Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τουρνουά Pro Evolution Soccer 5

More
06 Nov 2005 17:07 #5036 by dfasfs
Agorasa to pes5. Porwsi...paizeis kai sto net kai einai tzet!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2005 19:35 #5064 by nikos
για πες λιγο για το νετ γιατι εγω διαβαζα οτι εχει πολυ ψηλες απαιτησεις , συν το οτι χρειαζεται password για να παιξεις

More
07 Nov 2005 22:04 #5076 by Γιώργος Γκούμας
Nai nai lege gia to net giati einai ena stoixeio pou 8a to apogeiwsei akoma perissotero to paixnidi....

More
08 Nov 2005 19:05 #5145 by dfasfs

Caniggia27 wrote: για πες λιγο για το νετ γιατι εγω διαβαζα οτι εχει πολυ ψηλες απαιτησεις , συν το οτι χρειαζεται password για να παιξεις

An to agoraseis afthentiko, exei ena serial to opoio to dineis se mia istoselida, dialegeis kai ena pass kai paizeis. Den exei tpt trelo sto net. Kapoies pseutokatigories analoga me tous pontous. DIaforous servers gia England,Germany,France, Italy-SPain. Mexris stigmis pantws exw proseksei ena simantiko prob.

Loipon otan sto half-time paw na kanw kapoies allages stin omada mou....kai meta paei na arxisei to paixnidi paizei les kai o allos exei bgei, polles fores leei connection lost.... den kserw an eiani bug pantws se liges meres lene kapoia diakopi tou net gia na ftiaksoun kati....isws ftiaxtoun tixon bugs isos kai auto.

Kai genikotera i vlakeia tou paixnidiou vazeis ligo dinami kai i mpala pigainei sto diplano potami..... dld eleos..... parolo pou sto pro4 eimoun polu kalos....twra me auto pou sas lew oti o allos den paizei kai paizw monos mou.....pali diskoleuomai na valw goal!!! :P pPpPPPp

More
08 Nov 2005 22:51 - 31 Dec 2005 02:28 #5153 by Μάνος Γρυπάρης
Online validation με serial number δηλαδή. Επομένως αγαπητοί μου, μετά το Football Manager, ετοιμαστείτε για άλλη μία υποχρεωτική επένδυση! :icon hat: :euro: Aντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά για να οργανωθεί ένα καλό τουρνουά. Το παιχνίδι φέτος είναι το κάτι άλλο.

Γράφω τυπικά κάποιους κανονισμούς τους οποίους έγραψα και στο 5ο post αυτού του topic:
1)Όλοι οι χρήστες θα πρέπει να έχετε σύνδεση τουλάχιστον ADSL 384K και πάνω.
2)Βάλτε το DVD στον Η/Υ σας και αφού τρέξει το Autoplay, επιλέξτε "User Registration". Ακολουθήστε την διαδικασία και σημειώστε τον κωδικό που δώσατε.
3)Μπείτε μέσα στο παιχνίδι, επιλέξτε "Network" και δώστε το Serial Number και τον κωδικό σας. Αφού μπείτε μέσα, στη συνέχεια κάντε register ένα nickname (το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ήδη).
4)Επιλέξτε "England" και μετά "Friendly Lobby 1" (όχι το 1ο Lobby. Μιλάμε για το FRIENDLY LOBBY. Τα Friendly Lobbys βρίσκονται κάτω κάτω.) Από εκεί συννενοηθείτε μέσω MSN έτσι ώστε ο χρήστης με την υψηλότερη σύνδεση να κάνει Host (Create Match Lobby, ο άλλος χρήστης από την λίστα των Lobbies επιλέγει το αντίστοιχο Lobby και κάνει Join). Οι αγώνες θα είναι 20λεπτών και ΕΝΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ στο τέλος του οποίου θα βγαίνει ο νικητής (το παιχνίδι συνήθως κολλάει στο 2ο ημίχρονο λόγω lag)
4)Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει ο νικητής να τραβήξει Screenshot (Print Screen και Edit/Paste στην Ζωγραφική -Paint- των Windows) και να το δημοσιεύσει στο forum σε ειδικό topic που θα ανοίξουμε. Αν ο αγώνας διακοπεί μέχρι το '30 λόγω προβλήματος στη σύνδεση τότε οι χρήστες παίρνουν screenshot στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και το αποτέλεσμα μετράει ως έχει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων μεταξύ των 2 ομάδων (σε ισοπαλία ή διαφορά ενός τέρματος το σκορ δεν μετράει κι ο αγώνας θα πρέπει να επαναληφθεί).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 31 Dec 2005 02:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Nov 2005 01:32 #5158 by Κώστας Dante
Εγώ το αγόρασα γνήσιο, αλλά γμτ έχω πρόβλημα με το άνοιγμα των ports στο ass-modem... :evil: με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ με τους servers της Konami. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

More
13 Nov 2005 20:08 #5336 by Κώστας Dante
Σήμερα επιτέλους κατάφερα να ανοίξω τις ports με αποτέλεσμα να μπορώ να παίξω online. Είναι απλά τέλειο... όποιος θελήσει να κανονίσουμε αγώνα, ειδοποιήστε με. :D

More
13 Nov 2005 23:19 #5343 by Μιχάλης Πλατάρης
Μας λες και μας ποια ειναι αυτα τα ports?

More
14 Nov 2005 01:34 #5348 by Κώστας Dante
Δεν ξέρω αν έχουν όλοι το πρόβλημά μου. Εγώ προσωπικά έπρεπε να ανοίξω τα ports στο modem μου για να συνδεθώ με τους servers της Konami. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην αντιμετωπίζουν αυτό.

ΥΓ. Στο νετ όλοι suckzzzzzzzzz... τους πήρα όλους (άγγλοι, γάλλοι, γερμανοί, ισπανοί..) και κανείς δεν μπορεί να με νικήσει... ελάτε κάποιος γιατί αρχίζω και βαριέμαι. :mrgreen:

More
14 Nov 2005 09:30 #5350 by nikos
τι γραμμη εχεις ?