Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
10 Jun 2016 16:28 #182454 by Τάσος Νικολακόπουλος
Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο EUIPO, φαίνεται πως η CD Projekt ετοιμάζει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βασισμένο στο Gwent που παίζει ο Geralt in-game. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται μόνο για ψηφιακή έκδοση ή για κανονικό επιτραπέζιο με κάρτες, αλλά όπως και να έχει φαίνεται μια έξυπνη ιδέα που μπορεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερους στον κόσμο του The Witcher. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2016 02:30 #183820 by Πιέρρος Φουστέρης

Φήμες για GOTY edition του The Witcher 3: Wild Hunt ξεκίνησε η γερμανική επιτροπή αξιολόγησης USK, με το Eurogamer να την υποστηρίζει! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
11 Aug 2016 12:56 #186196 by Δημήτρης Φιλίππου
Φαινεται να ειναι ενα πολυ επικο game απο τα βιντεο που εχω δει.Δε βλεπω την ωρα να το αγορασω.

More
01 Sep 2016 22:04 #187036 by Γιώργος Φιλίππου
Το έχω παίξει μέχρι στιγμής πάνω από 15 ώρες.Πάρα πολυ καλό με ωραία γραφικά και εξαιρετικό story. Ενά από τα βασικότερα αρνητικά του όμως είναι το loading screen.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
01 Sep 2016 22:39 #187040 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ποια loading screens?! Στο PS4 πάει άψογα!

More
10 Sep 2016 04:34 #187422 by stavros
Replied by stavros on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Καλησπέρα:Επειδή δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και στο internet δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες(βασικά βρήκα αλλά στα αγγλικά) θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

Τι ακριβώς είναι το Elder Blood και γιατί είναι τόσο σημαντικό που το θέλουν όλοι και τι μπορεί να κάνει όποιος το έχει
Η Ciri πως το απέκτησε και τι δυνάμεις έχει πέρα από το να τηλεμεταφέρετε ?

Και αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου πείτε την ιστορία της Ciri στα βιβλία με συντομία που αφορά το Elder Blood...Μερικά τα διάβασα στο ελληνικό Wiki αλλά δεν τα αναφέρει όλα όπως πχ ότι ο Emyr ήθελε να την παντρευτεί και φαντάζομαι και πολλά άλλα

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

More
10 Sep 2016 04:37 #187423 by stavros
Ποιος πιστεύεται ότι είναι καλύτερος ο Emyr ή ο Radovid?

Και ο πόλεμος πότε ξεκίνησε και γιατί?Και ποιοι συμμετέχουν?
Έχω παίξει το παιχνίδι αλλά μου ξέφυγαν αρκετές λεπτομέρειες

More
10 Sep 2016 13:05 - 10 Sep 2016 13:15 #187429 by Marios Ntallaris
Καταρχάς θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα βιβλία γιατί ειναι πολύ καλά, και σίγουρα θα τα απολαύσεις. Το Elder Blood είναι ένα γονίδιο ξωτικών που περνάει από γονείς σε παιδιά σε μια συγκεκριμένη γενιά. Στη γενιά αυτή είναι η Ciri. Το γονίδο αυτό είναι που δίνει τις δυνάμεις. Ο καθένας το θέλει για άλλους λόγους, ας πούμε ο Eredin το χρειάζεται για να μπορεί να μεταφέρεται στους κόσμους και να τους κατακτήσει. Ο Avallach το ήθελε γιατί αγαπούσε την πρώτη γυναίκα που είχε το Elder Blood τη Lara Dorren.

Στα βιβλία
Warning: Spoiler!

Όσο αφορά τον Emyr

Warning: Spoiler!

Ο πόλεμος πάντα γίνεται γιατί το Nilfgaard προσπαθεί να επεκταθεί και στις άλλες περιοχές.
Last edit: 10 Sep 2016 13:15 by Marios Ntallaris.

More
11 Sep 2016 00:09 #187467 by stavros
Ευχαριστώ πολύ...Θα ήθελα να διαβάσω τα βιβλία αλλά μόνο το 1ο έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά και τα Αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά

Μια ακόμα ερώτηση...Στο παιχνίδι ο Emyr μας ζητάει να βρούμε την Ciri και στο τέλος ανάλογα με τις επιλογές σου γίνεται η διάδοχος του
Άλλαξε τίποτα στην συμπεριφορά του και δεν την θέλει πλέον για το Elder Blood?

More
11 Sep 2016 01:08 #187468 by Δημήτρης Ώττας
Προσωπικα το game το κατεβασα μεσω torrent οταν ειχε βγει και το τελειωσα μαζι με ολα τα DLC's... Πραγματικα με εκανε να ντραπω γιατι τετοιο game δεν ξαναεπαιξα... Κατεληξα να το αγορασω απλα και μονο για να στηριξω την CDProjekt γιατι αξιζει τα λευτα και με το παραπανω! Οπως φενεται παω να το τελειωσω για ακομη μια φορα και δεν το βαριεμε καθολου! Κριμα που δωσανε τελος στην ιστορια του Gerald, και δυστηχως δεν θα υπαρξει καποιο sequel για αρκετα χρονια διοτι εργαζονται πανω στο Cyberpunk...