- Thank you received: 4
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
StavrosDimou wrote: Στο polygon λένε ότι το παιχνίδι είναι σεξιστικό και... ρατσιστικό, επειδή δεν έχει μαύρους. www.polygon.com/2015/5/13/8533059/the-witcher-3-review-wild-hunt-PC-PS4-Xbox-one
Έλεος ?
Aliengoa wrote: Στο PC είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το 2 δεν το ευχαριστήθηκα. Είχα αρκετό lag ειδικά σε κρίσιμες μάχες παρόλο που κατέβασα τα γραφικά. Στο PS4 είναι απολαυστικό και ήδη σκέφτομαι αντί για αγορά νέου PC να πάω προς κονσόλα!!
Zaratoth wrote: Το ξεκίνησα χτες και είναι πάρα πολύ καλό. Μου πήρε λίγη ώρα να φτιάξω τα settings για να τρέχει smoothly με όσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται αλλά χαλάλι. Πάω να εξερευνήσω κι άλλο
Aliengoa wrote: Στο PC είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το 2 δεν το ευχαριστήθηκα. Είχα αρκετό lag ειδικά σε κρίσιμες μάχες παρόλο που κατέβασα τα γραφικά. Στο PS4 είναι απολαυστικό και ήδη σκέφτομαι αντί για αγορά νέου PC να πάω προς κονσόλα!!
Από όλους πάντως ακούω πως σε pc που ψιλοσερνόταν το 2, το 3 αντίστοιχα τρέχει smooth. Είναι πιο ελαφρύ, οπότε αν θες PC και για άλλα παιχνίδια, σου προτείνω να επενδύσεις εκεί.