Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
15 Jan 2007 17:23 #25570 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic
Για να συνεχίσω με τις προτάσεις...Σε στυλ Hammerfall έχω να προτείνω τους Kamelot όπως και τους Avantasia που είναι ένα side-project του τραγουδιστή των Edguy(εξίσου καλών).Τέλος θα προτείνω το μέλλον της Metal που δεν είναι άλλοι από τους θεούς κατ'εμέ DragonForce που είναι από τα πιο ελπιδοφόρα συγγροτήματα μαζί με τους δικούς μας τους Firewind.Οι δύο τελευταίες μπάντες είναι τα κολλήματά μου την τελευταία περίοδο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2007 18:54 #25574 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Metal Topic
I

More
15 Jan 2007 19:58 #25580 by Νικολής Ασημάκης
Δανείστηκα το Legacy of Kings από ένα φίλο μου και το άκουσα όλο. Ακόμα έχω ακούσει σκόρπια κομμάτια από άλλους δίσκους τους.

More
15 Jan 2007 20:06 #25582 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που μπορούσαν να στείλουν οι επίδοξες τραγουδίστριες κάποιο δείγμα, στα μέλη των Nightwish. Λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε τι θα γίνει με το συγκρότημα.

More
15 Jan 2007 21:09 #25588 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Πολύ νωρίς το κόβεις Nikoli! Δεν πιστεύω πριν το καλοκαίρι να έχουμε νέα.. Μέχρι να τις συναντήσουν από κοντά κτλ.
Φαντάσου το σαν καλλιστεία ένα πράγμα αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια και χωρίς μπικίνι φαντάζομαι..

More
15 Jan 2007 23:11 #25592 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, όμως πιστεύω πως πρώτα θα ακούσουνε τα δείγματα και όποια τους αρέσουν, τότε θα καλέσουν τις τραγουδίστριες. Άρα με το να ακούσουν για αρχή τα δείγματα, θα αππορίψουν πολλές! :wink:

More
15 Jan 2007 23:49 #25597 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Metal Topic
Παντα αργουν αυτες οι διαδικασιες.
Το αποτελεσμα θα αργισουμε να το δουμε.
Οπως ειπε και η TYRENDA.........

More
16 Jan 2007 14:31 #25607 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Nikolis\ wrote: Ναι, όμως πιστεύω πως πρώτα θα ακούσουνε τα δείγματα και όποια τους αρέσουν, τότε θα καλέσουν τις τραγουδίστριες. Άρα με το να ακούσουν για αρχή τα δείγματα, θα αππορίψουν πολλές! :wink:

Αν και πιστεύω ότι ήδη θα έχουν ακούσει μερικά από τα δείγματα, (μην ξεχνάς ότι ψάχνουν σχεδόν ένα χρόνο), πάλι στα λόγια μου έρχεσαι, ότι δηλαδή αδύνατον να ξέρουμε στο τέλος του μήνα! :wink:

More
16 Jan 2007 16:00 #25614 by Nikos
Replied by Nikos on topic Metal Topic
Λοιπον να μαι και γω μετα απο πολυ καιρο.... :D

More
05 Feb 2007 22:06 #26438 by Νικολής Ασημάκης
"The auditions for the new vocalist have ended, with more than 2000 demos sent to us. (yesterday, 15.1. we received 120 demos!) A big thanks to everybody! So please don`t send anymore demos, since now we need to concentrate on finishing the album recordings.

The new vocalist will be announced at the end of May, together with the release of a new single."

Αυτή ήταν η δήλωση στο site των Nightwish. ( Έχω να μπω καιρό και στο σταθμό και στο site τους γι'αυτό το γράφω τώρα! :oops: ) Άρα, πριν το καλοκαίρι! :wink: