Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2013

More
09 Jun 2013 17:53 #125521 by Χριστιάνα Θάνου
Η φετινή Ε3 είναι σίγουρα μια από τις πιο πολυαναμενόμενες για πολλούς λόγους. Ο πρώτος από αυτούς είναι ότι θα δούμε επιτέλους πως θα είναι το νέο PS4! Η Microsoft μας έδειξε την κονσόλα αλλά η Sony προτίμησε να κρατήσει τα σχέδιά της κρυφά. Επίσης θα μάθουμε τι θα γίνει τελικά με τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια, το backwards compatibility και πολλά νέα χαρακτηριστικά του PS4 και του Xbox One.

Εκτός από αυτά, εγώ περιμένω να δω όλους τους νέους τίτλους ή τα sequels που θα ακολουθήσουν στις κονσόλες νέας γενιάς και το πόσο αξιόλογοι θα είναι. Πάντως κατά την άποψή μου, η Nintendo θα έπρεπε να είχε κάνει conference στην E3 γιατί όχι μόνο οι περισσότεροι έχουν απογοητευτεί από το Wii U αλλά με το PS4 και το Xbox One θα έπρεπε να να δείξει ότι είναι και αυτή κονσόλα νέας γενιάς και ότι αξίζει να την αγοράσουν περισσότερα άτομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2013 20:07 #125545 by Δήμιο Καραπιπέρης
Μάνο μην το λες ότι δεν θα αγοράσουν τους πρώτους μήνες αν κάνει πάνω από 400 ευρώ. Και εγώ ελπίζω να είναι πιο κάτω, αλλά αποκλείεται να μην πουλήσουν οι κονσόλες λόγω της τιμής τους. Ίσως όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικά υπάρχουν πάντοτε αυτοί που θα πάρουν την next gen κονσόλα σχεδόν όσο και αν κάνει.
Χριστιάνα, ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Δεν θα έπρεπε να λείπει η Nintendo. Προσωπικά περίμενα την E3 από το Φεβρουάριο για το Wii U, ελπίζοντας πως θα αποκαλυφθούν πολλά νέα παιχνίδια, και όταν έμαθα πως δεν θα είναι ξαφνιάστηκα. Αν δεν κάνει κάτι η Nintendo θα αφήσει το Wii U να ενταχθεί σε αυτές τις αποτυχημένες κονσόλες που δεν παίχτηκαν ποτέ όσο μπορούσαν.

More
09 Jun 2013 20:30 #125552 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Σίγουρα στην φετεινή E3 θα γίνει...μάχη! Για πολλούς λόγους βλέπω να την κεδίζει η Sony και το PS4, το οποίο και θα δούμε και πως είναι επιτέλους...αν και με τους 48 τίτλους και τα exclusives της νέας κονσόλας μάλλον το ζουμί της υπόθεσης είναι αλλού!Κρατάω και μια πισινή βέβαια να δούμε αν θα αλλάξει την προσεγγισή της η Microsoft όσον αφορά το Xbox One μετά το κράξιμο που έφαγε!!

Από games περιμένω να τσεκάρω Thief, Wolfenstein: The New Order, φυσικά Watch Dogs, FIFA 14 (αν και συμφωνώ με Μάνο δεν πιστέυω να έχει τρελές διαφορές), Killzone: Shadow Fall. Περιμένω να δω και τίποτα αξιόλογο για εκείνο το καημένο το PS VITA!!! Επίσης είμαι πολύ περίεργος να δω το Nintendo Direct, τι μπορεί να μας πούνε και αν θα εξηγήσουν τους λόγους απουσίας τους

More
09 Jun 2013 21:25 #125558 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ προβλέπω Console Wars φάση κανονικότατα. Το σημαντικότερο στην Ε3 είναι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα PS4 και Xbox One. H Microsoft έχει να δώσει πολλές απαντήσεις αλλά αν δούμε 15 exclusives όπως υποστηρίζει τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος που υπάρχει αυτή την στιγμή. Από την άλλη η Sony θα έχει θεωρητικά πολύ πιο εύκολο έργο αν και καλό θα είναι να κόψει το trolling και να αρχίσει κάποια στιγμή να σέβεται τους "αντιπάλους" της γιατί δεν την παίρνει να κάνει άλλη πατάτα. Στο τέλος θα πουλήσει ακόμη και τα κεντρικά γραφεία της και ο νοών νοήτω..

Η Nintendo με το Wii U δείχνει να αποτελεί τον φτωχό συγγενή στην παρέα. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να δούμε το πράγμα πιο ψύχραιμα. Εαν υπάρξουν περισσότερα exclusives σύντομα η παρτίδα δεν θα χαθεί. Ακούγονται πολλά για την στήριξη των third party εταιρειών προς την κονσόλα για την EA που το εγκατέλειψε κτλ. Καλώς η κακώς η Nintendo βασίζεται στις παραδοσιακές σειρές Zelda, Mario, Metroid. Με μια πιο προσεκτική ματιά στο παρελθόν θα δει κανείς ότι πάντα η Nintendo εκεί βασίζονταν (εκτός από την περίπτωση του SNES). Άρα προς τι ο ντόρος; Είμαι σίγουρος πως εάν στη Nintendo Direct δούμε Bayonetta 2, το project X ή Xeno και μερικά ακόμη "hardcore" games και μια μείωση τιμής ενδεχομένως η κατάσταση θα αλλάξει.

Πάμε τώρα και στα αναμενόμενα games. Εγώ προσωπικά "καίγομαι" για το Deep Down, το οποίο ποντάρω θα μετονομαστεί σε Dragon's Dogma 2. Είμαι σίγουρος πως αυτή θα είναι η έκπληξη που αναφέρει η Capcom. Από την άλλη θέλω να δω το Titanfall για το οποίο έχουν ακουστεί πάρα πολλά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε απτά δείγματα για την ποιότητα του. Επίσης περιμένω νεότερα από Atlus και κυρίως ένα Persona 5. Τέλος, θέλω να δω τι θα γίνει με το PS Vita, το Soul Sacrifice κόρεσε για λίγο την δίψα μου αλλά περιμένω και άλλα ποιοτικά games και όχι άλλα ports.

More
09 Jun 2013 22:09 #125564 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic E3 2013
Εμένα δεν θα με ενδιαφέρει πολύ η κόντρα μεταξύ PS4 και Xbox One. Πιο πολύ για το χαβαλέ θα δω τις παρουσιάσεις τους. Θα επικεντρωθώ στα games και ειδικότερα σε αυτά που με ενδιαφέρουν. Πρώτο και καλύτερο το Assassin’s Creed IV: Black Flag. (haters gonna hate :P ) Περιμένω να δω τον καινούριο τίτλο της σειράς από τη Ubisoft και ευελπιστώ σε αρκετές αλλαγές τόσο στο gameplay όσο και γενικότερα στο περιβάλλον. Η εταιρεία έχει δηλώσει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διαφέρει προς το καλύτερο. Όπως και να έχει σίγουρη αγορά από εμένα. Το Battlefield 4 θα είναι από τα καλύτερα fps της νέας γενιάς και είναι η ώρα να δείξει στο CoD πώς να παρουσιάζεις ένα παιχνίδι χωρίς να δείχνεις σκυλάκια και γατάκια.

Είμαι περίεργος να δω και το Diablo 3 στις κονσόλες. Η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασε στους υπολογιστές, να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν. Ωραία θα είναι και η κόντρα μεταξύ NBA 2K14 και NBA Live 14 αν και πιστεύω πως ο τίτλος της 2Κ είναι ότι καλύτερο σε sport simulator αυτή τη στιγμή.

Ακόμη, ως γνωστός καμπέρης που είμαι (haters still hate :P ) και φανατικός της σειράς sniper elite το ενδιαφέρον μου θα επικεντρωθεί στο Sniper Elite 3. Το προηγούμενο με ενθουσίασε, αναμένω και αυτό να μου κλέψει τις εντυπώσεις. Επίσης το reboot του Thief περιμένω να με εντυπωσιάσει, ωστόσο δεν θα πω περισσότερα γιατί δεν έχω δοκιμάσει το προηγούμενο παιχνίδι.

Τέλος περιμένω ανυπόμονα τα The Walking Dead: Season 2, τα προηγούμενα επεισόδια της TellTale Games από την πρώτη σεζόν ήταν καταπληκτικά και σου προσέφεραν έντονες συγκινησιακές στιγμές και φυσικά το Watch Dogs που θέλω να πιστεύω πως θα είναι μια απάντηση σε GTA και Saints Row.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
09 Jun 2013 22:52 #125571 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2013

DaDiRa wrote: Μάνο μην το λες ότι δεν θα αγοράσουν τους πρώτους μήνες αν κάνει πάνω από 400 ευρώ. Και εγώ ελπίζω να είναι πιο κάτω, αλλά αποκλείεται να μην πουλήσουν οι κονσόλες λόγω της τιμής τους. Ίσως όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικά υπάρχουν πάντοτε αυτοί που θα πάρουν την next gen κονσόλα σχεδόν όσο και αν κάνει.

Χριστιάνα, ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Δεν θα έπρεπε να λείπει η Nintendo. Προσωπικά περίμενα την E3 από το Φεβρουάριο για το Wii U, ελπίζοντας πως θα αποκαλυφθούν πολλά νέα παιχνίδια, και όταν έμαθα πως δεν θα είναι ξαφνιάστηκα. Αν δεν κάνει κάτι η Nintendo θα αφήσει το Wii U να ενταχθεί σε αυτές τις αποτυχημένες κονσόλες που δεν παίχτηκαν ποτέ όσο μπορούσαν.

Στην Ευρώπη με αυτή την κρίση πάνω από 400 ευρώ είναι απαγορευτικό. Τώρα για τον υπόλοιπο κόσμο δεν είμαι στην Ασία ή την Αμερική να ξέρω πως θα κινηθούν. Σκέψου ότι το Wii πούλησε 100 εκατομμύρια κυρίως λόγω χαμηλής τιμής. Το Wii U παρά την μείωση παραμένει ακριβό για τις τεχνικές προδιαγραφές του.
www.bestprice.gr/search?q=wii+u

Ένα πιο εύστοχο παράδειγμα είναι το 3DS. Θυμάσαι στην αρχή ότι δεν πούλαγε καθόλου. Με το που έπεσε η τιμή του όσοι ενδιαφέρονταν άρχισαν να αγοράζουν και σήμερα έχει πουλήσει γύρω στα 33 εκατομμύρια
en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS

Οπότε δεν πρέπει να υποτιμάμε καθόλου την κρίση. Ο κόσμος δεν είχε τα λεφτά που διέθετε το 2005 και το 2006. Γιατί να μην περιμένει να πέσει η τιμή πρώτα, να βγουν μερικά games και μετά να αγοράσει? Αν θέλεις μπορούμε αφότου ανακοινωθεί η μείωση τιμής να κάνουμε ένα γκάλοπ για το αν θα αγοράσει ο κόσμος τις κονσόλες από τις πρώτες ημέρες.

Για το Wii U, μετά την μείωση που ήρθε σίγουρα χρειάζεται games. Όχι μόνο από την Nintendo με κάποιο νέο Zelda π.χ. αλλά και από τρίτους. Γιατί π.χ. η Konami δεν βγάζει Castlevania exclusive για το Wii U αλλά ετοιμάζει το Lords of Shadow 2 για PS3 και Xbox 360? :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jun 2013 22:59 #125574 by Παντελής Δασκαλέλος
To Wii U με μία τιμή κοντά στα 250 ευρώ είναι αρκετά ελκυστικό με βάση τις προσιαγραφές του αν σκεφτεί κανείς ότι πάνω κάτω τόσο κοστίζει ένα PS3. Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι ακόμη η κονσόλα δεν έχει "πιάσει" ούτε το 60-70% της απόδοσης της, μόλις οι developers εξοικοιωθούν με την αρχιτεκτονική της κονσόλας είμαι σίγουρος ότι θα δούμε καλύτερα δείγματα δουλείας.

Το ίδιο ισχύει και τα Xbox One, PS4 όποιος περιμένει να δει γραφικά που θα τον κάνουν να μείνει με το στόμα ανοιχτό είναι γελασμένος. Δεν χρειάζεται να πάει κανείς μακριά για να το δει αυτό, ρίξτε μια ματιά στα πρώτα third-party games του Xbox 360 και PS3 και θα δείτε τι εννοώ.

More
10 Jun 2013 00:22 #125581 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δινω ποντο σε ολα τα σημεια στον Παντελη και επισης στον Μανο που αναφερεται στις τιμες! Προσωπικα εγω περιμενω να σταματησει τις κολοτουμπες η Sony και να πει ευθεως σε ολους τι τακτικη θα ακολουθησει με τα μεταχειρισμενα και να πει ξεκαθαρα ποια θα ειναι η επιλογη της με το DRM και οχι μισολογα. Απο κει και περα περιμενω να δω exlcusives και σιγουρα καποια καλα νεα απο τη Microsoft αν θελει να μεινει ζωντανη. Οσον αφορα το Wii U παει οπως θα επρεπε να παει δεδομενου του οτι στηριζεται παντα εκει που στηριζοταν και του οτι ηδη αναμενουμε νεες κυκλοφοριες Zelda, Bayonetta, Pikmin που παντα πουλουσαν. Πιστευω πως η Sony θα ακολουθησει την ιδια τακτικη με τη Microsoft και πως αν γινει αυτο, μια ενδεχομενη μειωση τιμης στο Wii U θα εστελνε τη Nintendo στην κορυφη, διοτι για να το πω ωμα, δεν γλειφει τους κ#@$ της ΕΑ και της καθε ΕΑ, και ο νοων νοητω.

More
10 Jun 2013 01:43 #125586 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic E3 2013
E3 2013: Όλα τα games

Αυτά είναι τα games που θα παίξουμε τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
10 Jun 2013 03:15 #125589 by Αποστόλης Ευσταθίου
Καλησπερα κι απο μενα.

Παιδια κι εγω λεω οτι αν δεν μαθουμε τιμη για καθε κονσολα δεν γινεται δουλεια. Γιατι σκεφτειτε να βγει η Microsoft και να πει οτι χρεωνει το...VHS..εχμ.. την κονσολα της θελω να πω 500 ευρω και η Sony να πει 400. Για τα μεταχειρισμενα αν η Sony το αφησει στους publishers και να φαγωθουμε εμεις με τους publishers τοτε εμενα μου αρκει. Οχι ομως με το ζορι σε ολα τα games οπως η Microsoft.

Α και ολο το παιχνιδι θα ειναι στο cloud gaming της Sony γιατι κι αυτη με το backwards compatibility που εβγαλε απ το ps3 θελησε να τα αρπαξει. αν πει οτι "σας το δινω τζαμπα με ps plus συνδρομη" τοτε θα την παραδεχτω.