team live stream?? Έχω αγωνία να δω αν θα πιάσει το σύστημα που σου πρότεινα.
efane wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Φίλε gvacha13 λεφτά σε coins μη χαλάς γιατί μπορεί να πέσεις σε scam πολύ εύκολα και επίσης η ΕΑ μπανάρει αβέρτα αν δει ότι αγοράζεις από coins sellers. Τα packs είναι απάτη οπότε μη χαλάτε ούτε coins ούτε κανονικά λεφτά. Στο περσινό φιφα άνοιξα team of the year Ramos αλλά είχε φύγει πενηντάρικο για τα packs. Δεν αξίζει γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις τοπ παίχτη. Από το 13' έχω ανοίξει κατά καιρούς αρκετούς καλούς αλλά σε βάθος χρόνου δεν αξίζει. Καλύτερα τα coins αντί για packs να αγοράζεις παίχτες προσιτούς για να έχεις καλή ομάδα.
Οι youtubers εκτός του ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ(οι περισσότεροι) σπαταλάνε πολλά λεφτά για να ανοίξουν απλά και μόνο κάτι καλό και να το ανεβάσουν.
Πολύ σωστά τα είπες. Για να σου κάτσει καλός παίκτης πρέπει η να είσαι πολύ τυχερός η να σκάσεις ένα σωρό coins. Πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις....καλά για ευρωπουλακια δεν το συζητώ. Μην πληρώνεται για τίποτα!