Καλησπερα παιδια, ολοι ξερουμε οτι το Witcher 3 ειναι παιχνιδαρα και οντως το 9+/10 το αξιζει , αλλα θα να μιλησω/ουμε για καποια αρνητικα του.
1ον) Ενω το crafting/gathering system ερχει αρκετο synergy και ειναι απο τα λιγα crafting που εχω ασχοληθει σε RPG ( προσοχη μιλαμε για gear crafting οχι Alchemy ) , δεν μπορω να διανοηθω γιατι η εταιρια παραγωγης επελεξε απο τα 8 lvl και μετα να μην εχεις αναγκη να craftαρεις τιποτα αλλο εκτος απο τα "ευκολα" αναζητουμενα Witcher Gear. Φυσικα αν ειχα επιλογη θα craftαρα κιαλλα gear set αλλα οταν τα stats τους εχουν τοσο μεγαλες διαφορες ειναι πραγμα αδυνατον. Αυτο ειχε εως συνεπια να παιξω απο πανω απο 80 ωρες με ολα κιολα 3 gear sets ( αφαιροντας τις 10-15 ωρες μεχρι τα 8 level ) πραγμα που εκανε λιγο πιο δυσαρεστει την εμπειρια.
2ον) Δεν υπαρχει "quest zone" στα end-high level . Με αυτο εννοω οτι δεν υπαρχει σημειο που εισαι 30+ level χωρις να σου μενουν 5 ωρες μεχρι το τελος του παιχνιδιου , γιατι για να φτασεις τοσο υψηλο level ειναι αναγκη να εχεις κανεις τα περισσοτερα MainQuest εφοσον δινουν τοσο πολυ exp που δεν μπορεις να το συγκρινεις με τα sidequest . Στο δικο μου playthrough που εκανα σχεδον ολα τα witcher k side quests εφτασα level 32 μολις καταφερα να μαζεψω τις sorceresses και μου ειχαν μεινει μονο περιπου 5 ωρες απο τα main quest . Αρα ουσιαστικα ειχα 5 ωρες gaming ακομα για να δοκιμασω το νεο μου master-crafted gear και το νεο μου fullαρισμενο skill tree μου πραγμα που με στεναχωρισε παρα πολυ εφοσον μολις τελιωνεις το main story ειναι λογικο να μην θελεις "απλα" να σκοτωνεις τερατα και να πηγαινεις σε ερωτηματικα. Για μενα πολυ μεγαλο flaw και θα μπορουσε να ειχε διορθωθει αρκετα ευκολα.
P.S. Για να μην παρεξηγουμαστε το παιχνιδι το αγαπαω , απλα ηθελα να σηζητησω με καποιον αυτα τα αρνητικα
P.S.1 Αν εχει βρει καποιος την χρηση του Bill of Exchange παρακαλω να μου πει.