Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
powerslave013 wrote: Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου την φράση "εκτός αν είσαι κορεάτης" γιατί για μένα τα play του Lee δεν ειναι εύκολα. Στο practice με τα bot τα κανω και εγω αλλά σε κανονικό game που είναι άλλη η ένταση και άλλο το επίπεδο και πάνα απο όλα δεν παίζεις με bot, τα play του Lee, έχω δει να δυσκολεύουν και pro παίχτες πλην κάποιον εξαιρέσεων. Toν Lee δεν τον εβγαλα άχρηστο απλά μπορείς να επιλέξεις κάποιο jungle οπως η evelynn που να κανει damage ή κάποιον όπως ο Jarvan που θα τανκάρει. Αυτό που θελω λοιπόν να πω είναι οτι και τα δύο παραδείγματα που ανέφερα ειναι πιο viable απο τον Lee. Mε λίγα λόγια όπως και να ντύσεις τον Lee σίγουρα θα ειναι χειρότερος απο κάποια άλλη επιλογή με το ίδιο πχ build. Μιλάω πάντα με εμπειρία από low elo(silver) και από αυτα που βλεπω στα streams.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
BlaCkFeATh3R wrote: Μια υπενθύμιση,σήμερα στις 16:00 ξεκινάνε τα προκριματικά για το Προκριματικό Τουρνουά του LCS με τις ομάδες του EU Nordic and East.Οι αγώνες θα είναι σε μορφή Best of 3,και στο δεύτερο παιχνίδι παίζουν οι Mad Gods,η ελληνική ομάδα!
Οι αγώνες θα είναι σε αυτό το stream: www.twitch.tv/wellplayed