Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τουρνουά Pro Evolution Soccer 5

More
31 Dec 2005 22:01 #7170 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγινε....MikeRibo το nickname. Ποιος θελει ενα παιχνιδι να μαθω και πως παιζεται το online??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2006 04:16 #7171 by Μάνος Γρυπάρης
Δες πάλι συμμετοχές

Τουρνουά Pro Evo 5: Τετάρτη 21:00-01:00 ?
Dante: NICK? (MSN: elfainomeno@hotmail.com ) -> Bayern Munich (ADSL384)
Mikeribo10: MikeRibo (MSN: mike_plataris@yahoo.gr ) -> Barcelona (ADSL384)
fede_gr: NICK? (MSN: treloukos@hotmail.com ) -> Chelsea (ADSL 384)
gullarm: Lefteris_X -> (MSN: ?) -> ? (ADSL?)
greenman: greenman13 (MSN: nikos_42@hotmail.com ) -> Celtic (ADSL512)

Βρες τον Dante και τον Greenman στο MSN. Κάντους add. Σχεδόν κάθε μέρα μετά τις 00:00 παίζουν Online. :wink: Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα μπορέσετε να βγάλετε το 1ο ημίχρονο με τον Dante έστω και με ψιλομέτρια ταχύτητα, καθ'ότι έχει και αυτός ADSL 384K. Δοκιμάστε και οι 2 να κάνετε Host για να δείτε πως τσουλάει. Παίξτε καμιά 10αριά ματς και κάντε reply να βγάλουμε συμπεράσματα (ας ελπίσουμε θετικά γιατί αλλιώς χλωμό το κόβω να βάλουμε 512Κ!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jan 2006 10:50 #7172 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω χτες εβγαλα ενα ολοκληρο παιχνιδι ως host. Δεν καταλαβαινω γιατι υπηρχε προβλημα??

More
01 Jan 2006 15:54 #7173 by Μιχάλης Πλατάρης
Και σημερα!Δεν καταλαβαινω που αντιμετωπιζετε προβλημα παντως εγω ολκληρωσα μερικα παιχνιδια και ολα πηγαν μια χαρα!

ΥΓ. Το nickname μου ειναι MikeRibo και αντι για Milan θα ηθελα Barca. Αυτα...

More
01 Jan 2006 18:00 #7176 by nikos
paidia apo pexnidia pou ekana me ton mike ribo exo tin ipopsia oti otan oi dio antipaloi exoun idio ISP tote to game pezetai xoris sovara provlimata.
ego exo sindesi otenet adsl 512 ke epeksa me ton mike ribo pou exei sindesi otenet adsl 384 ke den eixame sxedon kanena provlima.proteino na grapsoume o kathenas ektos apo tin sindesi tou ke ton ISP tou.
me allon antipalo me 384 apo allo ISP den mporousame na peksoume allo imixrono.
i defteri ekdoxi ine oti isos mono me otenet pezetai online gaming(den kano diafimisi pros apofigi pareksigiseos)

More
01 Jan 2006 21:54 #7178 by Stratos Kiremis
χμμμμ......PCίλας βρωμάει εδω μέσα πολύ...και απόδειξη ότι το πληρώνεται (το PC gaming) ακριβά, με τα προβλήματα που έχετε...άκου εκεί "φταίει ο ISP"...εγω που έχω παίξει με ένα κάρο άλλους παίκτες απο το εξωτερικό ούτε lag έχω και μια χαρά βγάζω και τα 2 ημίχρονα. Και πιστέψτε με δεν παίζει κανένα ρόλο το είμαι στο ΟΤΕ και ΟΤΕνετ με 1024άρα γραμμή και συνδρομή...λέω οτι δεν πάιζει κανένα ρόλο γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την γραμμή στο φούλ της 1024άρας...θέλω να πω δηλαδή ότι ΠΑΝΤΑ κάτι κατεβάζω με καμμια 45-65 k/sec οπότε μου μένουν γύρω στα 25-45 k/sec ελεύθερα.

Ξέρετε ποιά είναι η διαφορά αγαπητοί μου? Ότι εγω παίζω online PES5 με Playstation2 κυρίες και κύριοι...και ΟΧΙ με PC...

Έλεος δηλαδή! PC + PES5 είναι ιεροσυλία! Πόσο μάλλον που το παίζετε (προσπαθείτε μάλλον) και online...

Δείτε μια φορά την εμπειρία του online PES5 (αλλα και σε άλλα games) σε κονσόλα (είτε PS2 είτε Xbox) και θα με πιστέψετε...

Λευτέρης

ΥΓ: Μην μου μιλήσει κανείς για PC και τα WoW, RPG και τα λοιπά γιατί ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτό το είδος παιχνιδιών το έχω γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι από τότε που πρωτοβγήκαν...μιλάμε για 22 χρόνια περίπου...οπότε φανταστείτε για τι γράψιμο μιλάμε!

More
02 Jan 2006 03:55 #7184 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε Λευτέρη με ένα PC κάνεις 1000 δουλειές. Ναι, MMORPG, Manager Games και Strategy δεν παίζεις με κονσόλα. Αλλά ποια η διαφορά να παίζεις το Pro Evolution στην τηλεόραση του σπιτιού σου με ένα χειριστήριο Thrustmaster από το να παίζεις Pro Evolution στο PC σου με 17" οθόνη LG επίπεδη ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ THRUSTMASTER!

1024K έχεις και πετάς, δεν το συζητάω. Εγώ που έχω 256Κ δεν μπορώ να παίξω με 384άριδες.

Μike παίξε με τον Dante 3-4 ματς να δούμε πως τραβάει 384K VS 384K. Απ'ότι μου είπες και πιο πριν με ξένους έπαιξες. Στο Ελλάντα όμως πληρώνουμε το Internet ακριβά γι'αυτο οι συνδέσεις μας δεν συγκρίνονται με των ξένων. :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Jan 2006 13:46 #7193 by Stratos Kiremis
Μου φαίνεται δεν συνεννοούμαστε! Είπα οτι με το PC δεν κάνεις 1000 δουλειές? ΓΙΑ PC GAMING ΜΙΛΑΩ! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Ουδεμία.

Επίσης δεν νομίζω (και αυτό το λέω γιατί έχω ρωτήσει πολλούς και συμφωνούν μαζί μου) να υπάρχει θέμα σύγκρισης στις ίντσες/οπτικού εύρους την ΤV με την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ οθόνη, εκτός και αν έχει κανείς τα "τερατα" της Apple (30" wide), Samsung, Sony κλπ, που δεν το νομίζω καθώς κοστίζουν μερικά εκατομμυριάκια δρχ...Οπότε μην συγκρίνουμε τα φασόλια με τις γραββάτες...Καμμία σχέση η τεράστια οθονάρα της TV με την οθόνη CRT/LCD των 17", ακόμα και με τον 19", ΑΚΟΜΑ και με των 20"-21" (που απειροελάχιστοι έχουν).

Ε, νομίζω δεν μπορεί να πει τίποτα κανείς περαιτέρω, στο θέμα TV VS Οθόνη.

Λευτέρης

ΥΓ: Θα ήθελα να δοκιμάσουμε αν εγω μέσω PS2 και τους PES5 servers της Konami για το PS2, μπορώ να σας δω εσάς τους PCάκιδες και κατά συνέπεια να παίξουμε online διπλό.

More
02 Jan 2006 14:58 #7195 by Μάνος Γρυπάρης
Γιατί ρε c, νομίζεις ότι όλοι είναι λεφτάδες να ξηλωθούν σε 30" τηλεοράσεις? Ο περισσότερος κόσμος έχει σπίτι του μία στάνταρ 21" τηλεόραση, άντε το πολύ 25". Τώρα οι 21" από τις 17" σιγά την διαφορά που έχουν. Με μια καλή κάρτα γραφικών στο PC κάνεις παπάδες. Γνώμη μου πάντα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Jan 2006 12:59 #7451 by Μιχάλης Πλατάρης
Τι θα γινει τελικα? Θα παιξουμε?