Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οπαδός μεν, δεν μου αρέσουν δε.

More
27 Jul 2011 14:31 #96747 by eliminator
Δε χρειάζεται εντάξει τα ξέρω αυτά, μου τα είπαν κάτι λιωμένοι φίλοι μου :)

Έτσι και αλλιώς τώρα δεν θέλω να δω καμία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2011 17:29 #96762 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ρε παιδια πως κανετε ετσι; Anime ειναι, και θα κλαψεις και θα γελάσεις και θα δεθεις με τους πρωταγωνιστές. Γι αυτό το λόγο φτιάχνονται αλλωστε (και οχι για παιδάκια οπως πιστεύουν μερικοί ανίδεοι επι του θέματος). Τι το περιέργο έχει δηλαδή πχ να κλαις για ενα anime? Εαν λέμε τώρα, πάθει κάτι ενας πρωταγωνιστής που σε εκφράζει και που 'εχεις δεθεί δεν θα σε ενοχλήσει; Αυτό γίνεται παντού και στα games και στις ταινιες και στα anime...

Εγώ λέω οπαδός μεν και μου αρεσουν δε γιατι δεν γίνεται να υποστηρίζεις κατι που δεν σ'αρεσει.

Όσο για την "κατάστση που βλέπουν όλοι anime" αυτό πρώτη φορα το ακούω. Ξέρω αρκετους που βλέπουν anime αλλά μονο 3-4 βλέπουν συστηματικά, οι υπολοιποι απλως βλέπουν one piece ή naruto μια φορα την εβδομάδα (;) που εχει νεο επεισόδιο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 17:42 #96765 by eliminator

BigBoss wrote: Τι το περιέργο έχει δηλαδή πχ να κλαις για ενα anime?

Αν κλάψεις για ένα anime(ψεύτικο-κινούμενα σχέδια) θεωρείται παράνοια και ανωμαλία κατά την γνώμη μου. Δηλαδή άμα πεθάνουν οι γονείς σου τι θα να είναι λογικό να κάνεις; Να πήδηξεις από τον έκτο ή να κρεμαστείς; Άμα είναι λογικό να κλαις για ένα anime τότε ο νόμος της λογικής λέει: Χάνεις κάποιον δικό σου=αυτοκτόνεις.

More
27 Jul 2011 17:51 #96768 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote:

BigBoss wrote: Τι το περιέργο έχει δηλαδή πχ να κλαις για ενα anime?

Αν κλάψεις για ένα anime(ψεύτικο-κινούμενα σχέδια) θεωρείται παράνοια και ανωμαλία κατά την γνώμη μου. Δηλαδή άμα πεθάνουν οι γονείς σου τι θα να είναι λογικό να κάνεις; Να πήδηξεις από τον έκτο ή να κρεμαστείς; Άμα είναι λογικό να κλαις για ένα anime τότε ο νόμος της λογικής λέει: Χάνεις κάποιον δικό σου=αυτοκτόνεις.

Ναι, ομως μεσα υπάρχει μουσική-φωνες πραγματικών ανθρώπων-εικόνα. Ολα αυτά συνδιασμένα, αν δημιουργούν την σωστη ατμόσφαιρα, μπορουν ανετα να σε κάνουν να εκφράσεις ακραια συναισθήματα. Δεν είναι λογικό να ΜΗΝ κλάψεις.

Αν χασεις καποιον δικο σου, κλαις. Γιατι να αυτοκτονήσεις;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jul 2011 18:00 #96770 by eliminator
Σκέψου μόνο με την λογική. Αν είσαι λογικός, και κλαις για κάτι ψεύτικο(στην προκειμένη περίπτωση anime), τότε αν χάσεις κάποιον δικό σου τότε η ίδια η λογική θα λέει να αυτοκτονήσεις. Όμως αυτό δεν είναι λογική, είναι παράνοια.

Λογικό να σε αγγίζει αλλά από την στιγμή που έχεις στην άκρη του μυαλού σου πως όλα αυτά είναι ψέματα γιατί να κλάψεις.

More
27 Jul 2011 18:34 #96773 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Σκέψου μόνο με την λογική. Αν είσαι λογικός, και κλαις για κάτι ψεύτικο(στην προκειμένη περίπτωση anime), τότε αν χάσεις κάποιον δικό σου τότε η ίδια η λογική θα λέει να αυτοκτονήσεις. Όμως αυτό δεν είναι λογική, είναι παράνοια.

Λογικό να σε αγγίζει αλλά από την στιγμή που έχεις στην άκρη του μυαλού σου πως όλα αυτά είναι ψέματα γιατί να κλάψεις.

Παρανοια ειναι να μην εκφράζεις συναισθήματα. Δες θριλερ και γέλα - παρανοια δεν θα ειναι αυτο;

More
27 Jul 2011 18:37 #96774 by eliminator
Το να εκφράζεις ακραία συναισθήματα σε ψεύτικα πράγματα είναι παράνοια(κατά την γνώμη μου πάντα). Το να μην εκφράζεις συναισθήματα σε σοβαρά και αληθινά πράγματα λίγο αναίσθητος πρέπει να είσαι.

More
27 Jul 2011 18:40 #96775 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Το να εκφράζεις ακραία συναισθήματα σε ψεύτικα πράγματα είναι παράνοια(κατά την γνώμη μου πάντα). Το να μην εκφράζεις συναισθήματα σε σοβαρά και αληθινά πράγματα λίγο αναίσθητος πρέπει να είσαι.

Σοβαρα τωρα, στα θριλερ δεν φοβάσαι; 8O
Αν το παμε ετσι το 80% του κοσμου ειναι παρανοικο.

More
27 Jul 2011 19:43 #96778 by eliminator
Μέχρι 6 χρονών φοβόμουν γιατί νόμιζα πως ήταν αλήθεια, από 7 μέχρι σήμερα γελάω. Να φοβηθώ για κάτι που είναι 1)ψεύτικο 2)πίσω από την οθόνη 3)ίσως και κακοστημένο; Ποιος ο λόγος...

More
27 Jul 2011 19:59 #96779 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Να αναφέρω κάτι ναι μέν είναι μια σειρά αλλά από τι στιγμή που σε κάνει να έχεις κάποια δυνατά συναισθήματα γιατί όχι να μην τα εκφράζεις? Όπως ένα καλό βιβλίο θα σε κάνει να νιώσεις κάποια πράγματα έτσι και 1 ανιμέ μπορεί να σε κάνει να γελάσεις να κλάψεις να να να.