Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
03 Jan 2007 18:51 - 04 Jan 2007 11:19 #24906 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Nikolis\ wrote:

Nikolis\ wrote: Α, θέλω να κάνω και μια ερώτηση: Τι διαφορά έχει ένα album με ένα single; :?

Kαλά, κανείς δεν ξέρει να απαντήσει; 8O

Μην είσαι ανυπόμονος!!
Λοιπόν, το single βγαίνει σχεδόν πάντα πριν από το album,  περιλαμβάνει ένα ή το πολύ 4 κομμάτια (τα οποία παριλαμβάνοντε και στο album) και κάποιες διασκευές αυτών και λειτουργεί σαν promotion του album. Κάτι σαν διαφήμιση..  
Βέβαια μπορεί και μετά την κυκλοφορία του album να βγουν κάποια singles, κατά την γνώμη μου για να κονομήσουν και από εκεί. Πάντως συμφέρουν εάν δεν θέλεις να αγοράσεις όλο το album γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου αρέσει. Οπότε παίρνεις το single από το τραγούδι που σου αρέσει και ξεμπερδεύεις..

Ελπίζω να σε διαφώτισα!  :wink:
Last edit: 04 Jan 2007 11:19 by Βιβή Κεφαλωνίτη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2007 21:07 #24914 by Νικολής Ασημάκης
Eυχαριστώ Tyrenda! :D

More
08 Jan 2007 16:07 #25153 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic
Ρε παιδιά διάβασα όλη τη συζήτηση από την αρχή και παρατήρσα ότι κανείς δεν έχει αναφέρει τους θεούς κατ'εμέ Iced Earth!Ό,τι και να ακούσετε από αυτούς θα σας αρέσει...Ειδικά ότι υπάρχει και στο Alive in Athens.Ακόμη βλέπω πολύ Nightwish και εγώ έχω να αντιπροτείνω Epica...Ίδιο στυλ αλλά για μένα καλύτεροι.Επίσης οι Anathema έχουν φοβερά τραγούδια(ειδικά για σένα darkleader που θέλεις έτσι πιο soft).Ακόμη μου έκανε εντύπωση που κανείς σας δεν ανέφερε τους Sabbath.Τέλος έχω να προτείνω και τους Iron Savior σε όσους ακούνε Helloween, Hammerfall κλπ.Αυτά για τώρα

More
11 Jan 2007 15:53 #25303 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το βιντεοκλίπ του "Hearts On Fire" των Hammerfall. Απλά εκπληκτικό! Αλήθεια, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο site που μπορώ να βρω βίντεο συναυλιών ή και βιντεοκλίπ διάφορων συγκροτημάτων;

More
11 Jan 2007 16:28 #25308 by Νικολής Ασημάκης
Μια ακόμα ερώτηση. Ξέρει κανείς αν πρόκειται να έρθουν οι Hammerfall στην Ελλάδα; (Κοίτα να δεις, ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τότε που τους πρωτοάκουσα και θέλω να έρθουν σε συναυλία!

More
11 Jan 2007 16:32 #25309 by Βιβή Κεφαλωνίτη

giorgos_pan\ wrote: Ακόμη βλέπω πολύ Nightwish και εγώ έχω να αντιπροτείνω Epica...Ίδιο στυλ αλλά για μένα καλύτεροι.

Στο στυλ τον Epica θα έρθω και θα συμπληρώσω και τους After Forever.
Έτσι απλά..

More
11 Jan 2007 20:03 #25328 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic Metal Topic

Nikolis\ wrote: Μια ακόμα ερώτηση. Ξέρει κανείς αν πρόκειται να έρθουν οι Hammerfall στην Ελλάδα; (Κοίτα να δεις, ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τότε που τους πρωτοάκουσα και θέλω να έρθουν σε συναυλία!

More
13 Jan 2007 18:56 #25446 by Νικολής Ασημάκης

devil wrote:

Nikolis\ wrote: Exoyn er8i to 1998 oktombrio 11 stin 8essaloniki
12 & 13 a8ina sto rodon opoy bre8ika kai egw ekei. :prayer:  :supz:

Α, τυχερέ! Για να έρθουν και να καταφέρω να πάω να τους δω, μάλλον θα καταλήξω έτσι! [-o< Α, ξέρεις πότε δημιουργήθηκαν οι Hammerfall;

More
14 Jan 2007 22:00 #25517 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic
Πότε ιδρύθηκαν δεν είμαι σίγουρος αλλά αν δεν κάνω λάθος το πρώτο άλμπουμ τους βγήκε το 1998...

EDIT:Τελικά έκανα λάθος...τώρα που κοίταξα το πρώτο βγήκε το 1997

More
14 Jan 2007 22:34 #25519 by Νικολής Ασημάκης
Thanks Γιώργο! :wink: