Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
25 Dec 2006 01:39 #24333 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έχω μεγάλη απορία ν δω τι θα γίνει αν πάει να τραγουδήσει η καινούργια ένα τραγούδι ( πχ το Nemo ) που οι φαν έχουν συνηθήσει και λατρέψει την Tarja όταν το τραγουδάει. Πάντως και εγώ είμαι της άποψης πως Nightwish χωρίς Tarja δεν λέει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2006 14:08 #24355 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Η λογική λέει ότι θα ψάξουν να βρουν κάποια με τα ανάλογα φωνητικά προσόντα γι'αυτό και ψάχνουν τόσο καρό. Αλλά και πάλι.. Θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι θα χάσουν πολλούς φανς όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

More
25 Dec 2006 17:21 #24365 by penny
Replied by penny on topic Metal Topic
Nαι, δεν είναι και τόσο μοναδική πια η Tarja και σίγουρα όχι αναντικατάστατη.

More
25 Dec 2006 22:03 #24377 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Metal Topic
Sigoyra antikatastati den einai alla 8a xasi poli san sigrotima.
Opos me toys maiden poy 8imame.
Giati o tragoydistis enos sygrotimatos fenete se mia synaulia.

More
25 Dec 2006 23:47 #24379 by Whiteulver
Replied by Whiteulver on topic Metal Topic

darkleader\ wrote: Κατι σε στυλ Metallica, Hammerfall, Blind Guardian, Iron Maiden κ.τ.λ :D

MΜπορείς να ακούσεις τον καινουργιο τον Trivium το Crusade. Μοιαζει αρκετα με Metallica. Επίσης Stratovarius, Angra, Saman, Damageplan, Eldritch, Gamma Ray, Grave Digger, Morgana Lefay, Opera IX, Rage, Rhapsody

More
01 Jan 2007 20:38 #24772 by Νικολής Ασημάκης
Διάβασα το γράμμα που της είχε γράψει το συγκρότημα και της το έδωσε μετά από την τελευταία τους συναυλία στο Ελσίνκι, και της έλεγε πως την διώχνουν. Κάποιος τέτοιος λόγος περίμενα πως θα ήταν, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Όσοι θέλετε να διαβάσετε το γράμμα, κάντε κλικ εδώ.

More
01 Jan 2007 20:57 #24773 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Όταν καβαλάς καλάμι, γιατί ουσιαστικά αυτό της προσάπτουν, ε, δεν πας και πολύ μακριά!!

Πάντως να δούμε τι θα λέει η καινούρια. Εκτός αν είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο για να πουλήσει το επόμενο album. Ότι δηλαδή δεν θα φύγει τελικά κι ότι θα τα ξαναβρούνε σαν συγκρότημα. Γιατί μου έκανε εντύπωση η δημοσίευση ενός τέτοιου γράμματος..

More
01 Jan 2007 21:36 #24776 by Νικολής Ασημάκης
Kαι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα, αλλά σε πιο "βραζιλιάνικη σαπουνόπερα" style!! Δηλαδή τίποτα του στυλ, ότι ξανασκέφτηκε η Tarja την συμπεριφορά της και ξαναγυρίζει με την υπόσχεση πως θα αλλάξει κτλ κτλ. Αλλά μπορεί και να δημοσίευσαν το γράμμα, για να μην κάθονται κάποιο και βγάζουν σενάρια για το λόγο που έφυγε η Tarja. Αλλά όπως πάντα: "Το μέλλον θα δείξει"

More
01 Jan 2007 22:51 #24786 by Νικολής Ασημάκης
Μπήκα στο site με στίχους που μας πρότεινες, Tyrenda, και είδα πολλά συγκροτήματα, που φυσικά δεν τα ήξερα, και είχαν πολύ αστεία και κουφά ονόματα. Παράδειγμα το συγκρότημα Nazgul (από τον Άρχοντα). Α, θέλω να κάνω και μια ερώτηση: Τι διαφορά έχει ένα album με ένα single; :?

More
03 Jan 2007 17:24 #24905 by Νικολής Ασημάκης

Nikolis\ wrote: Α, θέλω να κάνω και μια ερώτηση: Τι διαφορά έχει ένα album με ένα single; :?

Kαλά, κανείς δεν ξέρει να απαντήσει; 8O