Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2013

More
10 Jun 2013 11:33 #125600 by Γιάννης Πετρόχειλος

Thunderbolt wrote: Καλησπερα κι απο μενα.

Παιδια κι εγω λεω οτι αν δεν μαθουμε τιμη για καθε κονσολα δεν γινεται δουλεια. Γιατι σκεφτειτε να βγει η Microsoft και να πει οτι χρεωνει το...VHS..εχμ.. την κονσολα της θελω να πω 500 ευρω και η Sony να πει 400. Για τα μεταχειρισμενα αν η Sony το αφησει στους publishers και να φαγωθουμε εμεις με τους publishers τοτε εμενα μου αρκει. Οχι ομως με το ζορι σε ολα τα games οπως η Microsoft.

Α και ολο το παιχνιδι θα ειναι στο cloud gaming της Sony γιατι κι αυτη με το backwards compatibility που εβγαλε απ το ps3 θελησε να τα αρπαξει. αν πει οτι "σας το δινω τζαμπα με ps plus συνδρομη" τοτε θα την παραδεχτω.

Να διαβασεις τι ειπε η Microsoft, πρωτου κρινεις
news.xbox.com/2013/06/license
Προφανως το αφηνει στους publishers, και μαλιστα η ιδια δε χρεωνει τιποτα...

"Xbox One is designed so game publishers can enable you to give your disc-based games to your friends. There are no fees charged as part of these transfers. There are two requirements: you can only give them to people who have been on your friends list for at least 30 days and each game can only be given once.

In our role as a game publisher, Microsoft Studios will enable you to give your games to friends or trade in your Xbox One games at participating retailers. Third party publishers may opt in or out of supporting game resale and may set up business terms or transfer fees with retailers. Microsoft does not receive any compensation as part of this. In addition, third party publishers can enable you to give games to friends. Loaning or renting games won’t be available at launch, but we are exploring the possibilities with our partners. "

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2013 11:47 #125602 by Γιώργος Λακαφώσης
H ανακοίνωση της τιμής του PS4 και του Xbox One είναι για μένα ένα από τα κυρίαρχα θέματα της φετινής Ε3. Μία της τάξεως των 400 ευρώ και πάνω είναι αναμενόμενη αλλά όχι αποδεκτή. Κάτι μου λέει ότι το PS4 θα ναι φθηνότερο του Xbox One.
Στον τομέα των παιχνιδιών ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του NBA Live μετά από αρκετά χρόνια και η κόντρα του με το 2Κ. Επίσης περιμένω πως και πως την ανακοίνωση των exclusives από την Sony αν και δεν νομίζω να είναι ποιοτικότερα των αντιστοίχων της Microsoft.

More
10 Jun 2013 16:07 #125615 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εμένα πάντως αυτό με βάζει σε υποψίες για το τελικό αποτέλεσμα "In the months ahead, we will continue to listen to your feedback as we meet with our partners in the ecosystem to bring additional detail about our policies."
Και όπως θα προσέξατε πάλι αφήνει αιχμές για το σύστημα των μεταχειρισμένων. Να τονίσω πως το πρόβλημα δεν είναι αν θα είναι κλειδωμένα τα παιχνίδια απο την MS αλλα γενικότερα για την νοοτροπία και την στάση της απέναντι στα μεταχειρισμένα παιχνίδια και στον έλεγχο που θέλει να ασκήσει.

The designation "participating retailers" and acknowledgment of way for publishers to control used game policy individually may mean that an official Microsoft reauthorization system will exist alongside the console.

Snikefriend δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καυστικός/ειρωνικός. Καθένας λέει την γνώμη του εδώ μέσα.
Θέλω να πιστεύω πως μετά την Ε3 δεν θα έχουμε ακόμα απορίες για το πως θα λειτουργούν αυτά τα συστήματα είτε μιλάμε για κονσόλα της MS είτε της Sony.

More
10 Jun 2013 16:52 #125620 by Γιάννης Πετρόχειλος
ΚΑι εγω τη γνωμη μου λεω οτι πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι πριν καυτηριασουμε/ειρωνευτουμε κλπ μια κονσολα, μια εταιρια, ενα ατομο, μια κατασταση κλπ. Δεν βλεπω ουτε να ειμαι καυστικος ουτε ειρωνικος. Εγραψα οτι πρεπει να μαθει τη σταστη της Microsoft (γιατι ειχε αδικο σε καποια πραγματα που ελεγε) και κατοπιν την παρεθεσα τονιζοντας τα σημεια που φαινεται οτι εχει αδικο. Απλη διορθωση.

More
10 Jun 2013 17:58 #125626 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic E3 2013
E3 2013: Microsoft press conference

Δείτε την live μέσω του GameWorld.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
10 Jun 2013 18:07 #125630 by Παντελής Δασκαλέλος
Μια ώρα περίπου έμεινε πριν το μεγάλο event. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει η Microsoft.

More
10 Jun 2013 19:05 #125634 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μα snikefriend ούτε εσύ είσαι σίγουρος. Αφού δεν είδαμε ακόμα κάτι στην πράξη. Και εν τέλει πάλι για μια ακόμα φορά άφησε αναπάντητα ερωτήματα η MS! Δεν το λέω μόνο εγώ. Όλο το ίντερνετ έχει βουίξει! Μη με παρ εξηγείς, Xbox360 έχω και εγώ αλλά με τα τερτίπια της Ms έχω ξενερώσει (και δεν είναι μόνο το Xbox αλλά και άλλα προϊόντα της όπως τα Win8 και WP8).

ΥΓ. Θα πρέπει λέει να είναι φίλος σας τις τελευταίες 10 ημέρες αλλιώς δεν μπορείτε να "πουλήσετε" το παιχνίδι!!! Πείτε μου ειλικρινά σε ποιον αρέσει αυτή η τακτική; Την θεωρείτε λογική;
Επίσης, λέει για κανάλια διανομής ή ακόμα και συνεργασίας με εταιρίες! Αυτό δεν σας βάζει σε υποψίες για το μέλλον; Και όχι αναρωτιέμαι μόνο εγώ αγαπητέ snikefriend αλλά όλη η κοινότητα του Xbox και όλοι οι gamers...

More
10 Jun 2013 19:10 #125636 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ασε τι λενε στο ιντερνετ, για το θεμα το οποιο εκανα τη διορθωση εχεις σαφεστατη απαντηση. Μα πιο σαφες δεν γινεται!!!! Επισης προσωπικα προτιμω να ενημερωνωμαι και να εχω αποψη εγω και μονο εγω, και μετα να διαβαζω τις αποψεις των διαφορων site...προεχει η δικη μου εκτιμηση, οποτε δεν εχει νοημα για μενα αν βουιζει ή οχι το ιντερνετ απο κλαψιαρηδες που βριζουν τη Microsoft και αποθεωνουν την Sony χωρις να εχει πει τιποτα απολυτως που να διασφαλιζει τα δικαιωματα που τους καταπατα και καλα η Microsoft...

Οσο για το δευτερο που λες, εχεις χασει ενα νοημα. Ειπε η Microsoft οτι θα σχετιζεται με τους developers...αυτο σημαινει κρυφα οτι και η Sony το ιδιο θα κανει. Το οτι δινεις το game σε ενα φιλο σου ειναι υπερ σου, διοτι σου δινει αυτο το δικαιωμα ανεξαρτητως αποφασης των εταιριων..Επισης αν εχεις διαβασει σε ατομα που ανηκουν στο family σου (μεχρι 10) θα μπορεις να μοιραζεσαι μαζι τους παιχνιδια δωρεαν. Αλλα αυτο κανεις δεν το εγραψε ή το ειπε πουθενα!!! Για αυτο σου λεω αποψη να εχεις προσωπικη αφου διαβασεις αυτοπροσωπως!!! ;)

More
10 Jun 2013 19:12 #125637 by Βασίλης Καμακάρης
[LIVE UPDATE]

19:00 Η συνέντευξη τύπου θα ξεκινήσει στις 19:30.

More
10 Jun 2013 23:02 #125655 by Βασίλης Καμακάρης
E3 2013: Electronic Arts press conference

Τα νέα games της EA. [LIVE UPDATE]

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες