Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Walking Dead: A Telltale series

More
20 Jan 2014 14:20 #139364 by Κώστας Λάβαρης

Lejon wrote: Ρεεεε πότε θα βγει το 2ο επεισόδιο του Walking Dead και του Wolf Among Us; :(

Του Wolf Among Us την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη. Του Walking Dead δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά λογικά θα το πηγαίνουν μήνα παρά μήνα. Δηλαδή μάλλον Μάρτιο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2014 18:39 - 28 Feb 2014 01:02 #141028 by Κώστας Λάβαρης
Η Telltale Games ανακοίνωσε πως το δεύτερο επεισόδιο της 2ης σεζόν του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου για PC, Xbox 360 και PS3. Ο τίτλος του επεισοδίου είναι: "A House Divided".

[youtube:3buvzv7i]
[/youtube:3buvzv7i]

Ελπίζω να βγω ψεύτης, αλλά δε νομίζω να είναι τόσο καλό επεισόδιο όσο και το πρώτο. Ίσως επειδή το πρώτο το περιμέναμε τόσο, ίσως γιατί κρατάνε το καλό για το τέλος (πόσο κλασσική Telltale; :P ). Πιστεύω θα δούμε περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών μέσα στο σπίτι, και τη Clem να αλληλεπιδράει μαζί τους. Δηλαδή θα τρελαθούμε στο διάλογο... :/

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 28 Feb 2014 01:02 by Κώστας Λάβαρης.

More
27 Feb 2014 19:28 #141042 by Γιώργος Λόλας
Όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς δηλαδή τον τελευταίο καιρό ειδικά, που η περισσότερη δράση καμιά φορά είναι στο τέλος στο σημείο "δείτε στα επόμενα επεισόδια..." :P

More
27 Feb 2014 21:10 #141047 by Κώστας Λάβαρης
Καλά με την συγκεκριμένη εταιρεία έχει παραγίνει. χαχαχαχα Μας έχει γ... τη ψυχολογία. 20+ χρονών παλικάρια και κλαίμε σαν μικρά κοριτσάκια. :P Και δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο τίτλο. Και στο Wolf Among Us γίνεται. Αμάν ρε Telltale. Δείξε λίγο έλεος.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Feb 2014 04:46 #141108 by Γιώργος Λόλας

More
28 Feb 2014 15:07 #141135 by Θοδωρής Μητρόπουλος
θεωρώ το Wolf Among Us κλάσεις ανώτερο από το Walking Dead (και τα 2 μέχρι στιγμής). Ειδικά σαν σενάριο είναι πολύ πρωτότυπο, είναι ένα παιχνίδι που όλοι πρέπει να έχουν κατά την γνώμη μου.

More
28 Feb 2014 18:30 #141149 by Κώστας Λάβαρης
Δεν πιστεύω ότι είναι κλάσεις ανώτερο. Σίγουρα στην πρωτοτυπία του σεναρίου κερδίζει σημαντικά. Αλλά δύσκολα θα ξεπεράσει τις έντονες συγκινησιακές στιγμές που πρόσφερε το Walking Dead. Εγώ περιμένω να τελειώσει η σειρά του Wolf Among Us για να έχω μια πλήρη εικόνα και να τα συγκρίνω.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 17:23 #141428 by Κώστας Λάβαρης
Δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από το δεύτερο επεισόδιο. Οκ είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά πιστεύω κινήθηκε σε ρηχά επίπεδα.. Δεν μας έδωσε κάτι δυνατό για να κρατήσουμε. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα. Επίσης τι θα γίνει ρε Telltale με τη διάρκεια; Στη πρώτη σεζόν το κάθε επεισόδιο ήταν τουλάχιστον 2 ώρες. Φέτος κόλλησε εκεί στη 1 ώρα και 45 λεπτά. Τέλος πάντων. Περιμένω πολλά περισσότερα από τα επόμενα επεισόδια.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 May 2014 15:56 #144538 by Sotiris Greece
Δείτε πότε κυκλοφορεί το 3ο επεισόδιο της σειράς αλλά και περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ .

More
22 Aug 2014 12:25 #148128 by Πιέρρος Φουστέρης
Η Telltate Games ανακοίνωσε το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο της Season Two του The Walking Dead με τίτλο "No Going Back"! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο από τον Μάνο Γρυπάρη!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister