Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οπαδός μεν, δεν μου αρέσουν δε.

More
27 Jul 2011 20:43 #96781 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι είναι σαν τις κωμωδίες. Γιατί γελάς αφού είναι ψεύτικες? Γιατί εκφράζουν κάτι. Έτσι είναι και όλα τα άλλα είδη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2011 21:02 #96786 by eliminator
Το κλάμα είναι πιο δυνατό συναίσθημα από το γέλιο όμως και με τα anime γελάς που και που κιόλας! Το κλάμα το βρίσκω υπερβολικό για κάτι ψεύτικο το γέλιο όχι.

More
27 Jul 2011 21:15 #96787 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Είναι το ίδιο πράγμα. Το κλάμα μην το παρακάνεις, πιο πολύ λύπη πες το.

More
27 Jul 2011 21:39 #96788 by eliminator
Το ίδιο είναι; Κάνει μια αστεία γκριμάτσα(κάτι τόσο απλό) κάποιος και σκας στα γέλια(βλέπε jim carey), γρατζουνάς το δακτυλό(εξίσου απλό) σου, θα κλάψεις; όχι. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.

More
27 Jul 2011 21:46 #96790 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Βασικά, αν ξέρω τον πρωταγωνιστή για 250 επεισόδια, και μου έχει φέρει αστείες και καλές στιγμές θα τον συμπαθώ. Αν γίνει πόλεμος για να μην εκτελεστεί, τον σώσουν αλλά πεθάνει για να σώσει τον μικρό του αδερφό και ξεψυχήσει στα χέρια του με αναμνήσεις τις καλές στιγμές θα λυπηθώ. Λογικό δεν είναι?

More
27 Jul 2011 21:58 #96791 by eliminator
Ναι, μέχρι λύπη όχι και κλάμα γιατί είναι υπερβολικό.

More
27 Jul 2011 22:13 #96793 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Ναι, μέχρι λύπη όχι και κλάμα γιατί είναι υπερβολικό.

Για σενα ναι (και για μενα). Για αλλους οχι. Ημουν τώρα στην σχολή οδηγών και ελεγε ο δασκαλος:

"Ειχα παει με την Μαρια στην Ελευσίνα και ετσι οπως οδηγαγαμε με ρωτησε αν μπορουσε να σταματησει για να κλαψει (από χαρα) επειδη συνειδιτοποίησε οτι πέρασε τα θεωρητικά μαθήματα"

Φαντασου τώρα αλλος κάποιος που κλαιει για τοσο απλα πραγματα, πως θα εκφράζεται σε μια ταινια ή anime.

Προσωπικά εγώ στα anime και φυσικά οχι μονο εκει, έχω μάθει να εκφράζω τα συναισθηματα μου, οποια κι αν ειναι αυτά. Στην μεγαλύτερη θλιψη που είχα νιωσει απο anime+ταινιες δεν είχα κλάψει ούτε δακρύσει, αλλά με ειχε πιάσει αυτός ο κομπος στο λαιμο που μας πιανει πριν το κλάμα και πολύ εντονη λύπη. Αυτό αισθανόμουν, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 22:22 #96795 by eliminator
Βασικά μια ταινία ή ένα anime είναι πολύ πιο απλό πράγμα από το να περάσεις τα θεωρητικά μαθήματα οδήγησης, πολύ πιο απλό. Φένεται έβγαλε την ένταση και το άγχος που μάλλον είχε καιρό.

More
27 Jul 2011 22:42 #96798 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Yo, συναισθήματα λέμε, είτε βλέπουμε ένα χτυπημένο σκυλάκι έξω στο δρόμο, είτε κάτι λυπηρό σε anime, μας συγκινεί, παρόλο που πολλοί χέστηκαν για το σκυλάκι.

More
27 Jul 2011 22:47 #96800 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα το πω πιο απλα. Συναισθήματα ειναι και βγαίνουν, δεν μπορεις να τα ελεγξεις. Αλλους τους αγγιζουν απλα πραγματα και αλλους οχι.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.