Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τουρνουά Pro Evolution Soccer 5

More
14 Nov 2005 09:33 #5351 by Κώστας Dante

Caniggia27 wrote: τι γραμμη εχεις ?

384, :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2005 23:45 #5377 by Γιώργος Γκούμας

Dante wrote: Δεν ξέρω αν έχουν όλοι το πρόβλημά μου. Εγώ προσωπικά έπρεπε να ανοίξω τα ports στο modem μου για να συνδεθώ με τους servers της Konami. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην αντιμετωπίζουν αυτό.

ΥΓ. Στο νετ όλοι suckzzzzzzzzz... τους πήρα όλους (άγγλοι, γάλλοι, γερμανοί, ισπανοί..) και κανείς δεν μπορεί να με νικήσει... ελάτε κάποιος γιατί αρχίζω και βαριέμαι. :mrgreen:

Pes mas kai poio modem exeis.....

More
15 Nov 2005 00:59 #5385 by Κώστας Dante
Το πιο καταραμένο στον κόσμο, το Jetspeed 520i. Το έχω μόνο και μόνο επειδή το πήρα τσάμπα... αν και τώρα το μετάνιωσα.

More
15 Nov 2005 01:39 #5390 by Μάνος Γρυπάρης
Κι εγώ την είχα πατήσει, πήρα το Alcatel Speedtouch Modem και βρήκα την ηρεμία μου!

Σκέψου ότι το μπρίκι το Jetspeed το πουλάω σε Χρυσή Ευκαιρία και δεν το παίρνει κανείς.
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... B%DF%E5%F2

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Nov 2005 14:33 #5399 by Μιχάλης Πλατάρης
Μαγκα μου εγω εχω το Speedtouch 520i.ποια ειναι τα tcp και utp Ports που χρειαζονται για να παιζεις?

More
16 Nov 2005 00:40 #5431 by Κώστας Dante

MikeRibo10 wrote: Μαγκα μου εγω εχω το Speedtouch 520i.ποια ειναι τα tcp και utp Ports που χρειαζονται για να παιζεις?

5730 είναι οι ports που πρέπει να ανοίξεις για να παίξεις το PES5, φυσικά θες και το γνήσιο game.

More
15 Dec 2005 19:34 #6732 by Μάνος Γρυπάρης
Το πήρα κι εγώ στα χέρια μου σήμερα άρα είμαστε ήδη 4 άτομα. Καιρός να κανονίσουμε ένα Τουρνουά σε μορφή πρωταθλήματος. Τετάρτη βράδυ 22:00-00:00 οι αγώνες. Συμφωνείτε? Διαλέξτε ομάδα (εγώ θα επιλέξω τελευταίος)

Τουρνουά Pro Evo 5
Τετάρτη 22:00-00:00 ?
Manos:
Dante:
MikeRibo:
Fede_gr:

Ψήνεται κανείς για φιλικό μαζί μου την Παρασκευή? Να τεστάρω λίγο ταχύτητα γενικά. Θα έχω ανοιχτό το MSN.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Dec 2005 22:25 #6783 by Stratos Kiremis
Ρε παιδιά, το πήρα κι εγω, για το PS2 φυσικά (δεν ασχολούμαι καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ με PC gaming)...και να σας πω το καλό?

Μόλις έβαλα DSL 1024άρα...και γουστάρω πολύ να παίξω με έναν Έλληνα...κατά προτίμηση με κάποιον απο εμάς (του forum)...

Ελπίζω να δω καμμιά προκοπή, δηλαδή να βρεθεί κάποιος για κανά ματσάκι!

Το nickname μου είναι Lefteris_X ...

Λευτέρης

ΥΓ: έπαιξα και με έναν Τούρκο και έφερα ισοπαλία 2-2...(έχασα στα πέναλτι, δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά τον τερματοφίσκουλα!)
ΥΓ2: Όσο αφορά τα serial κλπ, αυτά είναι μαλακίες. Εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα, το μοναδικό που φτιάχνεις είναι ένα account και βέβαια δωρεάν. Επίσης (για PS2 μιλάω πάντα) τα περί αυθεντικού είναι και αυτά μπούρδες. Υπάρχει κολπάκι για αντιγραφή, μόνο που χρειάζεσαι και το αυθεντικό για να ολοκληρώσεις την διαδικασία αντιγραφής...όταν την κάνεις έχεις μια χαρά αντίγραφο που παίζει και online.

More
20 Dec 2005 00:47 #6794 by Μάνος Γρυπάρης
Με σένα είμαστε 5.

Manos
gullarm
Dante
Mikeribo10
fede_gr

Μπορώ να μάθω κι εγώ...
1ον)Ποια Ports ανοίγω
2ον)Σε ποιο site πάω για να δώσω το serial?

Θα μου απαντήσει κανείς ή θα ψάξω σε κανένα ξένο site?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Dec 2005 02:47 #6800 by Κώστας Dante
Ανοίγεις τις Ports 5730 ενώ για το registration, μόλις βάλεις το DVD μέσα στο PC, σου βγάζει την αυτόματη εκτέλεση, όπου έχει και μια επιλογή registration.