Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Mar 2007 23:41 #28740 by a Guest
Replied by a Guest on topic Metal Topic
Ρε παιδια και επειδη και η NU μεταλ ειναι κι αυτη μηπως ξερετε καμια συναυλια του ειδους μου??? Nu-metal,Emo,Punk
Eπισης μηπως ξερετε καποιο αναλογο περιοδικο??? Δεν μιλαω στιλ Μεταλ χαμερ γιατι γενικα αποφευγω τισ Black,death,heavy,thrash metal τα πιο βαρια που εχω ειναι Machine head,Spineshank,Underoath
Eυχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2007 11:16 #28744 by Nikos
Replied by Nikos on topic Metal Topic
Φιλε το NU metal δεν ειναι αποδεχτο στο ευρι κοινο του μεταλ και ετσι δεν υπαρχει καποιο περιοδικο που να ασχολειται με αυτο το ειδος, τουλαχιστον στην Ελλαδα. Οι μεταλαδες ολοι θεωρουν ντροπη του ειδος το ΝU μεταλ και ετσι σχεδον το απεχθανονται.... Η δικια μου η γνωμη ειναι οτι ειναι ολοι αυτοι αταλαντοι που διαλεξαν τον ευκολο τροπο για να πλουτισουν.... Οσο για συναυλιες στην Ελλαδα χλωμο το βλεπω!!!!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Mar 2007 13:32 #28747 by a Guest
Οταν μιλαω για NU δεν εννοω μονο ενα περιοδικο που θα μιλαει για NU αλλα για Nu,για Punk,Emo και ολα τα παρεμφερη Modern Rock ektow apo Heavy metal.Δεν νομιζω να μην υπαρχει ενα τετοιο περιοδικο.Δηλαδη συγκροτηματα στιλ Linkin Park,Papa roach Sum 41 Yellowcard Good charlotte Three days grace δεν υπαρχουν σε συνεντευξεις και σε θεματολογια????? Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.......

More
10 Mar 2007 13:37 #28748 by Nikos
Φιλε εγω που ασχολουμαι με μεταλ μουσικη εχω δει κανα δυο φορες μονο ενα περιοδικο που λεγοταν: Rock, Pop Rock, Hip Hop.... Τωρα αν εξακολουθει να βγαινει τι να σουπω.....δεν ξερω :!:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Mar 2007 14:17 #28751 by a Guest
mmmmmm......Ive gotta search for this!!!!!

More
10 Mar 2007 14:45 #28752 by Δημήτριος Σωτηρίου
Σήμερα μπήκαν οι Metallica σε studio για να αρχίσουν να ηχογραφούν το νέο τους CD όπου μάλλον θα κυκλοφωρίσει φέτος.
Τα νέα τους κομμάτια ίσως μας τα παρουσιάσουν φέτος το καλοκαίρι στο RockWave Festival όπου θα τους δούμε από κοντά...

More
10 Mar 2007 14:54 #28753 by Nikos
Φιλε tigraki δεν πιστευω να τα παιξουν φετος στην Ελλαδα... Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη... Παντως αναμενω με μεγαλο ενδιαφερον το νεο τους CD... μηπως και αλλαξαν μυαλα σε μεγαλη ηλικια πλεον :D

More
11 Mar 2007 16:12 #28793 by penny
Replied by penny on topic Metal Topic
Mpaaaaa.. μετά το μπλάκ άλμπουμ το χάος.

More
11 Mar 2007 17:08 #28805 by Nikos
μαλλον...

More
12 Mar 2007 21:44 #28855 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Metal Topic
Παιδιά πήγε κανείς σας τελικά Maiden?Εγώ πήγα και ήταν φοβερά...τίγκα το γήπεδο και τρομερές εκτελέσεις(κατ'εμέ) των τραγουδιών...Δεν έπαιξαν όλο το AMOLAD και λίγα παλιά όπως στις προηγούμενες συναυλίες αλλά έπαιξε περισσότερα κλασικά και μόνο 4 από AMOLAD...

ΥΓ:Μόνο μου παράπονο που δεν έπαιξαν το Alexander the Great