Ωραία. Εγώ έχω Boot Manager όπου επιλέγω ανάμεσα σε XP και 98 (για να τρέχω και τα λίιιγο παλιότερα Games που δεν τρέχουν με τα κολο-XP) άρα δεν είμαι μαλακας
Πρόσεξε να δεις, το MSN χρειάζεται για να συννενοούμαστε για το ποιος θα κάνει Host αλλά και για την ώρα του κάθε αγώνα. Όταν ξεκινήσει το τουρνουά, αν π.χ. οι ώρες των αγώνων είναι 20:00-00:00, θα πρέπει να συννενοηθείτε μεταξύ σας μέσω MSN για τo ποια ώρα ακριβώς θα μπείτε να παίξετε και σε ποιο Room. Ποιος θα κάνει Host? Αν το Room αυτό είναι γεμάτο σε ποιο άλλο θα μπείτε κτλ. κτλ. Αν δεν βρεις τον άλλο τι θα κάνεις δηλαδή? Θα μπεις στο forum να κάνεις reply κι ο άλλος θα το δει? Ή αν ο άλλος αργήσει μισή ώρα επειδή έχει πάει για καφέ και το γράψει στο forum εσύ θα πρέπει να είσαι συνέχεια Online και να κάνεις refresh για να δεις το μήνυμά του?
Αν θέλεις παίξε φιλικά με τα παιδιά, no problem. Αλλά στα τουρνουά οι όροι είναι υποχρεωτικοί. Από το 2000 που διοργανώνω τουρνουά σε Αθλητικά Games αυτούς τους κανόνες ακολουθώ για να μην γίνονται λάθος συννενοήσεις.
Και πάμε στην ταμπακέρα. Κατάφερε κανείς σας να βγάλει αγώνα 5min μέχρι το '90? Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βγει η μπάλα ή σφυριχτεί φάουλ μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα κάτω αριστερά:
START (PAUSE)
Select Kicker
Remaining 3
Δείτε screenshot:
Και το παιχνίδι κολλάει εκεί! Συνεχίζει μετά από 1 λεπτό ή γράφει "Connection was Lost". Συνδεθήκαμε με τον fede_gr και δεν καταφέραμε τίποτα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα........(την απορία αυτή την έγραψα και στο
www.pesfan.com
για να δω τι θα μου πουν οι πιο ειδικοί).
Γράφω τυπικά κάποιους κανονισμούς τους οποίους έγραψα και στο 5ο post αυτού του topic:
1)Όλοι οι χρήστες θα πρέπει να έχετε σύνδεση τουλάχιστον ADSL 384K και πάνω.
2)Βάλτε το DVD στον Η/Υ σας και αφού τρέξει το Autoplay, επιλέξτε "User Registration". Ακολουθήστε την διαδικασία και σημειώστε τον κωδικό που δώσατε.
3)Μπείτε μέσα στο παιχνίδι, επιλέξτε "Network" και δώστε το Serial Number και τον κωδικό σας. Αφού μπείτε μέσα, στη συνέχεια κάντε register ένα nickname (το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ήδη).
4)Επιλέξτε "England" και μετά "Friendly Lobby 1" (όχι το 1ο Lobby. Μιλάμε για το FRIENDLY LOBBY. Τα Friendly Lobbys βρίσκονται κάτω κάτω.) Από εκεί συννενοηθείτε μέσω MSN έτσι ώστε ο χρήστης με την υψηλότερη σύνδεση να κάνει Host (Create Match Lobby, ο άλλος χρήστης από την λίστα των Lobbies επιλέγει το αντίστοιχο Lobby και κάνει Join). Οι αγώνες θα είναι 20λεπτών και ΕΝΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ στο τέλος του οποίου θα βγαίνει ο νικητής (το παιχνίδι συνήθως κολλάει στο 2ο ημίχρονο λόγω lag)
4)Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει ο νικητής να τραβήξει Screenshot (Print Screen και Edit/Paste στην Ζωγραφική -Paint- των Windows) και να το δημοσιεύσει στο forum σε ειδικό topic που θα ανοίξουμε. Αν ο αγώνας διακοπεί μέχρι το '30 λόγω προβλήματος στη σύνδεση τότε οι χρήστες παίρνουν screenshot στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και το αποτέλεσμα μετράει ως έχει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων μεταξύ των 2 ομάδων (σε ισοπαλία ή διαφορά ενός τέρματος το σκορ δεν μετράει κι ο αγώνας θα πρέπει να επαναληφθεί).
ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ NICKNAME ΣΑΣ!!
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ! (δηλαδή ΤΕΤΑΡΤΗ 21:00-01:00, θα συννενοείστε μεταξύ σας για την ακριβή ώρα).
-τελικά δηλώνω Barcelona-
Τουρνουά Pro Evo 5: Τετάρτη 21:00-01:00 ?
Dante: NICK? (MSN:
elfainomeno@hotmail.com
) -> Bayern Munich
Mikeribo10: NICK? (MSN:
mike_plataris@yahoo.gr
) -> ?
fede_gr: NICK? (MSN:
treloukos@hotmail.com
) -> Chelsea
Manos: Kotsolis (MSN:
hardcoregr@yahoo.com
) -> Barcelona