- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
efane wrote:
Shikabane_Hime7 wrote:
Professor_Severus_Snape wrote: Έπαιξα και τη δεύτερη σεζόν του The Walking Dead. Πιστεύω ότι η ιστορία ήταν καλύτερη από αυτήν την πρώτης, η οποία αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον κυρίως από το μέσο και εξής. Εν προκειμένω η ένταση υπάρχει από την πρώτη στιγμή και το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί η μικρή Clementine δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση. Το κλίμα του παιχνιδιού παραμένει απολύτως πιστό στο ύφος ολόκληρου του franchise, αλλά θυμίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά ταινία παρά videogame.
Επιπλέον, η διάρκεια της Season Two είναι περίπου κατά 35% μικρότερη (γύρω στις 7,5 ώρες), κάτι που προβληματίζει, όπως και να το κάνουμε. Ακόμη, παρότι υπάρχουν ορισμένες πολύ έντονες στιγμές, σε αρκετές άλλες είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα κυλούν χωρίς να συμβαίνει κάτι τρομερό. Πάντως σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και το προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδίως στους fans του The Walking Dead. Το clue του παιχνιδιού, η συμμετοχή του Michael Madsen στο voice acting.
Συμφωνώ και στο ότι ήταν καλύτερη η ιστορία και στο ότι δεν μου άρεσε η μικρότερη διάρκεια. Το 3 δεν μου άρεσε, αν το παίξεις θα καταλάβεις πιστεύω το λόγο, δεν θέλω να κάνω spoiler.
Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο σας για την δεύτερη σεζόν. Έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια απο παίχτες για την τριτη σεζον και δεν θέλω να δώσω ένα τριαντάρι για να απογοητευτώ, όταν πέσει η τιμή θα το παίξω γιατί αλλιώς θα σκάσω...
Please Log in or Create an account to join the conversation.