Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
11 Sep 2016 01:47 #187469 by Marios Ntallaris

barq wrote: Ευχαριστώ πολύ...Θα ήθελα να διαβάσω τα βιβλία αλλά μόνο το 1ο έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά και τα Αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά

Μια ακόμα ερώτηση...Στο παιχνίδι ο Emyr μας ζητάει να βρούμε την Ciri και στο τέλος ανάλογα με τις επιλογές σου γίνεται η διάδοχος του
Άλλαξε τίποτα στην συμπεριφορά του και δεν την θέλει πλέον για το Elder Blood?

Είχε αποφασίσει από το τέλος του τελευταίου βιβλίου να μην την χρησιμοποιήσει. Υποθέτω την θέλει γιατί όπως και να το κάνουμε είναι κόρη του (μάλλον). Επίσης κάτι παίζεται λογικά και με τη χώρα που ήταν προγκίπισσα και με το ποιος θα έχει αυτά τα εδάφη πλέον, άρα ίσως να την ήθελε και γι αυτό. Να πω την αλήθεια δεν το διασαφήνισε πολύ αυτό στο game, συγκριτικά με το τι πήγε να κάνει στο βιβλίο (να την παντρευτεί). Επίσης αν θυμάμαι καλά η Ciri δεν έμαθε ποτέ στο βιβλίο ότι είναι πατέρας της. Στο game φαίνεται να το ξέρει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2016 10:03 #187506 by Νικολής Ασημάκης

Mario07 wrote:

barq wrote: Ευχαριστώ πολύ...Θα ήθελα να διαβάσω τα βιβλία αλλά μόνο το 1ο έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά και τα Αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά

Μια ακόμα ερώτηση...Στο παιχνίδι ο Emyr μας ζητάει να βρούμε την Ciri και στο τέλος ανάλογα με τις επιλογές σου γίνεται η διάδοχος του
Άλλαξε τίποτα στην συμπεριφορά του και δεν την θέλει πλέον για το Elder Blood?

Είχε αποφασίσει από το τέλος του τελευταίου βιβλίου να μην την χρησιμοποιήσει. Υποθέτω την θέλει γιατί όπως και να το κάνουμε είναι κόρη του (μάλλον). Επίσης κάτι παίζεται λογικά και με τη χώρα που ήταν προγκίπισσα και με το ποιος θα έχει αυτά τα εδάφη πλέον, άρα ίσως να την ήθελε και γι αυτό. Να πω την αλήθεια δεν το διασαφήνισε πολύ αυτό στο game, συγκριτικά με το τι πήγε να κάνει στο βιβλίο (να την παντρευτεί). Επίσης αν θυμάμαι καλά η Ciri δεν έμαθε ποτέ στο βιβλίο ότι είναι πατέρας της. Στο game φαίνεται να το ξέρει.

Στο game τώρα κυρίως τη θέλει καθαρά ως διάδοχο. Αν έχει κάποιον άλλο λόγο, δεν τον αναφέρει.

More
15 Oct 2016 17:04 - 15 Oct 2016 17:07 #188702 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

H CD Project Red και η Bandai Namco κυκλοφόρησαν επιτέλους την Game of the Year έκδοση του Witcher 3 η οποία είναι και λουκούμι. Η έκδοση περιέχει και τα 16 DLC και 2 expansion που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι και αναμένεται να σας δώσει τεράστικα ικανοποίηση και value for money σε πολύ χαμηλή τιμή.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το review σε αυτό το link.
Attachments:
Last edit: 15 Oct 2016 17:07 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
15 Oct 2016 20:55 #188704 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εντάξει παιχνιδάρα! Εγώ το ξανα έπιασα γιατί βρήκα σε πολύ καλή τιμή το πρώτο expansion με το φοβερό πακέτο με το παιχνίδι Gwent σε συλλεκτικές κάρτες! Νομίζω πως άλλη εταιρία εκτός της CDRED τόσο συστηματικά δεν έχει δώσει βάρος στα καλούδια που συνοδεύουν όλα τους τα παιχνίδια. Για μένα παρα την φοβερή τιμή του GOTY θα ψάξω να βρω σε συλλεκτικό και το τελευταίο expansion (add-on το λέει η εταιρία) μόνο και μόνο λόγο του πρόσθετου υλικού. Εξάλλου δικτυακά το πουλάνε ακριβότερα (έχω το παιχνίδι το κανονικό απο προ-παραγγελία οπότε δεν θα πάρω και το GOTY)

More
17 Oct 2016 18:39 #188756 by Ioannis Chatzitournos
Μόλις μπορέσω θα πάρω την GOTY έκδοση μιας και δεν το έχω το παιχνίδι. Σας βλέπω ενθουσιασμένους και πραγματικά ανυπομονώ να το αγοράσω!

More
18 Oct 2016 19:10 #188773 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
120 ώρες και ακόμα μετράω... Μόνο σε Oblivion και Skyrim νομίζω "έγραψα" τόσο πολύ - τα παλιά withcer δεν ήταν τόσο ελεύθερα και απο ένα σημείο και μετά έπρεπε να συνεχίσεις την ιστορία. Σκεφτείτε πως στο 3 δεν έχω ακόμα τελειώσει την ιστορία γιατί ήθελα να τα βρω όλα σε κάθε περιοχή.
Είναι όμως σχετικά δύσκολο για διάφορους λόγους. Πχ Σου δίνουν αποστολές που σε πάνε κυριολεκτικά πέρα δώθε σε διαφορετικά σημεία. Φεύγοντας απο το Velen παίρνεις side-quest για το Skellige! Αλλο παράδειγμα είναι η πανοπλία Wolf που ακόμα να φανταστείτε δεν πήγα στo Kaer Mohren! To leveling δεν είναι πρόβλημα πάντως.

More
07 Nov 2016 14:41 #189217 by The Zexster
Με πολύ περηφάνεια και χαρά καταφέραμε να τελειώσουμε το Witcher 3 σε Death March επίπεδο - τι να κάνουμε μας αρέσουν οι προκλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι αξίζει όσο τίποτα γιατί δίνει αυτήν την νότα πρόκλησης που έλειπε από το game.

Αν έχετε σκοπό να το δοκιμάσετε ρίξτε μια ματιά στα tips μας στην στήλη Critical Hit . Έτσι βγήκε αρκετά εύκολα το game αλλα σίγουρα υπάρχουν κ άλλοι τρόποι. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Εμπειρίες;

More
07 Nov 2016 18:26 #189224 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

The Zexster wrote: Με πολύ περηφάνεια και χαρά καταφέραμε να τελειώσουμε το Witcher 3 σε Death March επίπεδο - τι να κάνουμε μας αρέσουν οι προκλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι αξίζει όσο τίποτα γιατί δίνει αυτήν την νότα πρόκλησης που έλειπε από το game.

Αν έχετε σκοπό να το δοκιμάσετε ρίξτε μια ματιά στα tips μας στην στήλη Critical Hit . Έτσι βγήκε αρκετά εύκολα το game αλλα σίγουρα υπάρχουν κ άλλοι τρόποι. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Εμπειρίες;

Μπράβο! Φαντάζομαι όχι μόνο η χρήση των φίλτρων και κατάλληλων oils είναι επιτακτική αλλά και τα signs.
Μοναδική μου απορία είναι πως βάλατε τα skills σας. Εγώ σχεδόν κοκκίνισε ο τόπος!!

More
07 Nov 2016 21:18 - 07 Nov 2016 21:20 #189229 by The Zexster
Hey! Ναι ναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ρίξε μια ματιά στο link για το άρθρο στήλης - ενδεχομένως να εκπλαγείς από την απλότητα της προσέγγισης. Εκεί θα βρεις πλήρη περιγραφή του πως παίχτηκε αλλά και εικόνα με τα abilities που επιλέξαμε.

Αν έχεις οποιεσδήποτε απορίες let me know.
Last edit: 07 Nov 2016 21:20 by The Zexster.

More
15 Dec 2016 13:14 #190970 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Techland προσλαμβάνει τον designer του The Witcher, Damien Monnier, για να δουλέψει πάνω σε ένα νέο open-world game. Διαβάστε αναλυτικά για την σχετική είδηση εδώ .