Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Walking Dead: A Telltale series

More
26 Jul 2013 10:59 #129196 by Γιώργος Λακαφώσης
Καλό και το game αλλά σαν την σειρά δεν έχει. Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει τη νέα σεζόν :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2013 01:35 #129894 by Κώστας Λάβαρης
Μόλις μου έστειλε η paysafe ένα κωδικό-δώρο για μια κάρτα των 5 ευρώ. Ε, εντάξει, με το που το έβαλα πήρα το 400 days dlc. :P Έπρεπε! Thank you god! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Aug 2013 01:56 #129896 by Σπύρος
Μπα εγώ πιστεύω πως το παιχνίδι είναι κλάσεις ανώτερο από τη σειρά. Η σειρά ξεκίνησε καλά πιστή στην ιστορία αλλά και στο ύφος του κόμικ.
Μετά άρχισε να αποκλίνει από την ιστορία που οκ δεν έγινε και κάτι αλλά το χειρότερο από το ύφος και κατέληξε ένα χλιαρό family drama.
Θα έπρεπε να είχαν κάνει ότι έκανε και το παιχνίδι, να μείνουν στον κόσμο του kirkman αλλά με ανεξάρτητη ιστορία.

More
03 Aug 2013 16:41 #130057 by Κώστας Λάβαρης
Πωωωω καλά, αν είναι να κάνουν τη δεύτερη σεζόν όπως τη πρώτη να δίνουν μαζί με το παιχνίδι και ένα κουτί με χαρτομάντηλα. Απίστευτο το τέλος στο 5ο επεισόδιο! Βάζει και στα credits ένα λυπητερό τραγούδι και μας έκανε κομμάτια.. :P

[youtube:21z3z3ld]
[/youtube:21z3z3ld]

Μου μένει τώρα να δοκιμάσω το DLC.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Aug 2013 10:39 #130118 by Γιώργος Λακαφώσης
Ούτε Παντελίδης να ήταν με τέτοια κλάψα. \:D/ Πέρα από την πλάκα νομίζω ότι γενικά σε όλα τα επεισόδια του walking dead ήταν έντονο το στοιχείο της συγκίνησης. Δεν ασχολήθηκα πολύ βέβαια το παράτησα αρκετά γρήγορα.

More
04 Aug 2013 13:48 #130121 by emmanoyhl mhnas
καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι fan τις σειράς και του παιχνιδιού (όταν έτυχε και το έπαιξα και είδα το ποσο καλο είναι) θέλω να ρωτήσω κάτι επειδή λίγο μπερδεύτηκα :( .... 1 τα πρώτα πέντε επεισόδια είναι το πρώτο game που βγήκε μετά πάει το 400 days DLC το οποιο είναι η συνεχεια τον επεισοδιων η είναι άλλο game και θα φβούν + αλλα 5 επεισόδια και τέλος αυτό The Walking Dead: Survival Instinct είναι extra game η κολλάει κάπου μετά επεισόδια?

More
04 Aug 2013 13:57 #130124 by Κώστας Λάβαρης
Το 400 Days DLC είναι 5 καινούριες ιστορίες 5 διαφορετικών ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να παίξεις τα πρώτα πέντε επεισόδια του πρώτου κύκλου για να βγάλεις άκρη. Αν και μέσα στο DLC θα βρεις μερικές αναφορές στα πρώτα επεισόδια. Τώρα για τη νέα σεζόν (δεύτερη) θα βγουν νέα επεισόδια τα οποία λογικά θα έχουν κάποια σύνδεση με τη πρώτη σεζόν μια και θα υπάρχει και η Clementine. Τέλος το The Walking Dead: Survival Instinct δεν έχει να κάνει με το adventure, αλλά είναι ένα διαφορετικό fps παιχνίδι. Βέβαια είναι και λίγο μπαρούφα..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Aug 2013 14:11 #130127 by emmanoyhl mhnas

SirLvr wrote: Το 400 Days DLC είναι 5 καινούριες ιστορίες 5 διαφορετικών ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να παίξεις τα πρώτα πέντε επεισόδια του πρώτου κύκλου για να βγάλεις άκρη. Αν και μέσα στο DLC θα βρεις μερικές αναφορές στα πρώτα επεισόδια. Τώρα για τη νέα σεζόν (δεύτερη) θα βγουν νέα επεισόδια τα οποία λογικά θα έχουν κάποια σύνδεση με τη πρώτη σεζόν μια και θα υπάρχει και η Clementine. Τέλος το The Walking Dead: Survival Instinct δεν έχει να κάνει με το adventure, αλλά είναι ένα διαφορετικό fps παιχνίδι. Βέβαια είναι και λίγο μπαρούφα..

ok σε ευχαριστώ που για τις αναλυτικές πληροφορίες και ευτυχώς που με πληροφόρησες γιατί ήμουν έτοιμος να πάω να αγοράσω το Survival Instinct

More
04 Aug 2013 14:13 #130128 by Κώστας Λάβαρης
Μπορείς να διαβάσεις και το review του GameWorld για το παιχνίδι: www.gameworld.gr/reviews/item/13 ... l-instinct Πολύ μέτριο το παιχνίδι πάντως..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Aug 2013 14:57 #130129 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Μιας και τερμάτισα τα 5 πρώτα επεισόδια θέλω να ρωτήσω, πόσο διαφορετική μπορεί να γίνει η ιστορία αν κάνω άλλες επιλογές ? Είχα την εντύπωση οτι αν στο πρώτο επεισόδιο
:okh6w9s9