Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οπαδός μεν, δεν μου αρέσουν δε.

More
27 Jul 2011 22:52 #96802 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σωστός. Απλά δεν μπορείς να μην δεθείς με τους χαρακτήρες ενός anime, ταινίας, βιβλίου που σου αρέσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2011 22:58 #96804 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveGames wrote: Σωστός. Απλά δεν μπορείς να μην δεθείς με τους χαρακτήρες ενός anime, ταινίας, βιβλίου που σου αρέσουν.

Να το παμε κι αλλιως. Βλέπεις μια ταινια και γίνονται διαφορα μεσα εκει αλλά εσυ δεν λες να δεθεις με τον πρωταγωνιστη επειδή ειναι ψευτικος. Αν στο τελος της ταινιας βγει η γνωστη προσταση που λέει "Βασισμένο σε αληθινή ιστορία" τι θα κανεις; Θα συγκινηθεις ξαφνικα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 23:10 #96806 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Dude εγώ μαζί σου είμαι, ο eliminator έχει διαφορετική άποψη. Μας μπέρδεψες :P

More
27 Jul 2011 23:12 #96807 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveGames wrote: Dude εγώ μαζί σου είμαι, ο eliminator έχει διαφορετική άποψη. Μας μπέρδεψες :P

Γενικά μιλαω απλα χρησιμοποιώ β ενικο και σε μπερδεψα :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 23:36 #96810 by eliminator
Βασικά δεν συνηθίζω να δένομαι με τους πρωταγωνιστές οτιδήποτε και αν βλέπω όσο και αν μου αρέσει. Είμαι ψυχρός-ουδέτερος όταν βλέπω anime ή ταινία και το διασκεδάζω. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι για να μην προσγειωθείς απότομα στο τέλος(που συνήθως γίνονται απότομες αλλαγές).

More
28 Jul 2011 00:03 #96814 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Βασικά δεν συνηθίζω να δένομαι με τους πρωταγωνιστές οτιδήποτε και αν βλέπω όσο και αν μου αρέσει. Είμαι ψυχρός-ουδέτερος όταν βλέπω anime ή ταινία και το διασκεδάζω. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι για να μην προσγειωθείς απότομα στο τέλος(που συνήθως γίνονται απότομες αλλαγές).

Μ'αρεσει η αποτομη προσγείωση :P

Τι να πει κανεις... Αβυσσος τα γουστα ενος ανθρώπου :P

More
28 Jul 2011 00:09 #96816 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν έχουν όλα τα anime dragonballs να ξαναφέρουν πίσω τους πεθαμένους, αγαπημένους χαρακτήρες ;)

More
28 Jul 2011 00:12 #96817 by Άγγελος Φασούλης
Καλά μην το λες!
:3ocwai4t

More
28 Jul 2011 00:15 #96819 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αυτό με τον Kabuto (αν εννοείς αυτό) το ξέρω, με spoilάρουν κάτι φίλοι μου συνέχεια :P

More
28 Jul 2011 00:32 #96821 by Άγγελος Φασούλης
Αυτό εννοώ! Άντε να φτάσει το anime εκεί!