Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οπαδός μεν, δεν μου αρέσουν δε.

More
01 Dec 2010 20:50 #85226 by Θανάσης Καραβασίλης

BigBoss wrote: Ακριβώς. Ενα τετοιο ειναι και το Great Teacher Onizuka (ή απλως GTO) που ενω πεθαινεις στα γελια απο αυτα που βλεπεις αν το καλοσκεφτεις υπάρχουν πολλά πραγματα που προσπαθει να μας κανει να ενστερνήσουμε

Δεν είναι το πρώτο που θα μου ερχόταν στο μυαλό αλλά είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. :)

“It can be argued that a human is ultimately the sum of his experiences.”
-Benjamin Sisko, Deep Space: 9

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2011 09:45 #96721 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σωστός ο TheReaper στο τοπικ του, το έχω νιώσει και εγώ πολλές φορές. Να σκεφτείς ότι όταν έμαθα ότι πέθανε ο Ace (μου το κάνατε spoiler απο το manga κάτι φίλοι μου) το σκεφτόμουν για κανα μήνα! Και τώρα που το είδα και εγώ στο anime μου ήρθε να βρίσω τον Oda :P

More
27 Jul 2011 11:16 #96734 by eliminator
Αυτό μου την δίνει στα anime. Σαν "τέχνη"(όπως ακριβώς είπε ο TheReaper) είναι υπέροχα αλλά 1)κουράστηκα να τα βλέπω παντού 2)βαρέθηκα να ακούω παντού για αυτά 3)έλεος με αυτήν την πόρωση που έχουν φάει όλοι.

More
27 Jul 2011 11:33 #96735 by Γιάννης Παναγιωτίδης
1) Τι εννοείς παντού? Μόνο στο internet μπορείς να τα δεις και σε μερικές παρέες, οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα ξέρουν καν.

2) Και πάλι τι εννοείς παντού? Μόνο σε μερικές παρέες θα ακούσεις για αυτά και σε anime sections. Και αφού είμαστε σε anime section λογικό είναι να μιλάμε μόνο για αυτά. Αν βαρέθηκες να διαβάζεις για αυτά μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο section. Εμείς γουστάρουμε να μιλάμε για αυτά.

3) Η πώρωση είναι πώρωση φίλε. Αν κάποιο show έχει τόσο βάθος, ειναι ταυτόχρονα τόσο αστείο, δραματικό, φοβερό και λυπηρό όσο μερικά anime λογικό είναι να πωρωθείς. Τι θέλεις να λέμε, για τα τούρκικα στην τηλεόραση?

Όσο αφορά την πώρωση και την βαρεμάρα, ναι μερικές φορές γίνονται κουραστικά. Αλλά αυτό γίνεται μερικές φορές, συνήθως είναι ωραία ;)
Επίσης όσο αφορά την πώρωση συμφωνώ με τον The Reaper και το post του. Αλλά είναι λογικό να δένεσαι με τους χαρακτήρες ενός anime όπως δένεσαι με αυτούς μιας ταινίας (εγώ πχ γελούσα όταν οι άλλοι έκλαιγαν στον τιτανικό) και αυτούς ενός βιβλίου. Όταν τελειώσει η ιστορία, πάει το ξεχνάς. Δηλαδή κρατάει για λίγο. Εθιζόμαστε σε πολλά πράγματα και ο εθισμός δεν είναι καλό πράγμα, απλά εδω μας πέτυχες σε anime topic οπότε λογικό είναι να είμαστε πωρωμένοι εδώ μέσα.

More
27 Jul 2011 12:49 #96740 by eliminator
Ώπα, εσύ το πήρες προσωπικά με τα anime φίλε :?
Δεν είπα ότι ειναι κακά ή ότι βαρέθηκα να μιλάτε για αυτά, σε anime section είμαι για τι θα μιλάτε, για το πως μαγρεύεται ο αστακός; Άμα δεν ήθελα ή βαριόμουν να διαβάζω αυτά που λέτε τότε δεν θα έμπαινα καν. Με έχεις από τους τύπους που μπαίνουν σε ένα section που αντιπαθούν πετάνε την μαλακία τους και πουλόπουλο; Αυτά τα κάνουν μόνο κάτι(από όσα έχω δει) άθεοι σε διάφορα Χριστιανικά βίντεο, αν δεν σας αρέσουν μη μπαίνετε, δηλαδή μπαίνεις λες την μαλακία σου και μετά τι; Όχι, πιστεψέ με δεν είμαι τέτοιος, στα είπα όλα αυτά γιατί είναι σαν αυτό να μου λες με καλό τρόπο και όχι βέβαια στο βαθμό που σου είπα γιατί το παραδειγμά μου ήταν υπερβολικό(και αληθινό).

1)-2) Ή έχω τον anime-μαγνήτη και τα έχω δει μόνο εγώ ή πλέον έχει γίνει κάτι σαν μόδα. Έχω δει σε πολλές εκπομπές διάφορα anime(όχι επεισόδια, εικόνες, χαρακτήρες κλπ) και μερικοί μιλάνε μονίμως για αυτά ή ζωγραφίζουν συνέχεια anime χαρακτήρες ή γράφουν anime(προσωπικά ξέρω πολλά άτομα που έχουν αρχίσει να γράφουν manga!!). Με έχουν κουράσει λίγο όλα αυτά και αν δεν ίσχυουν αυτά τότε εγώ μάλλον τυχαίνει να είμαι συνεχώς σε anime παρέες.

3)Σιγά την μάστιγα. Καλύτερα να σου πω από το να υπάρχει πόρωση για άλλα πράγματα καλύτερα να υπάρχει εκεί αλλά εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολλοί πορωμένοι για κινούμενα σχέδια ουσιαστικά! Ταυτίζονται με τους χαρακτήρες του anime αλλά αν κάτι σου αρέσει λογικό είναι να ταυτιστείς αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που γίνοται αυτό τώρα εκεί θέλω να καταλήξω.

More
27 Jul 2011 13:05 #96741 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όπα φίλε, δεν είχα αγριεμένο ύφος ή τίποτα τέτοιο αν έτσι σου φάνηκε, συζήτηση κάνουμε εδώ :)

1,2) Ε καλά, τους αρέσει η καλλιτεχνική μορφή των anime.

3) Εδώ έχεις δίκιο. Και το κακό είναι ότι ταυτίζονται με τους πρωταγωνιστές των anime, ΄πως ακριβώς τα λέει ο TheReaper στο πρώτο post.

More
27 Jul 2011 14:08 #96743 by eliminator
Ακριβώς. Δίνουν περισσότερη σημασία από ότι θα έπρεπε σε κάτι ψεύτικο και αυτό επιφυλάζει ίσως και μερικούς κινδύνους.

More
27 Jul 2011 14:14 #96744 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Άσε ο αδερφός μου ήταν έτοιμος να κλάψει σήμερα! Μια σειρά είναι, κουλαρε του λέω. Στο τέλος με ανάγκασε να βάλω και ακόμη επεισόδιο lol.

Αλλά γενικά αν ασχοληθείς είναι ενδιαφέρον.

Και κάτι ακόμη, οι ταινίες anime είναι πολύ καλύτερες απο τις σειρές (αν βρεις μια καλή ταινία) και δεν υπάρχει αυτή η ταύτιση με τους χαρακτήρες. Υπάρχει τοπικ όπου έχω δώσει 2 ταινίες.

More
27 Jul 2011 14:20 #96745 by eliminator
Είδες τι εννοώ; Αυτά δεν μου αρέσουν.
Ασχολούμαι με τα anime αλλά λίγο, δηλαδή άντε να δω το πολύ 2 επεισόδια σε μια μέρα.

Δεν έχω δει ταινίες anime και ούτε σκέφτομαι 1,5 ώρα να μεταφράζω τα αγγλικά θα πάθουν και τα μάτια τόση ώρα στην οθόνη. Θα είναι πολύ καλές φαντάζομαι αλλά προς το παρόν, δεν... και εξάλλου αν δω ποτέ ταινία anime θα είναι στην τηλεόραση και μεταγλωτισμένη στα ελληνικά, τότε ναι.

More
27 Jul 2011 14:27 #96746 by Γιάννης Παναγιωτίδης

eliminator wrote: Είδες τι εννοώ; Αυτά δεν μου αρέσουν.
Ασχολούμαι με τα anime αλλά λίγο, δηλαδή άντε να δω το πολύ 2 επεισόδια σε μια μέρα.

Και εγώ τόσα βλέπω ;)

eliminator wrote: Δεν έχω δει ταινίες anime και ούτε σκέφτομαι 1,5 ώρα να μεταφράζω τα αγγλικά θα πάθουν και τα μάτια τόση ώρα στην οθόνη. Θα είναι πολύ καλές φαντάζομαι αλλά προς το παρόν, δεν... και εξάλλου αν δω ποτέ ταινία anime θα είναι στην τηλεόραση και μεταγλωτισμένη στα ελληνικά, τότε ναι.

Εγώ στα ελληνικά βλέπω όσες βλέπω (ούτε εγώ έχω δει πολλές).

Αν θες θα σου στείλω pm πως να κατεβάσεις. (είναι ένα forum anime ελληνικό ουσιαστικά και έχουν torrents).