Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zaratoth wrote: Για τα πάντα είναι 200+ ώρες, όχι 50+. Τώρα το main quest από μόνο του δεν ξέρω, αλλά θέλει φαρμάρισμα για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, οπότε μπαίνουν μέσα και ώρες από side quests αναγκαστικά. Συν εξερεύνηση δικιά σου κλπ.
Aliengoa wrote:
Zaratoth wrote: Για τα πάντα είναι 200+ ώρες, όχι 50+. Τώρα το main quest από μόνο του δεν ξέρω, αλλά θέλει φαρμάρισμα για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, οπότε μπαίνουν μέσα και ώρες από side quests αναγκαστικά. Συν εξερεύνηση δικιά σου κλπ.
Εγώ το πήρα τελικά στο PS4 γιατί στο PC δεν παίζει!! Μπορώ να δω τις ώρες που έπαιξα και αν ναι πως;
Το απολαμβάνω το παιχνίδι, όντως τρομερό σε βάθος αν και μερικές φορές το πολύ μπλα μπλα σε άσχετες με την ιστορία αποστολές κουράζει (μερικές φορές δηλαδή σπάνια ). Ωστόσο οι μάχες και η εξερεύνηση είναι τα ατού του όπως και τα γραφικά (σε 42αρα με FHD)!
Απο τις πανοπλίες που λέγαμε πιο πάνω μάλλον θα κρατήσω την Feline (cat school) γιατί έμαθα να παίζω καλύτερα με fast attack και dodge. Θα τις βρω και τις άλλες αλλά δεν νομίζω να τις κρατήσω. Τώρα είμαι στο Novigraf level 14 και έχω την πρώτη Griffin. Για να πάω στο Kaer morehn πρέπει να προχωρήσω την ιστορία, λογικά;