Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
07 Nov 2015 15:39 #170758 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
Η αρρωστια μου ειναι το career mode..
ατελειωτες ωρες παιχνιδιου..
Λοιπον ημουν στην Μαλιν(την γουσταρω απο τοτε που την ειχαμε δει να σηκωνει το κυπελλουχων)
Την πρωτη χρονια πηρα νταμπλ.Μου εκανε προταση η εθνικη Φιλανδιας και την αποδεχθηκα.
Δευτερη χρονια πρωταθλητης,κυπελλο εχασα στα προημιτελικα και πορεια στα προκριματικα του Π.Κ. 2018 με την εθνικη Φιλανδιας..Τριτη χρονια και βγηκα 7ος(δεν μπηκα στα πλει οφ) γιατι ειχαμε οικονομικα προβληματα,εκανα ανανεωση στην ομαδα και κουβαλησα πολλους πιτσιρικαδες και αγνωστους παικτες.
Ειχα ομως μπροστα μου το μουντιαλ του 2018.
Ομιλο με Βραζιλια,Τουρκια,Ν.Αφρικη.
Κερδιζω 2-1 τη Βραζιλια(τους εδωσε 3 πεναλτι σε χερι μου ενω αντικειμενικα ηταν ακουσιες παραβασεις) και ο αγωνας με την Τουρκια πεφτει την ιδια ημερα που ερχεται το μηνυμα terminate contact και πατας advance για να σε παει στη νεα σεζον!
Οποτε παταω(προτασεις ειχα μονο απο αστειες ομαδες Βελγιου,Ολλανδιας και απο καπως γνωστες ηταν μονο η Σεφιλντ και η Ιπσουιτς)..
Αποδεχομαι την προταση της Σεφιλντ και βλεπω πως οταν ξεκιναει η σεζον εχει γινει simulate ο αγωνας του μουντιαλ με τους τουρκους και τον ειχα χασει με 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελα νευρα!!!!
Μωρη $!@$$@ EA δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ σωστα?
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2015 02:21 #171112 by Σωτήρης Ζάχος
Replied by Σωτήρης Ζάχος on topic FIFA 16
Παιζω τετραδα με φιλους μου και δινει ενα πετσινο πεναλτυ στη δικη μου ομαδα και σε καθε φαουλ(που δεν ειναι ουτε για παρατηρηση) αμεσως κιτρινη καρτα.ΕΑ για ονομα του Θεου φτιαξε τη διαιτησια.Μετα το Fifa 14 το χαλασανε το game.Ελεος!! :angry:

More
14 Nov 2015 12:08 #171122 by Βασίλης
καριερα,η συνεχεια:
Μετα την αστειοτητα που εγινε με εθνικη Φιλανδιας,παραιτηθηκα και μου εγινε προταση απο την εθνικη μας.
Συνεχιζω κανονικα στην Σεφιλντ την οποια την πηγαινω καλα..
Με την εθνικη:ομιλο ευρωπαικου 2020 με Ιταλια,Αγγλια,Βουλγαρια,Τσεχια,Σουηδια..
Ομιλος κολαση.
Τελευταιος αγωνας.Αντιμετωπιζω την Αγγλια εκτος εδρας,ειμαι ισοβαθμος μαζι της αλλα με διαφορα γκολ περναει αυτη ως δευτερη.
Ειμαστε 1-1 και στις καθυστερησεις κερδιζει πεναλτι ο Ταχτσιδης.
Οι επιλογη μου για τον εκτελεστη ειναι η ο Κλαους(με 76 στα πεναλτι) η ο Νινης (με 74)..
Δυστυχως επιλεγω να το χτυπησω με τον Κλαους και το χανω..
Αποκλεισμος..
Ασχημο συναισθημα να φτανεις τοσο κοντα να περασεις απο αυτο τον ομιλο κολαση και να μενεις εκτος στην διαφορα των γκολ..
Τριτος λοιπον στον ομιλο φωτια και εκτος ευρωπαικου..
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
22 Nov 2015 22:28 #171438 by Βασίλης
Απολυση απο την εθνικη ελλαδας γιατι βγηκα 3ος στον ομιλο φωτια..
Απαραδεκτα πραγματα..Αυτα πρεπει να τα δει η ΕΑ..

Με την Σεφιλντ παω φοβερα.Σε 10 αγωνιστικες εχω 9νικες και 1 ηττα(απο Τσελσι) και ειμαι πρωτος στο πρωταθλημα!!
Να δειτε που αν βγω ευρωπη,την επομενη χρονια θα μου ζητησουν πρωταθλημα και αν δεν το καταφερω(που δεν θα το καταφερω με αυτα τα οικονομικα,αυτη την ομαδα και αυτο το πρωταθλημα) θα με απολυσουν..
Κλασικη ΕΑ..Αυτα να μην ειχε το career mode και θα ηταν φοβερο..
Θα πρεπει να αντιγραψουν 2 πραγματα απο το FM αν θελουν να κρατησουν ζεστο το ενδιαφερον του κοσμου..

More
23 Nov 2015 14:50 #171465 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16

Manos wrote: Θα σου πρότεινα να δώσεις 15 ευρώ για το FIfa 15, αν είσαι τύπος σαν εμένα που παίζει Ultimate Team και κυρίως online. Δεν θα έχεις τα φετινά ρόστερ αλλά το ζήτημα είναι: Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το no touch dribbling , η "καρφωτή" δυνατή πάσα και το γυναικείο ποδόσφαιρο? Αν οχι πάρε το Fifa 15 με κλειστά μάτια γιατί η διαιτησία είναι ακόμη χειρότερη στο Fifa 16. Δίνει πέναλτι με τα μάτια κυριολεκτικά. Δυστυχώς θα ανεχτείς τους τερματοφύλακες που φέτος ξαναφτιάχτηκαν αλλά παλεύεται.

Ερώτηση:Το πρόβλημα με τους τερματοφύλακες υπάρχει μόνο στις κονσόλες ή υπάρχει και στην PC version ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Nov 2015 17:34 #171475 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Prince of Persia 30, Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην συμπεριφορά των τερματοφυλάκων μεταξύ των εκδοχών των κονσολών και της εκδοχής των PC, αλλά, σίγουρα, υπάρχει διαφορά μεταξύ του φετινού FIFA και του περυσινού.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Nov 2015 17:48 - 23 Nov 2015 18:21 #171476 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Φίλε Prince of Persia 30, Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην συμπεριφορά των τερματοφυλάκων μεταξύ των εκδοχών των κονσολών και της εκδοχής των PC, αλλά, σίγουρα, υπάρχει διαφορά μεταξύ του φετινού FIFA και του περυσινού.

Το ίδιο πρόβλημα με τους τερματοφύλακες ίσχυε και σε προηγούμενα fifa ή συμβαίνει μόνο τα τελευταία δύο χρόνια ; Γιατί στο Fifa 10 που έπαιζα τόσα χρόνια δεν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα.

edit: Διάβασα ένα παλιό review www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/19732-fifa-10 και διαπίστωσα πως και εκεί υπήρχαν προβλήματα με διαιτησίες και τερματοφύλακες και το αστείο είναι πως τα ανεχόμουν τόσα χρόνια σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας.

Για τερματοφύλακες δεν είχα δώσει τόση σημασία,και από διαιτητές λίγες φορές δεχόμουν κάρτα,μάλλον επειδή δεν συνηθίζω να μαρκάρω σκληρά για να πάρω την μπάλα.Anywayz.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Nov 2015 18:21 by Blood Prince.

More
23 Nov 2015 19:54 #171478 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16
Τα τελευταία δύο χρόνια συμβαίνει κυρίως. Στο Fifa 14 ήταν όλα οκ.

Στα παλαιότερα Fifa υπήρχαν θέματα αλλά όχι τόσο έντονα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Nov 2015 20:10 - 23 Nov 2015 20:11 #171479 by Blood Prince

Manos wrote: Τα τελευταία δύο χρόνια συμβαίνει κυρίως. Στο Fifa 14 ήταν όλα οκ.

Στα παλαιότερα Fifa υπήρχαν θέματα αλλά όχι τόσο έντονα.

Δηλαδή για να καταλάβω ακόμα και στο Legendary Level τερματοφύλακες υψηλής κλάσης όπως ο Noier τρώνε τραγελαφικά γκολ στο fifa 15 ; Ανυπομονώ να το δω στην πράξη.Απλά LOL

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Nov 2015 20:11 by Blood Prince.

More
23 Nov 2015 20:53 #171483 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16
Δεν είναι τόσο τραγικοί όσο οι μέτριοι goalkeepers αλλά γενικά τρώνε και φάβες. Σε σχέση με το Fifa 15 έχουν βελτιωθεί κάπως οι τερματοφύλακες ειδικά στην τοποθέτηση. Ενα βασικό θέμα μόνο είναι ότι στις εξόδους "μαρκάρουν τον αέρα" αντί να πέφτουν στα πόδια του αντιπάλου.

Τα δύο βασικότερα προβλήματα από πέρυσι είναι οι διαιτητές που σφυράνε ανύπαρκτα πέναλτι και ανάποδα κόρνερ-πλάγια και οι servers που έχουν τόσο lag ώστε ζορίζεσαι στο 1v1 και είναι αδύνατον να παίξεις Pro Clubs. Και στο Fifa 16 και στους δύο τομείς η κατάσταση χειροτέρεψε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)