Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
07 Oct 2015 20:16 #169478 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic FIFA 16
Je Suis GameWorld.

Προτεινόμενη ομάδα για Fifa Ultimate Team.
France ftw.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2015 21:39 - 07 Oct 2015 22:12 #169484 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16
FIFA 16 review
Μετά από 10 ημέρες παιχνιδιού ειλικρινά σκέφτομαι να αλλάξω την βαθμολογία.

Μπορεί η EA να βελτίωσε σημαντικά τον χειρισμό και να έχουμε πλέον τις "καρφωτές" και ταχύτερες πάσες, το Pace να μην παίζει τόσο ρόλο φέτος και να προστέθηκε το no touch dribbling, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά.

Καταρχήν η διαιτησία είναι χειρότερη από το Fifa 15. Αν πέρυσι μείνατε κάγκελο με τους διαιτητές, φέτος θα παρανοήσετε. Πέναλτι που δεν υπάρχουν όταν ο αντίπαλος πέφτει πάνω στον παίκτη σας, φάουλ ανύπαρκτα ενώ...τρέχετε με την μπάλα στα πόδια και δεν ακουμπάτε κανέναν, ανάποδα φάουλ, ανάποδα πλάγια, τα "κοράκια" σφυρίζουν ειλικρινά ότι να 'ναι.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο που έχει μόνο φιλικό και παγκόσμιο κύπελλο (μεταξύ των 14 Εθνικών ομάδων) πέρασε όπως αναμέναμε στα αζήτητα. Λόγω κατώτερης απόδοσης των γυναικών απειροελάχιστοι παίζουν μαζί τους. Το Manager Mode ικανοποιεί περισσότερο με το user interface του όπως έγραψα και στο review, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το Ultimate Team που περισσότερο μας παιδεύει στην οθόνη ομάδας με τα επιπλέον κλικ, παρά μας διευκολύνει.

Το lag στο online αν πετύχετε αντίπαλο με ασθενή σύνδεση, είναι εμφανέστατο. Ίσως η engine πρέπει να απαιτεί περισσότερο bandwidth από τις συνδέσεις των χρηστών. Κάποια ματς έχουν καλή ταχύτητα, κάποια έχουν lag. Στο Pro Clubs το lag είναι αδικαιολόγητο σε κάθε περίπτωση. Από 8 παίκτες και πάνω δεν υποφέρεται.

Για μένα όσοι έχετε το Fifa 15 ή ακόμα και το Fifa 14 (με την νέα engine που είχε βγει σε PS4 και Xbox One) και παίζετε Ultimate Team και Pro Clubs μόνο, όπως εγώ, συνεχίστε με αυτά και μην αγοράσετε την νέα έκδοση. Αν κόστιζε φθηνότερα θα έλεγα ότι αξίζει. Αλλά οι αλλαγές είναι τέτοιες που τα 60 ευρώ δύσκολα τα δικαιολογούν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 07 Oct 2015 22:12 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
08 Oct 2015 10:35 #169498 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
παρα πολυ σωστος σε ολα ο Μανος...
καλυτερα το φιφα 14 που δουλευει και η διαιτησια κανονικα..

More
13 Oct 2015 20:33 - 13 Oct 2015 20:34 #169661 by Μάνος Γρυπάρης
Το δεύτερο Ultimate Team live δεν θα ανέβει στο YouTube.

Δείτε το στο Twitch.tv/gameworldgr/profile σε δύο Parts.

Κατά την διάρκεια του live είχαμε δύο ανύπαρκτα πέναλτι. Σχεδόν καμία σωματική επαφή μεταξύ παικτών. Η EA απλά εχει την πιο απαράδεκτη διαιτησία. Άρα από το να εκτεθώ χωρίς λόγο...ας το αφήσουμε καλύτερα.

Επίσης στο Ultimate Team μην κάνετε το λάθος να πάρετε αγγλικό πρωτάθλημα. Ότι είδατε στο live ξεχάστε το. Ιταλικό πρωτάθλημα μόνο! Ο Calejon έχει τρελό Pace, ενώ στην Αγγλία δεν βρίσκετε CAM με Pace πάνω από 82. Αντίστοιχα οι επιθετικοί είναι πανάκριβοι αφού ο περισσότερος κόσμος ψοφάει να αγοράσει από Αγγλία. Το γύρισα σε Ιταλία καθώς ήδη πουλάω παίκτες.

Αν παρόλα αυτά επιμείνετε για Αγγλία σας παραθέτω τις προτάσεις που μου στείλατε στο chat.
Lens (LM)
wellbeck (ST)
ibarbo (RW που τον κάνετε και RM αν θέλετε
Clyne RB (ακριβός)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 13 Oct 2015 20:34 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Oct 2015 21:01 #169663 by Βασίλης
εγω ειμαι σιγουρος πως το κανουν επιτηδες.
καθε χρονο κατι χαλανε για να σε κανουν να αγοραζεις την επομενη χρονια..
το 14 ηταν ενα πληρες ποδοσφαιρακι..με τα ολα του.
δεν υπηρχε λογος να το χαλασουν στο 15 και το 16..
κλασικη ΕΑ!

More
14 Oct 2015 15:07 - 14 Oct 2015 15:33 #169690 by vasilis
Replied by vasilis on topic FIFA 16
Παιδια μπορώ να αγοράσω το 15 με 15 ευρω. Αξιζει λετε? η μηπως να δωσω ολα μου τα λεφτα για το 16. Το επαιξα χτες σε Demo και τα επαιξα. Μακραν καλύτερο απο το pes.
Τα γραφικα ειναι ιδια με του 16 ?
Last edit: 14 Oct 2015 15:33 by vasilis.

More
14 Oct 2015 20:27 #169701 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σου πρότεινα να δώσεις 15 ευρώ για το FIfa 15, αν είσαι τύπος σαν εμένα που παίζει Ultimate Team και κυρίως online. Δεν θα έχεις τα φετινά ρόστερ αλλά το ζήτημα είναι: Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το no touch dribbling , η "καρφωτή" δυνατή πάσα και το γυναικείο ποδόσφαιρο? Αν οχι πάρε το Fifa 15 με κλειστά μάτια γιατί η διαιτησία είναι ακόμη χειρότερη στο Fifa 16. Δίνει πέναλτι με τα μάτια κυριολεκτικά. Δυστυχώς θα ανεχτείς τους τερματοφύλακες που φέτος ξαναφτιάχτηκαν αλλά παλεύεται.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Oct 2015 21:11 #169704 by Βασίλης
Κατι ασχετο με οσα λεμε παραπανω αλλα ποσο χαζο να εχει τους legends μονο στο UT..
Βαλε μωρη ΕΑ τους Legends να ειναι ΠΑΝΤΟΥ..
Τι να τους κανω μονο στο ut?

More
15 Oct 2015 01:02 - 15 Oct 2015 01:02 #169717 by ΜπΚ
Replied by ΜπΚ on topic FIFA 16

Manos wrote: Θα σου πρότεινα να δώσεις 15 ευρώ για το FIfa 15, αν είσαι τύπος σαν εμένα που παίζει Ultimate Team και κυρίως online. Δεν θα έχεις τα φετινά ρόστερ αλλά το ζήτημα είναι: Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το no touch dribbling , η "καρφωτή" δυνατή πάσα και το γυναικείο ποδόσφαιρο? Αν οχι πάρε το Fifa 15 με κλειστά μάτια γιατί η διαιτησία είναι ακόμη χειρότερη στο Fifa 16. Δίνει πέναλτι με τα μάτια κυριολεκτικά. Δυστυχώς θα ανεχτείς τους τερματοφύλακες που φέτος ξαναφτιάχτηκαν αλλά παλεύεται.

και θα βρίσκει αντιπάλους στο FUT του 15; Το είχα και το έδωσα γιατί από το καλοκαίρι με το ζόρι έβρισκα αντίπαλο Online.
Last edit: 15 Oct 2015 01:02 by ΜπΚ.

More
15 Oct 2015 05:48 #169727 by Μάνος Γρυπάρης

aims wrote: Κατι ασχετο με οσα λεμε παραπανω αλλα ποσο χαζο να εχει τους legends μονο στο UT..
Βαλε μωρη ΕΑ τους Legends να ειναι ΠΑΝΤΟΥ..
Τι να τους κανω μονο στο ut?

Οι Legends είναι επίσης μόνο σε Xbox One και Xbox 360.

@bouzk : Εγώ έβρισκα κανονικά αντιπάλους. Αργούσε αλλά έβρισκε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)