Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Walking Dead: A Telltale series

More
26 Aug 2014 23:54 #148680 by Δημήτρης Κάτσης
Μόλις τελείωσα το 5ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Αδιαμφισβήτητα το καλύτερα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, ίσως και του walking dead γενικότερα. Κάτι μου λέει πως όποιος το τερματίσει δεν θα το κάνει μόνο μια φόρα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2014 09:41 #148685 by Στέλιος Παρλίτσης
Είχα αγοράσει την 1η σεζόν για το PS3 σε μια υπερπροσφορά από το PSN στα 11ευρώ. Μόλις βγει προσφορά και για την 2η σεζόν, το τσιμπάω καθώς μου αρέσει πολύ.

More
27 Aug 2014 20:34 #148713 by Δημήτρης Κάτσης
Για pc πάντως εντός τον επόμενων 48 ωρών μπορείς να τσιμπισεις ολόκληρη την 2η σεζόν με μόλις 9,19€ από τα 23€ που έχει κανονικά...
store.steampowered.com/app/261030/

More
27 Aug 2014 21:38 #148714 by Donnie Darko
Θελω τοσο πολυ να το τσιμπησω ολη την 2η σεζον!Με τη πρωτη ευκαιρια το τσιμπαω!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
01 Sep 2014 02:34 - 01 Sep 2014 19:45 #148907 by Frank
Mολις τερματισα την season 2, το μονο που εχω να πω ειναι οτι λατρευω την Telltale για αυτο το αριστουργημα που εφτιαξαν. Πραγματικα φοβομουν μετα την πρωτη σεζον μηπως η δευερη με ξενερωνε. Aνυπομονω για την τριτη σεζον, μεχρι τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιξω το Wolf among us.

edit την επομενη μερα:
Warning: Spoiler!

τελος ελπιζω σε νεο dlc μεχρι να βγει η season 3 που αναμενεται να αργησει αρκετα ...

edit 2:
Last edit: 01 Sep 2014 19:45 by Frank.

More
21 Nov 2014 22:10 #152526 by Παντελής Δασκαλέλος
Για την σειρά The Walking Dead πολλά έχουν ειπωθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αναβιώσει σε μεγάλο βαθμό το παρηκμασμένο Adventure genre. Προσωπικά την θεωρώ λίγο υπερεκτιμημένη, καθώς εξακολουθεί να έχει κάποια ελαττώματα, τα οποία δεν έχουν διορθωθεί τα δύο αυτά χρόνια. Το σενάριο της πάντως είναι μοναδικό και για αυτό τον λόγο έχω απολαύσει και τις δύο σεζόν. Πριν από λίγες μέρες παρουσιάσαμε τη next-gen έκδοση της πρώτης σεζόν, η οποία δεν ήταν παρά ένα απλό port, χωρίς κανένα λόγο απόκτησής της, Εν τω μεταξύ, πριν από λίγα λεπτά ανέβηκε το review της δεύτερης σεζόν, το οποία είναι η αλήθεια ότι σας το χρωστούσαμε από τον Αύγουσο, παρόλα αυτά επειδή εδώ έχουμε τη next-gen έκδοση με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Νομίζω η όποια καθυστέρηση άξιζε και άλλωστε η ολοκληρωμένη retail έκδοση της δεύτερης σεζόν έφτασε πριν από λίγες μέρες στα ράφια των καταστημάτων, άρα το review είναι άκρως επίκαιρο.

Για να διαβάσετε το review της πρώτης σεζόν κάντε κλικ εδώ και εδώ για την δεύτερη.

More
05 Dec 2014 13:20 #153171 by Georgios Manolis
Μόλις τελείωσα τη S2 και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία αν και σαν την S1 δεν έχει.Νομίζω έχεις δίκιο Παντελή ότι η τηλεοπτική σειρά είναι λίγο υπερεκτιμημένη.Εμένα αυτό που δε μ αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει background story και ότι το mood βαραίνει πολύ ώρες ώρες το ίδιο και στο παιχνίδι.Πέραν αυτού είναι εξαιρετικά adventures και τα δυο και ελπίζουμε και η 3η σεζόν να έχει την ίδια επιτυχία.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
05 Dec 2014 23:58 #153329 by Πιέρρος Φουστέρης
Έφτασε το review για το πρώτο επεισόδιο του "A Telltale Series"!

Ο Παντελής Δασκαλέλος αναλύει το Episode 1 της σειράς A Telltale Series, το οποίο βασίζεται στη σειρά βιβλίων του George R.R. Martin ονόματι A Song of Ice and Fire, όπου βλέπουμε το λογοτεχνικό σύμπαν των βιβλίων να αποτυπώνεται πιστά, βοηθούμενο από τις εξαιρετικές ερμηνείες! Τα αρνητικά, όμως, φαίνονται να είναι περισσότερα από τα θετικά, κάνοντας το παιχνίδι ελκυστικό μόνο στους hardcore fans της σειράς. Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Oct 2015 13:18 #170011 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ επιτέλους αξιώθηκα να ασχοληθώ με τη πρώτη σεζόν και οφείλω να ομολογήσω ότι παρά τα μικροελλατώματά της, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και λόγω των επιλογών που σας δίνονται έχει replayability. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fan των adventure games.

Adododo!!!