Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
snikefriend wrote: Ασε τι λενε στο ιντερνετ, για το θεμα το οποιο εκανα τη διορθωση εχεις σαφεστατη απαντηση. Μα πιο σαφες δεν γινεται!!!! Επισης προσωπικα προτιμω να ενημερωνωμαι και να εχω αποψη εγω και μονο εγω, και μετα να διαβαζω τις αποψεις των διαφορων site...προεχει η δικη μου εκτιμηση, οποτε δεν εχει νοημα για μενα αν βουιζει ή οχι το ιντερνετ απο κλαψιαρηδες που βριζουν τη Microsoft και αποθεωνουν την Sony χωρις να εχει πει τιποτα απολυτως που να διασφαλιζει τα δικαιωματα που τους καταπατα και καλα η Microsoft...
Οσο για το δευτερο που λες, εχεις χασει ενα νοημα. Ειπε η Microsoft οτι θα σχετιζεται με τους developers...αυτο σημαινει κρυφα οτι και η Sony το ιδιο θα κανει. Το οτι δινεις το game σε ενα φιλο σου ειναι υπερ σου, διοτι σου δινει αυτο το δικαιωμα ανεξαρτητως αποφασης των εταιριων..Επισης αν εχεις διαβασει σε ατομα που ανηκουν στο family σου (μεχρι 10) θα μπορεις να μοιραζεσαι μαζι τους παιχνιδια δωρεαν. Αλλα αυτο κανεις δεν το εγραψε ή το ειπε πουθενα!!! Για αυτο σου λεω αποψη να εχεις προσωπικη αφου διαβασεις αυτοπροσωπως!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η Sony κάλυψε όλες τις απορίες που την αφορούσαν πιστεύω. Έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι το τέλος.aliengoa wrote: Συμφωνώ Μάνο! Εγώ έμεινα ευχαριστημένος απο το event γιατί έδειξε μόνο παιχνίδια (και όχι TV )! Απο την άλλη όπως έγραψες δεν μάθαμε τίποτα περισσότερο για τα φλέγον ζητήματα