Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
25 Mar 2016 07:36 - 25 Mar 2016 18:06 #178670 by Sotiris Milios
Replied by Sotiris Milios on topic FIFA 16
Είναι για Pc...ναι αυθεντικό είναι
αλλά ρε σεις δεν κολλάει πουθενά αλλού ουτε στξην προπόνηση,skill games...τίποτα, μόνο μέσα στους αγώνες

Attachments:
Last edit: 25 Mar 2016 18:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2016 13:23 #178683 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν σου κολλάει όταν παίζεις online ίσως φταίει και η σύνδεση ίντερνετ αλλά και το PC. Τι PC έχεις; Δοκίμασε σε low γραφικά και να μην έχεις τίποτε άλλο ανοιχτό όταν παίζεις το παιχνίδι.

More
25 Mar 2016 14:36 #178690 by Sotiris Milios
Έχω τον Lenovo Z50-75 και σύνδεση έχω 24mbps Adsl

More
25 Mar 2016 18:33 #178711 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν είναι εύκολο, φίλε sozontas, δώσε μας και τα specs του υπολογιστή σου. Περίεργο, πάντως, να κολλάει μόνο στους αγώνες και όχι στις προπονήσεις και στα skills.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Mar 2016 19:00 - 25 Mar 2016 19:09 #178720 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16
Αμα έχει Lenovo Ζ50-75 τα specs του υπολογιστή του είναι αυτά..

www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-...008gb1tbr7-m260/prod7160361pp/

Πάντως για να κολλάει σε online αγώνες μόνο,θα φταίει το internet σίγουρα..αν δεν κολλάει δηλαδή όταν παίζει match κανονικά offline.Η λογική αυτό λέει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Mar 2016 19:09 by Blood Prince.

More
25 Mar 2016 19:53 #178738 by Sotiris Milios
Ναι αυτά ειναι που βρήκες φίλε
Attachments:

More
25 Mar 2016 20:02 #178740 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16

sozontas wrote: Ναι αυτά ειναι που βρήκες φίλε

Από ότι είδα πάντως έχεις μνήμη Ram 6 GB αντί για 8 GB που πίστευα.

Anywayz έχεις πολύ δυνατό Laptop.Το Fifa 15 θα το έπαιζες άνετα.Εγώ παίζω με το Fifa 15 που έχω το Laptop Lenovo G50-70 και δεν έχω πρόβλημα ούτε online τις περισσότερες φορές.

Με βάση το pc που έχεις αν και το Fifa 16 είναι κάπως πιο απαιτητικό από το Fifa 15 δεν δικαιολογείται να έχεις κάποιο πρόβλημα εκτός αν φταίει η σύνδεση στο internet.Δεν ξέρω τι φταίει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 Mar 2016 20:05 #178741 by Sotiris Milios
Και κάτι τελευταίο που παρατήρησα μολις...οταν η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου ή είναι σε replay παίζει κανονικά...όταν ομως η μπάλα παίζει στον αγωνιστικό χώρο τότε με κολλάει

More
30 Mar 2016 02:26 - 30 Mar 2016 02:27 #178959 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16
Μετραει κάποια δευτερόλεπτα ο χρόνος, όχι το ίδιο όπως όταν η μπάλα είναι εντός αγωνιστικού χώρου.

Επισης να αναφέρω ένα άλλο θέμα για συζήτηση. Τι σύστημα παίζετε? O gvacha13 μου εστειλε αυτο το email και σκέφτομαι να αλλάξω σύστημα στο Ultimate Team.

"Καλησπέρα Μάνο. Θα σου πω μια γνώμη (φιλικά εννοείται) και αν θέλεις την ακούς και την εφαρμόζεις. Βλέπω ότι το 4-2-3-1 που έχεις τώρα δεν αποδίδει όπως στο ιταλικό. Και εγώ αυτό είχα στην αρχή. Αλλά όσο ανέβαινα κατηγορίες και έβρισκα πιο δυνατούς αντιπάλους έπρεπε να παίξω πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σε αυτό δεν βοηθούσε το 4-2-3-1 που είχα εφαρμόσει μέχρι τότε με ένα 9άρι. Και αυτό το κατάλαβα διότι οι φάσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου έβγαιναν με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξω σύστημα. Εφάρμοσα λοιπόν το 4-1-2-1-2 με LM και RM ή 4-1-2-1-2 (2) με 2 CM, το λεγόμενο και 4-4-2 ρόμβος με 1 αμυντικό χαφ (CDM) και δύο σέντερ φορ και βρήκα την υγειά μου. Έβαζα περισσότερα γκολ και έπαιρνα καλύτερα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα λοιπόν εάν δεν έχεις αντίρρηση να το εφαρμόσεις και πιστεύω θα δεις αρκετές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού σου προς το καλύτερο εννοείται. Βασικά δεν έχεις να χάσεις κάτι θεωρώ, αλλά ότι θες."

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Mar 2016 02:27 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Mar 2016 15:01 #178971 by A
Replied by A on topic FIFA 16

Manos wrote: Μετραει κάποια δευτερόλεπτα ο χρόνος, όχι το ίδιο όπως όταν η μπάλα είναι εντός αγωνιστικού χώρου.

Επισης να αναφέρω ένα άλλο θέμα για συζήτηση. Τι σύστημα παίζετε? O gvacha13 μου εστειλε αυτο το email και σκέφτομαι να αλλάξω σύστημα στο Ultimate Team.

"Καλησπέρα Μάνο. Θα σου πω μια γνώμη (φιλικά εννοείται) και αν θέλεις την ακούς και την εφαρμόζεις. Βλέπω ότι το 4-2-3-1 που έχεις τώρα δεν αποδίδει όπως στο ιταλικό. Και εγώ αυτό είχα στην αρχή. Αλλά όσο ανέβαινα κατηγορίες και έβρισκα πιο δυνατούς αντιπάλους έπρεπε να παίξω πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σε αυτό δεν βοηθούσε το 4-2-3-1 που είχα εφαρμόσει μέχρι τότε με ένα 9άρι. Και αυτό το κατάλαβα διότι οι φάσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου έβγαιναν με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξω σύστημα. Εφάρμοσα λοιπόν το 4-1-2-1-2 με LM και RM ή 4-1-2-1-2 (2) με 2 CM, το λεγόμενο και 4-4-2 ρόμβος με 1 αμυντικό χαφ (CDM) και δύο σέντερ φορ και βρήκα την υγειά μου. Έβαζα περισσότερα γκολ και έπαιρνα καλύτερα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα λοιπόν εάν δεν έχεις αντίρρηση να το εφαρμόσεις και πιστεύω θα δεις αρκετές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού σου προς το καλύτερο εννοείται. Βασικά δεν έχεις να χάσεις κάτι θεωρώ, αλλά ότι θες."

Πολυ καλά τα λέει το φιλαράκι. Θες δυο σκόρερ και φυσικά παίξε με το 4-1-2-1-2 με LM RM.
Αμυντικά είσαι καλός και οι δυο κόφτες είναι υπερβολή. Σου αρέσει να παίζεις απο πλάγια και με δυο επιθετικούς θα είσαι μπόμπα. Σε διάβασε καλά ο φίλος.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.