Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
14 Dec 2013 13:32 #137111 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης

Manos wrote: Με το νέο μεγάλο patch της Riot τον σκίσανε τον Xin Zhao. Το W δεν ειναι πλέον Heal αλλά παίρνει πολύ λίγο Health με κάθε τρίτο hit.

Απορώ πόσα ακόμη nerf θα φάει αυτός ο Champion. Μία με το Damage, μία με την Ulti, τώρα αυτό.

Μόλις πήρα Heimerdinger και παίζω Mid. Μοιάζει Γερμαναράς στο όνομα αλλά δε πειράζει.

Edit: Έχασα με Heimerdinger. Δεν μου πάνε τα Ability Power. Δοκίμασα Sion που είναι Tank αλλά τον έχτισα με Life Steal. Not bad, πήραμε το game εύκολα.

Μάνο ο Xin δυστυχώς χρειάζεται ένα μικρό buff,πλέον για να κάνεις καλή ζημιά πρέπει να τον χτίσεις πολύ επιθετικά,το οποίο όμως σημαίνει πως σε ένα teamfight,αν φας focus θα πέσεις σχετικά γρήγορα.
Πέρα από τον Sion,πιστεύω πως πρέπει να δοκιμάσεις Αatrox,τον βρίσκω πολύ δυνατό και έχει και πολύ καλό sustain με την W!

Όσο για τον Sion,προσωπικά λατρεύω AP Sion :D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2013 23:16 #137523 by Μάνος Γρυπάρης
AP Sion ε? Χμμμ δεν το σκέφτηκα. Λες με το AP να βγαλει παραπάνω armor και attack damage στα skills του? Εγω τον εχτιζα με Armor (λογω του οτι ειναι Tank απ' οτι εχω καταλάβει) και Attack Damage, Attack Speed. Μιλαμε ετρωγα πολύ ξύλο και μάλλον θα τον αφήσω. Πεταμένα λεφτά τον βρήκα, ειδικά το 2ο skill του που έχεις shield για λίγα δεύτερα μου φαίνεται άχρηστο καθώς περιμένεις να εκραγείς πάνω σε κάποιον με την ασπίδα σου.

Anyway ο Aatrox ειναι πολύ OP και θα τον δοκιμάσω. Αν έχετε προτάσεις και για άλλους fighters τύπου Fighter/Off Tank που είναι κι ο Xin Zhao στείλτε.

Δεν τους έφτανε που ήταν underplayed...με απογοήτευσαν πολύ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jan 2014 06:09 #138680 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά το Mobafire δίνουμε ένα ακόμα link στο αρχικό topic

Probuilds.net: Δείτε πως έπαιξαν οι καλύτεροι streamers του κόσμου στα τελευταία matches τους, τι build είχαν και αν κέρδισαν.

Ανέβηκα Level 17 αυτές τις μέρες. Σήμερα στο 1ο match με τυχαίους πραγματικά το γυρίσαμε και στο 2ο match με φίλους (απέναντι σε 30άρηδες) πήρα το πρώτο triple kill. Ξανά με Xin Zhao τελικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
08 Jan 2014 18:41 #138779 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Για όσους δεν το είδαν σήμερα [youtube:3niiydal]
[/youtube:3niiydal]

Τι κάνανε τα παλικάρια...
Κρίμα που έχασαν 3-0,αλλά οι αντίπαλοι τους και παγκόσμιοι πρωταθλητές, SKT T1 K φαίνονται πιο ισχυροί από ποτέ!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
08 Jan 2014 19:45 #138788 by Βίκτωρ Γκάγκαρης
τι ακούω για τον Sion, η καλύτερη επιλογή είναι AD!, μαζί με το ulti του μπορεί να κρατήσει 5 άτομα για πλάκα με ένα καλό build (άποψη δικιά μου, κάποτε ήταν ο main μου)

More
More
08 Jan 2014 21:15 #138797 by Vilain N

BlaCkFeATh3R wrote:

Manos wrote: Με το νέο μεγάλο patch της Riot τον σκίσανε τον Xin Zhao. Το W δεν ειναι πλέον Heal αλλά παίρνει πολύ λίγο Health με κάθε τρίτο hit.

Απορώ πόσα ακόμη nerf θα φάει αυτός ο Champion. Μία με το Damage, μία με την Ulti, τώρα αυτό.

Μόλις πήρα Heimerdinger και παίζω Mid. Μοιάζει Γερμαναράς στο όνομα αλλά δε πειράζει.

Edit: Έχασα με Heimerdinger. Δεν μου πάνε τα Ability Power. Δοκίμασα Sion που είναι Tank αλλά τον έχτισα με Life Steal. Not bad, πήραμε το game εύκολα.

Μάνο ο Xin δυστυχώς χρειάζεται ένα μικρό buff,πλέον για να κάνεις καλή ζημιά πρέπει να τον χτίσεις πολύ επιθετικά,το οποίο όμως σημαίνει πως σε ένα teamfight,αν φας focus θα πέσεις σχετικά γρήγορα.
Πέρα από τον Sion,πιστεύω πως πρέπει να δοκιμάσεις Αatrox,τον βρίσκω πολύ δυνατό και έχει και πολύ καλό sustain με την W!

Όσο για τον Sion,προσωπικά λατρεύω AP Sion :D

Ωραιος ο ap sion αλλα μονο για early game..

More
09 Jan 2014 01:19 #138801 by πανος τσουτης
ειναι ενα απο τα καλυτερα game για μενα ,απλα κατεβαστε το και απολαύστε το!!!

More
17 Feb 2014 18:04 #140637 by Κώστας Λάβαρης
Το νέο φημολογούμενο mode 12 παικτών από την Riot Games έρχεται στο επόμενο μεγάλο patch. Το νέο gameplay mode θα υποστηρίζει 6 vs 6 παίκτες σε ένα map και συγκεκριμένα στο Summoner's Rift. Το Hexakill και η προσθήκη του 6v6 θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
18 Feb 2014 11:03 #140657 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Η μεγαλύτερη αλλαγή πιστεύω με το hexakill mode είναι πως αντί για report 9x τον τάδε παίκτη θα λένε report x11! Έχω σιχαθεί το community αυτού του παιχνιδιού αλλά είναι εθιστικό το άτιμο!