Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2013

More
04 Jun 2013 01:16 - 04 Jun 2013 01:23 #125041 by eliminator
E3 2013 was created by eliminator
E3 2013: Όλες οι press conference

Η εβδομάδα που θα μας έρθει θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του gaming, καθώς όλη η βιομηχανία περιμένει με ανυπομονησία την έκθεση E3 (το μεγαλύτερο event όσον αφορά στις νέες ειδήσεις του χώρου) η οποία θα διεξαχθεί 11-13 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Η φετινή E3 θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών καθώς θα δούμε τις Microsoft και Sony να συγκρούονται ταυτόχρονα σε παρουσίαση νέας κονσόλας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο εταιρειών. Η Microsoft θα παρουσιάσει το Xbox One και η Sony το PlayStation 4. Θα έχουμε επίσης παρουσίες από τρίτους publishers, ενώ οι συνεντεύξεις τύπου θα ξεκινήσουν ως συνήθως μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του event.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των συνεντεύξεων τύπου σε ώρα Ελλάδας:
Microsoft: Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 19:30
Electronic Arts: Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 23:00
Ubisoft: Τρίτη 11 Ιουνίου στη 01:00
Sony: Τρίτη 11 Ιουνίου στις 04:00
Nintendo: Δεν θα έχει press conference στο χώρο της E3, παρά μόνο Nintendo Direct το οποίο θα μεταδοθεί Online την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 17:00

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να παρακολουθήσετε live όλες τις press conference και να μάθετε πρώτοι τα νέα!
Last edit: 04 Jun 2013 01:23 by eliminator.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2013 01:20 #125042 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic E3 2013
Σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα της τελευταίας 7ετίας! Αναμένουμε!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Jun 2013 02:39 #125049 by Νίκος Τριανταφύλλης
Πανικοοος θα γινει !!!

More
04 Jun 2013 05:10 #125054 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic E3 2013
Περιμένω να δω όλον αυτόν τον "πόλεμο" που θα γίνει ανάμεσα σε Microsoft και Sony. Θα είναι epic! Και φυσικά, από όλα αυτά τελικά νικητές θα βγούμε εμείς :D

More
09 Jun 2013 16:21 #125511 by Βασίλης Καμακάρης
E3 2013: Με 48 games το PS4

Δείτε την λίστα με τα games και τα οκτώ exclusives.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
09 Jun 2013 16:53 #125514 by Δημήτρης Τικτόπουλος
Την περιμένω πως και πως!

More
09 Jun 2013 17:23 #125516 by Δήμιο Καραπιπέρης
Έχει άπειρα παιχνίδια που περιμένω να δω και φυσικά περισσότερες πληροφορίες για τις κονσόλες!

More
09 Jun 2013 17:25 #125517 by Βασίλης Καμακάρης
E3 2013

Φιλοδοξεί να γίνει η πιο πολυσυζητημένη όλων των εποχών. Τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
09 Jun 2013 17:48 #125519 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2013
Όπως είδατε κι από το άρθρο θα έχουμε άφθονες αποκαλύψεις και φυσικά πολλά νέα games. Η κρίση δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη βιομηχανία αφού όπως βλέπετε οι νέοι τίτλοι αυξάνονται αντί να μειώνονται!

Προσωπικά περιμένω να δω τι τιμές θα ανακοινώσoυν η Sony και η Microsoft από τα PlayStation 4 και Xbox One. Γιατί αν είναι πάνω από τα 400 ευρώ δεν πιστεύω ότι θα τα αγοράσει ο κόσμος από τους πρώτους μήνες.

Από νέα games αναμένω επιτέλους να δω άφθονο The Elder Scrolls Online και παραδοσιακά FIFA 14 παρότι δεν πιστεύω ότι θα έχει ιδιαίτερες διαφορές από το περυσινό. Εννοείται και Watch Dogs γιατί η Ubisoft έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jun 2013 17:52 #125520 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ανοικτό περισσότερο θέλω να είμαι σίγουρος 100% για ότι θα παρουσιαστεί στην Ε3. Το μόνο που έχω σαν περιέργεια είναι πως θα είναι το ps4 αν φυσικά παρουσιάσουν την κονσόλα και τι παραπάνω θα προσφέρει σε σχέση με την βασική λειτουργιά που είναι να παίζει games. Τώρα με τα games θα έχουμε αρκετό ανταγωνισμό άπω τις εταιρείες διότι θα δοθεί μεγάλη μάχη. Σχετικά με την μάχη ανάμεσα στις κονσόλες η microsoft έχει μια ευκαιρία να διορθώσει ορισμένα πράγματα που παρουσίασε. Τώρα η nintendo για μένα έκανε την καλύτερη δουλειά που δεν θα είναι διότι προσωπικά, έθαψε στην κυριολεξία το wiiu αν ήταν ίσως παρουσίαζε κάνα καινούριο τίτλο.